• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın babasının sözlerinden rahatsız oldum ?

Babası mi sorun ? Gırtlağına çokerim demiş adam senin . Bu ailede yetişen adam ne olacak sanıyorsun? Evde oturur pazara kayinbabanla gidersin . Şimdi sevgiline başka şehire giderken artık . Bu kadar da koca meraklisi olunmaz. Bile bile şiddete kucak açan insana da üzülmüyorum . Senin bir kızın olursa ona da insan gibi davranmaya aklar. Benim eşimin ailesi de kapalı ve radikal şekilde muhafazakar bir aile ben istediğim kıyafeti giyer istediğim makyajı yaparım . Kimse ağzını acamaz çünkü eşim de benimle aynı fikirde . Senin nişanlın sana şimdiden şiddet uygularım demiş . Aklında sıkıntı yoksa sorunun babası olmadığını anlaman lazım
Bakın haklısınız bende sizinle aynı düşüncedeyim burda sorun yok zaten, ben 31 yaşındayım koca meraklısı olsam 20 li yaşlarda önüme ilk çıkanla evlenirdim.degilim.zaten oyuzden bunlar bu davranışlarından rahatsız olduğum için kendisiyle tartıştım ailemle konuştum.ama şöyle ki,nişanlım babasinin yanlışlarını görüp savunmak için savunuyo ve kullandığı kelime gırtlağa yapışmak yanlış ve korkunç ama öyle bı davranışı yok bana hiç olmadı,çok hassas ve kız gibi biri zaten fazla naif. O sözüne oyuzden çok kaile almadım. Ama tabiki günlerdir ayiriyim.sonucta beni yoksayması kendisinin böyle olmasına gerek yoktu.

Aman evlenmeden önce her şeyi Allah gösteriyor yine de evlenmek için evleniyorlar sonra bir de çocuk oluyor. Ne diyelim ki. Biz burda ayrıl da desek gidip evlenecek.
Sonrada 'evlenmeden önce böyle degildi' 😂 adamlar evlenince yılan gibi deri mi değiştiriyor

Nişanlımla sorun yoktu çünkü gerçekten iyi biri ailesinin için kendini geliştirmiş biri.ama susması ezik olması ailemide rahatsız etti onlar beni destekledi zaten.benim canımı sıkan babası yüzünden nisanlimdan vazgeçmek..nişanlımın ezik durması.
Yahu isteme günü bu hanzo baba orda da yapmıştır kesin şovunu. Ailece göz yummuşsunuz işte. Hala ne yapacağım diyorsun. Bu lafları yemek yerine yüzüğü gözüne sokup terk etmeliydiniz evi.

Babası mi sorun ? Gırtlağına çokerim demiş adam senin . Bu ailede yetişen adam ne olacak sanıyorsun? Evde oturur pazara kayinbabanla gidersin . Şimdi sevgiline başka şehire giderken artık . Bu kadar da koca meraklisi olunmaz. Bile bile şiddete kucak açan insana da üzülmüyorum . Senin bir kızın olursa ona da insan gibi davranmaya aklar. Benim eşimin ailesi de kapalı ve radikal şekilde muhafazakar bir aile ben istediğim kıyafeti giyer istediğim makyajı yaparım . Kimse ağzını acamaz çünkü eşim de benimle aynı fikirde . Senin nişanlın sana şimdiden şiddet uygularım demiş . Aklında sıkıntı yoksa sorunun babası olmadığını anlaman lazım
Bakın haklısınız bende sizinle aynı düşüncedeyim burda sorun yok zaten, ben 31 yaşındayım koca meraklısı olsam 20 li yaşlarda önüme ilk çıkanla evlenirdim.degilim.zaten oyuzden bunlar bu davranışlarından rahatsız olduğum için kendisiyle tartıştım ailemle konuştum.ama şöyle ki,nişanlım babasinin yanlışlarını görüp savunmak için savunuyo ve kullandığı kelime gırtlağa yapışmak yanlış ve korkunç ama öyle bı davranışı yok bana hiç olmadı,çok hassas ve kız gibi biri zaten fazla naif. O sözüne oyuzden çok kaile almadım. Ama tabiki günlerdir ayiriyim.sonucta beni yoksayması kendisinin böyle olması
Yahu isteme günü bu hanzo baba orda da yapmıştır kesin şovunu. Ailece göz yummuşsunuz işte. Hala ne yapacağım diyorsun. Bu lafları yemek yerine yüzüğü gözüne sokup terk etmeliydiniz evi.
Ya çok tatlısınız 🥰

He he evet. Hahshshs bir de şey diye başlarlar eşim çok ilgili beni çok sever ama….

