- 10 Mart 2023
- 49
- 69
- Konu Sahibi overyoursmile
Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?