Nişanlımın babasının sözlerinden rahatsız oldum ?

Üzüntüyü, sıkıntıyı beslemeden duramayan, çünkü "ah ben neler çekiyorum" demeye çarpık çurpuk bir kıymet atfeden, kadın-erkek ilişkisini ve hatta, anne-çocuk ilişkisini kafasında böyle modellemiş kadınlar var.
Benim fikrimce siz de bu kadınlardan birisiniz. Olmaya adaysınız aman dikkat ... diyemiyorum, çünkü yaşınız 30, artık bu saatten sonra köklü bir değişim çok zor.
Nişanlınız sizi bırakmadığı sürece siz nişanlınızı bırakmayacaksınız, siz konu açtığınızda biz sizi çok üzülüyor sanacağız kendi terazimize vurup, ama siz var olma biçiminizin döngüsündeki "mızmızlanma" bölümünü yaşıyor olacaksınız, ve saire...

Nasıl sorunun yoktu? Adamla sevgiliyken 150 tane konu açmışsın. Arkadaşına yavşamasından tut instagramda saçma sapan kadın fake hesapları açmasına kadar. Dalga mı geçiyosun bacımsu
Koca koca koca koca diye ölecek baksana . Bunlara üzülmüyorum da bir de ürüyorlar o doğanlar da bizim başımıza bela

Evet aynı kişi ama yeniden görüştüğümüz zamandan beri 1 senedir birbirimizle sorunumuz yoktu.aynı yanlışları yapmamaya çalışıyoduk.ama babasına tosladım
Aklın varsa ayrilirsin. Silkelen kendine gel. Gözünü aç.

Koca koca koca koca diye ölecek baksana . Bunlara üzülmüyorum da bir de ürüyorlar o doğanlar da bizim başımıza bela
Arkadaşıma yavsayan nişanlım değildi. O 2 sene önceki kişiydi ve kısa sürmüştü.aylar sonra nişanlım olan kişiyle tekrar devam etme kararı almıştık ve sorunlarınızı konuşarak hallediyoduk son 1 senedir sorun yoktu ama babası şuan sorun

Babası mi sorun ? Gırtlağına çokerim demiş adam senin . Bu ailede yetişen adam ne olacak sanıyorsun? Evde oturur pazara kayinbabanla gidersin . Şimdi sevgiline başka şehire giderken artık . Bu kadar da koca meraklisi olunmaz. Bile bile şiddete kucak açan insana da üzülmüyorum . Senin bir kızın olursa ona da insan gibi davranmaya aklar. Benim eşimin ailesi de kapalı ve radikal şekilde muhafazakar bir aile ben istediğim kıyafeti giyer istediğim makyajı yaparım . Kimse ağzını acamaz çünkü eşim de benimle aynı fikirde . Senin nişanlın sana şimdiden şiddet uygularım demiş . Aklında sıkıntı yoksa sorunun babası olmadığını anlaman lazım

Evet aynı kişi ama yeniden görüştüğümüz zamandan beri 1 senedir birbirimizle sorunumuz yoktu.aynı yanlışları yapmamaya çalışıyoduk.ama babasına tosladım
Aileniz yok mu? Eğer hayattalarsa bu dağ ayılarına nasıl kız verdiler?

Benim de sizi aloooo diye bağırarak ittirdiğimi düşünün lütfen, yanınızda olsam yapardım arkanıza bakmadan koşun

Nişanlımla sorun yoktu çünkü gerçekten iyi biri ailesinin için kendini geliştirmiş biri.ama susması ezik olması ailemide rahatsız etti onlar beni destekledi zaten.benim canımı sıkan babası yüzünden nisanlimdan vazgeçmek..nişanlımın ezik durması.

Konu sahibinin annesi nişanlısının babası kadar sorunlu bence. Adam sevgiliyken konu sahibinden ayrılmış daha önce ve barışmak istememiş. Konu sahibinin annesi evde kalcan falan diyomuş kızına. Adamı arayıp kızımla barışın sensiz perişan falan demiş

Babası yüzünden nişanlınızdan vazgeçmek değil olay işte. Nişanlınız babasına tepki vermek zorunda. Babamla pazara git demek ne demek. Seni itekleyip alo diyo nişanlın bir şey demiyor. Büyük konuşmayayım ama benim kayınpeder beni itekleyecek eşimde bakacak, baba falan anlamazdı ortalığı birbirine katardı.

Babası yüzünden mi? Gırtlağınıza çökmesi sorun değil yani. Omzunuza vurup ittiren adam için abartıyorsun diyen nişanlıda sorun yok öyle mi? Ya lütfen koşarak hemen yıldırım nikahı kıyın. Başka bir genç kız yanmasın, siz gönüllüsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…