Üzüntüyü, sıkıntıyı beslemeden duramayan, çünkü "ah ben neler çekiyorum" demeye çarpık çurpuk bir kıymet atfeden, kadın-erkek ilişkisini ve hatta, anne-çocuk ilişkisini kafasında böyle modellemiş kadınlar var.
Benim fikrimce siz de bu kadınlardan birisiniz. Olmaya adaysınız aman dikkat ... diyemiyorum, çünkü yaşınız 30, artık bu saatten sonra köklü bir değişim çok zor.
Nişanlınız sizi bırakmadığı sürece siz nişanlınızı bırakmayacaksınız, siz konu açtığınızda biz sizi çok üzülüyor sanacağız kendi terazimize vurup, ama siz var olma biçiminizin döngüsündeki "mızmızlanma" bölümünü yaşıyor olacaksınız, ve saire...
Çok yanlış düşünüyorsunuz öyle biri olsaydim sorun edip buraya yazmazdım

Konu sahibinin annesi nişanlısının babası kadar sorunlu bence. Adam sevgiliyken konu sahibinden ayrılmış daha önce ve barışmak istememiş. Konu sahibinin annesi evde kalcan falan diyomuş kızına. Adamı arayıp kızımla barışın sensiz perişan falan demiş 😬
Ya belli zaten kendi ailesinin de normal olmadığı. İnsan notunu vermez mi hemen ilk görüşte. Ufacık bir patavatsızlık, kabalık olsa evden kovardı babam. Kalk kahve yap bana diyen adamın isteme akşamı salon beyefendisi gibi takıldığına inanmıyorum.

Allah daha sana ne kadar işaret göndermeli anlaman için. Lafta kalmayıp direk boğazına yapışınca mi anlayacaksin. At nişanını canım. Hayat geçmez bu tiplerle. Hiç mi kıymet vermiyorsun kendine

Sonrada 'evlenmeden önce böyle degildi' 😂 adamlar evlenince yılan gibi deri mi değiştiriyor
Vapurlarda simit kaparak mı besleniyorlar anlamıyorum. Koca bulmak yetiyor mu, başka hiçbir şeyine bakmıyor mu bu kızlarımız? Bu kadar koca meraklısı olmak da ne bilim... İnsanın inanası gelmiyor. "Hepinizi yedim ehehe" yazsa cidden daha mantıklı.

Son düzenleme:
Ailesinin ne haberi olacak. Bu nasıl anlatıyorsa onu bilirler. Aynı evde yaşamamış,yememiş ,içmemiş. Kız akıllı olsun diyeceğim de akıl yok.
Aileme anlattım.karismak istemediler etkilenmemek için kendi kararin sen yaşayacaksın dediler iyi ve kötü.iyi düşün dediler

Bakın haklısınız bende sizinle aynı düşüncedeyim burda sorun yok zaten, ben 31 yaşındayım koca meraklısı olsam 20 li yaşlarda önüme ilk çıkanla evlenirdim.degilim.zaten oyuzden bunlar bu davranışlarından rahatsız olduğum için kendisiyle tartıştım ailemle konuştum.ama şöyle ki,nişanlım babasinin yanlışlarını görüp savunmak için savunuyo ve kullandığı kelime gırtlağa yapışmak yanlış ve korkunç ama öyle bı davranışı yok bana hiç olmadı,çok hassas ve kız gibi biri zaten fazla naif. O sözüne oyuzden çok kaile almadım. Ama tabiki günlerdir ayiriyim.sonucta beni yoksayması kendisinin böyle olmasına gerek yoktu.
Şimdi sözlü şiddet başlamış. Çocuklar anne ve babasından öğrenir kadın erkek ilişkisini . Babasının annesine davranışı ilerde evlilikte sizin goreceginiz davranış . Daha nişanlıyken başlamış adam . 31 yaşında kadına birşey demeyecegim bostan yere. Orada sen benim el sıkışmama veya makyajıma karisamazsin senin haddine mi ? Bile diyememissin . Yasin bir öneminin olmadığının kanıtı bu . Nasıl sustum yok dondum falan diyorsun . Adam açık acik saldırmış naif nişanlın da sana gırtlağına çokerim karşı durursan demiş .

ki,nişanlım babasinin yanlışlarını görüp savunmak için savunuyo ve kullandığı kelime gırtlağa yapışmak yanlış ve korkunç ama öyle bı davranışı yok
Bak canım benim ben evliyim.Kocam bırak böyle bir kelimeyi kullanmayı şaka yollu bile salak ,manyak kelimesini kullanmaz. Bunu ben ona kullansam düşünemiyorum. Ya da o bana kullansa derim ki ciddi sorun var. Gırtlağa çökmek degimi boğmak biliyorsun değil mi. İlla bunu davranışa dokmesine gerek yok. Sana zihnini açmış. İlerde davranisa dokebilir demek. Yani ayrılman için tekme tokat girismesi mi gerek.

