Nişanlımın cinsel problemi ve evlilik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

overyoursmile

👩🏼‍🌾
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
49
69
Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.

Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Keske bunun farkında bu kadar masraf yapılmadan önce farkında varsaydınız. Evlenseniz bile boşanacaksınız çünkü cinsellik evliliğin temellerinden biridir. Çift terapisi belki olabilir çözüm olarak..

Evet çok haklısınız. Dediğim gibi bu konuda gerçekten hata yaptım. Nişan ve düğün hazırlıkları derken sevdiğim için de mutluydum, sürece kapıldım bunu düşünmek yerine. Yorumunuz için teşekkür ederim 🤍

Omur boyu ayni erkekle beraber olacaksiniz. Boyut ve erken bosalma sorununu gozardi edebilecek misiniz?
Simdiden sorun yaptığınıza gore tereddutunuz var.
Simdi boyu islevi meselesine girmeyecegim. Boyuda onemli diyeyim. isterse takla atip baska yollarla tatmin etsin, iliski bambaska bisey. Onda da erken bosaliyormus. Simdiye kadar erken bosalma sorununun ustune gitmeyen bir erkek evlendikten sonra hic ustune düşmez.
Peki toplum erken bosalma ve kucuk boyut yuzunden ayrılmayı kabul edilebilir bulur mu? Oda hayır. O yuzden kendi isteklerinizi goz onune alarak hareket edin

2 yıldır aklınız nerdeydi? Şimdi eşyalar alındı vs diyorsunuz. Gene de geç kalmış sayılmazsınız. İyi düşünün. 2 yıldır düzelmeyen şey evlenince nasıl düzelsin. Cicim ayları geçince siz bu konuyu daha çok kafanıza takacaksınız. Tatminsizlik sizi sinirli yapacak. Evliliğin önemli kısmı cinselliktir.

Ne boyu var ne işlevi, yapmayın yanarsınız.
Cinsellik sandığınızdan çok daha önemli evlilikte. Hatta o kadar önemli ki, cinsellik iyiyse tutku varsa pek çok şeyin gözünüze batmasını engelliyor. İyi bir cinsel hayat iyi bir evliliğin anahtarıdır. Küçük cinsel organ ve başarısız cinsellik deneyimim oldu; çocuğun hiçbir şey gözüme gelmedi. Bitti gitti. İyi ki de bitmiş.

Ne boyu var ne işlevi, yapmayın yanarsınız.
Cinsellik sandığınızdan çok daha önemli evlilikte. Hatta o kadar önemli ki, pek çok şeyin gözünüze batmasını engelliyor. İyi bir cinsel hayat iyi bir evliliğin anahtarıdır. Küçük cinsel organ ve başarısız cinsellik deneyimim oldu; çocuğun hiçbir şey gözüme gelmedi. Bitti gitti. İyi ki de bitmiş.

Doğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten 🥹

Doğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten 🥹
Evlendikten sonra yürütemediğinizi fark ettiğinizde boşanmak daha mı kolay olacak? Ailenize ne diyeceksiniz?

Japon çıktı dersin :sampiyon:

Şaka bir yana bir şey söyleme zorunluluğun yok. Mutlu olamayacağımı anladım dersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X