Nisanlimin dertlerini dinlemekten biktim

Tamam da geliri de varmış

Bu durumda sürekli nişanlınızı ihtiyaçları yok

Araba tekerini acil değil işim var demeyi öğrenecek nişanlınız

Ama ilk yorumuma dönüyorum nişanlınızın bitirecek dertlenecek bir durumu yok gibi

Niye abartılı yaklaşıyor ve sizi geriyor yukarıda birisi yazmış maddi beklentinizin az olmasını mı sağlamaya çalışıyor

Kimseden akıl alması gereken bir durum da yok gibi bu basit durumu bile idare edemiyorsa işiniz sıkıntılı gibi

Sen simdiden şikayetçisin bak.Bütün sorumluluk onda,ailesinin sorumluluğu evlenince sanada kalmış olacak.Bunları kaldıracak kadar onu seviyormusun.Ona göre davran ve yol çiz kendine.

ailesi koşup gidecek sizde ailenize aynı şekilde koşup gideceksiniz.bende evliyim babmın emekli maaşıyla annemler ancak geçiniyor kadının ağzında diş sayılı kaldı 3 kardeşiz diğer ikisinin durumu bende iyi olmasına rağmen anenmi doktora götürüp ödemesini ben üstlenerek yaptırıyorum eşim asla bir şey demez ayrıca doktorada her gidişinde ben götürüp getiriyorum işten çıkınca aynı şekilde eşimin annesinin kanser olma şüphesi vardı doktora gitmek için ay başını bekliyorlardı eşime dedim ben mmaşıomı alınca yollayalım diye bunları sorun etmeyin bence ki biz eşimde özel sektörde en düşük memur maaşında bile az maaşlarla çalışıyoruz.bir çok bayan evlenice çalışmazsa kocasının vicdanına kalıyor bir çok şey kızları belki bu sbepten pekte bir şeye yardımcı olamıyor olabilir.ayrıca evi olan kira gideri olmayan bir emeklinin kendini ve eşini geçindire-bileceğini düşünüyorum evlenince size yük olacaklarını sanmam tabiki şimdi evladı aynı evde yaşarken onlarında yaşı varken evin işlerinede koşturacak.evlenincede birbirinizin rızasına ve düşüncelerine saygı duyarsanız zaten ailelere yapılan yada yapılmayan şeylere beraber karar verirseni sorun yaşamazsınız.

Evlenince de birlikte yaşayacaksınız sanırım...hayır demeyin bu pozisyonda farklı bir sahne yok.

pardon askin olmadigini nasil anliyosunuz

Ask olsa , ben asigim oldugum adami bikmadan DIKILMADAN dinlerim isterse her saniye anlatsin dursun .

Ask olsa , olmus olsaydi sirf sdetir ailelerin gonlu olsun demezdin sevdigin adamida bukadsr borcun altina koymazdin..
Sonrada adam neden sitem ediyor diyosun eee duvarmi bu adam birakta SIKINTISINI ANLATSIN BI ZAHMET

Daha şimdiden şikayetleriniz arsa nişanlınıza dair evlenince ne olacak peki.
Baştan böyle giden ilişki evlilik zamanı da eminim bu şekilde devam eder. O yüzden ya böyle kabulleneceksiniz ya da üzgünüm ama evlilik konusunu bir kez daha düşüneceksiniz.

Cook iyi anliyorum. Benimde bu sekilde bir iliskim olmustu universitenin ilk senelerinde. İndir bindir ekonomik sorunundan, ailesinin butun parasina el koydugundan falan bahsediyordu. Evet cekilmiyor gercekten. Siz ondan bisey beklemeyin diye mi boyle yapip duruyor bilmiyorum ama ben olsam ona soylerdim, yeter bu kadar anlatma sorunlarini kendin coz, sana saygimi guvenimi yitiriyorum derdim

simdiden böyleyse arkası gelir anne baba diğer çocuklarıyla konuşmalı ancak o zaman düzelir açık ve net bu siz evlenirken kimse destek çıkamayacak nişanlın yetemeyecek bunlar zor iş.

ohooo senın iş bana dönmüş aman hiç dertsiz başın adert alma derim anne baba sana kalacak ablalar ılgılenmeyeck (görümcenler) zart sende zurt sende kocan hangı bırınıze yetısecegını şaşacak özel olmayacak ah ya bılsem ben evlenırmıydım yazık etme kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…