Ya bak herkesin ailesinde abuk sabuk bir tip olabilir. İnsanlar bununla yargılanamaz. Amma velakin nisanlin o an agzini acamiyorsa ya da özür dilerim babam saçma sapan konuşuyor sen takılma olabildiğince az görüşürüz sana laf ettirmem diyemiyorsa. Aksina gırtlağına cokerim diyorsa burda bu adamdan kaçacaksın. Ha bak surda da yanılma yok naif bilmem ne. Öyle tiplerden neler neler çıkıyor inanamazsın. Uyarılar gelmeye başlamış sana. Aile adam kendini belli etmeye başlamış. Babanın ne tip olduğunu gectim ama nisanlin bunun önüne geçebilecek bir adam değil. İyi düşün derim. Ben bir dk durmazdım ama sen ne yaparsın bilemiyorum.

Allah daha sana ne kadar işaret göndermeli anlaman için. Lafta kalmayıp direk boğazına yapışınca mi anlayacaksin. At nişanını canım. Hayat geçmez bu tiplerle. Hiç mi kıymet vermiyorsun kendine
Veriyorum tabiki zaten kabullenmedigim için günlerdir konuşmuyorum. Benim nişanlım ile yeniden barıştığımız zamandan beri sorunumuz yoktu.eskiden olan şeyler yoktu yani. Babası şuan sorun olan. Nişanlım makyajıma yada bisiylere karışmazdi.babası sorunlu nisanlimda etkiye açık. Suskun bişi diyince babasını savunan biri.sorun babadan kaynaklı ama nişanlımın sessiz kalması ve sonrasında sen babama laf edemesin gırtlağına çökerim demese tabi sıkıntılı

Bunlar nasıl insanlar ? Nasıl ilişkiler ? Kurtul bu insanlardan bir an evvel. Evlenirken sadece eşimiz ile değil ailesiyle de evleniyoruz bunu unutma. Zaten eşinde çoktan onların tarafında. İlerisi için iyi olmayacağı o kadar belli ki. Yarın cocuklarınız olacak. Bu adam da dedeleri. Tekrar bir etraflıca düşün. Ayrıca seni nişanlanmadan önce görmediler mi yeni mi tanıştınız sanki makyaj yapıyormuş da sevmezmiş de bilmem ne. O an kalkıp gitmeliydin kendinize makyaj yapmayan birini bulun diye.

Şunları konu açılır açılmaz yazsan da bizim de parmaklarımız boşuna yorulmasa😏
Haha konuyu ne zaman görürsem o zaman yazıyorum. Ama konu sahibinin eski konuları çok karışık bununkileri tam anlamadım. Bir sürü kişi alıntılamış. Özet geçeyim amme hizmeti olarak:

Konu sahibi bursalı bir adamla beraber ancak işyerindeki birinden etkileniyor beraber olduğu kişiyle ayrılıyolar, işyerindeki kişiyle ilişkiye başlıyor. ya işyerindeki kişi ya da ondan önceki kişi çok aşırı anormal. Arkadaşına yavşıyor, instada tuhaf fake hesaplar açıyor, konu sahibinin sesini kaydediyor falan. İşyerindeki kişiyle de ayrılıyor. Sonra eski sevgililerinden biriyle ayrıldığına pişman oluyor ama adam barışmak istemiyor. Annesi adamı arayıp kızımla barışın diyor. Ancak konu sahibi hangi eski sevgilisiyle barışıp nişanlandı hangisi çok sorunlu olandı orasını tam anlayamadım 😵‍💫

Ya bak herkesin ailesinde abuk sabuk bir tip olabilir. İnsanlar bununla yargılanamaz. Amma velakin nisanlin o an agzini acamiyorsa ya da özür dilerim babam saçma sapan konuşuyor sen takılma olabildiğince az görüşürüz sana laf ettirmem diyemiyorsa. Aksina gırtlağına cokerim diyorsa burda bu adamdan kaçacaksın. Ha bak surda da yanılma yok naif bilmem ne. Öyle tiplerden neler neler çıkıyor inanamazsın. Uyarılar gelmeye başlamış sana. Aile adam kendini belli etmeye başlamış. Babanın ne tip olduğunu gectim ama nisanlin bunun önüne geçebilecek bir adam değil. İyi düşün derim. Ben bir dk durmazdım ama sen ne yaparsın bilemiyorum.
Aynen öyle benimde beklediğim öyle bir konuşma yapmasiydi.ama tam tersi gözleri tamamen kapalı aileyi savunuyo.birde yanlışlarının üstünü örtüyor beni yoksayiyor işte.valla bıktım ailemden ayrılıp Bursa'ya yerleşmeye değmez.

Aileme anlattım.karismak istemediler etkilenmemek için kendi kararin sen yaşayacaksın dediler iyi ve kötü.iyi düşün dediler
Neye karışmak istemediler yahu? Siz her şeyi anlattınız mı yoksa basit bir tartışma mı dediniz? Benim babamın kafasına silah dayasan gelininin omuzuna vurup aloo demez diyemez. Nişanlım senin gırtlağına çökerim deseydi annem saçını başını yolardı. Koca, evlenme meraklısı siz değil de aileniz gibi duruyor. Siz benim kıyafetime hiç karışmadınız ama nişanlımın babası karışıyor, nişanlım da bön bön bakıyor dediniz mi?

Back