Merhaba kizlar. Benim derdim nisanlimla bilmiyorum aslinda dert mi de. Bu aralar cok zor zamanlar geciriyo onu da biliyorum. Evin tek oglu maalesef hersey bunun uzerinde 4 tane ablasi var. Ailesi ilcede yasiyo kendide su an merkezde calisiyor. Ablalari anneyi babayi bunun ustune atmis hic sorduklari yok telefonla anca. Ailesininde maddi durumu iyi degil. Babasi hayattan elini cekmis nisanlimda butun sorumluluk. Hic kimsesi yok arkasunda danisacak akil verecek hep kendi kendine mucadele ediyor. Herseyini bana anlatir. Butun sIkIntilarini cunku kimseye anlatamiyor. Akil vereni yok ben vermeye calisirim benimkinide begenir begenmez . Bilmiyorum bana herseyi anlatmasindan sIkIldim para muhabbetlerinden ozellikle parasi biter ben bulmaya calisirim ben vermeye calisirim. Aileden hic destek yok kendi kendileri zor gecondiriyolar ne bilim formalitedende olsa insan sorar paran var mi sIkIsikmisin ablalarida ayni hic destek yok ben olmasam ne yapacak cok sIkIldim cok bunaldim. Hic nisanlilok yasamadim bi yerlere gidip oturmadik ne bilim hic surpriz hediye yok. Ama kendini poh pohlamami zor geliyo arti katlanamiyom butun dertlerini sIkIntilarini benim hic sIkIntim derdim olmayacak kendine anlatmayacam ama kendi hep anlatir cok bunaldim artik. 5 senedir birlikteyiz bilmiyorum sonradan bole oldu. Meslegi var kendinin iyi de aslinda ama yetmiyo kendine cunku odeme yapacak yerleri cok. Belki ben haksuzlik yapiyorum anlayis gostermiyorum diyorum .Benim derdim sIkIntim bana yetiyo bi de onunkiler olunca boguluyorum ayrilmak bile geciyo aklimdan lutfen kizlar akil verin napim:-- - - - - -(
keske iki yuzuk olsa bizim buranin adetleri baska nisanda altin set takiyolar bilezik falan masraf cok oldu o da bi an once borc bitsin dugune kredi cekim diye ugrasiyor ailesi yardim etmeyecek dugunde dugunu kendi yapacak bilmiyorum valla zaten ailemde cok istemiyodu zor ikna ettim bi acigini gorelim diye ugrasiyolar valla
sizde adettir diye arkasına sığınıp durumunun el vermeyeceği isteklerde bulunmasaydınız nişanlınızda bu kadar sıkıntıya girmeseydi .
Ben kendinden bir cop bile istemedim amac ailelerin gonlu olsun eksik olmasin diye hicbisey masarafa girdiler. Daha nisan bohcam bile yok istemedim onlarda yapmiyo zatenbizim buranin adetleri agir benim ailemde illa hersey herkesinki gibi olsun eksik olmasin istiyolarsizde adettir diye arkasına sığınıp durumunun el vermeyeceği isteklerde bulunmasaydınız nişanlınızda bu kadar sıkıntıya girmeseydi .
pardon askin olmadigini nasil anliyosunuzMalesef iliskinizde ASK eksik ..
Ben kendinden bir cop bile istemedim amac ailelerin gonlu olsun eksik olmasin diye hicbisey masarafa girdiler. Daha nisan bohcam bile yok istemedim onlarda yapmiyo zatenbizim buranin adetleri agir benim ailemde illa hersey herkesinki gibi olsun eksik olmasin istiyolar
sizde ailenize hayıt diyememişsiniz nişanlınızda diyemiyor demekki.nişanlısınızı sıkıntısı sizin adetlerinizden oluşan masraf mı ailesnin yükü mü?acaba siz gereğinden fazla durumunu zorladığınızdan düğündede böyle olur düşüncesiyle size sürekli maddiyattan bahsederek bunu mu anlatmak istiyor?Ben kendinden bir cop bile istemedim amac ailelerin gonlu olsun eksik olmasin diye hicbisey masarafa girdiler. Daha nisan bohcam bile yok istemedim onlarda yapmiyo zatenbizim buranin adetleri agir benim ailemde illa hersey herkesinki gibi olsun eksik olmasin istiyolar