nişanlımın hareketleri, ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E yavrum sen zaten herseyin farkındasın, konu açmana gerek yoktuki.

Bu adamla evlenirsen tekrar konu açma gereği duyacaksın ben sana söyleyim

Kaç kurtar kendini

mükemmeliyetçi, takıntılı başak erkeği mi ?

Yasak Elma senaryosunu 2.kata bırak bebeğim
Antin kuntin işler bizi aşar.. Fake bile olmasa ayrıl desek ayrılmaz sahip köle ilişkisi devamke.. Sonlarda Grinin Elli tonuna bağlayacak gibi

çelik tencere zwiliing philips kahve makinesi 16 k. ne gerek var bunlara Allah için dyson v15 hepsini aldım borçtan burnumu çıkaramıyorum şu anda..
Biz evlendikten 3 yıl sonra yemek masası aldık, çünkü o anda zorlanmak istemedik taksitlerle, bu aldıklarınıza ev dizmek denmez, baya katalog için örnek ev hazırlıyorsunuz. Herşeyin en iyisini almaya çalışıp dünya borcun altına giren çiftler hızlıca boşanıyor.
Ayrıca zaten sizi yakınlaşma konusunda manipüle etmesi, daha evlemdeğilken siz maaşınızın ufak bir kısmını ailenize yollamanıza karışması ayrılmak için yeterli sebepler maalesef
Allah kolaylık versin

Ayril bir an dahi dusunme bir de sana tavsiyem.sana deger vermeyeni sarayinda kral yapma birak o soytariligiyla devam.etsin degerli olan sensin bunu onun cahil kafasina anlatamazsin inda yuksek ego var ayni zamanda onun acil.ve ciddi.bir pskiyatri tedavisine ihtiyaci var hayatini zindana cevirme yol yakinken vazgec

Başak masteri yapmissiniz valla
Bende de var bi tane
Mesela telefonda konusurken bugun ütü yaparim belki derim
Sonra 10 kere arar napyosun ütü bitti mi falan diye
Diyorum belki yaparim dedim neden bu kadar baglandin bu konuya
klasik başak iste
takinti yapacak birsey olsun yeter ki

Konusamadiginiz , soru soramadiginiz , kendi kararlarınızı alamadığınız adamlarla evlenmeyin
Ne alaka bana pahalı çeyiz eşyası aldırıyor, sizin aklınız fikriniz , diliniz yok mu? Yani gerçekten çok şaşırıyorum sizin gibi kadınları gördükçe ve cok da uzuluyorum

Köprüyü geçene kadar dayı derlerdi eskiden şimdi köprüye gelmeden hödüklüğünü direk belli ediyor adaylar. Hoş görünen ve yapılması gereken ortada ama yine de silah zoruyla evlenir gibi evleniyor millet.

Ona ne ailenize yolladiğiniz paradan şimdi bunu yapan evlendikten sonra perişan etmez mi? Hadsiz.birde evlenmeden cinsellik yaşamayın şununla ne olur ne olmaz hamile kalmayin dikkat edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…