- 17 Ocak 2023
- 120
- -33
- 26
Bakın haklısınız bende sizinle aynı düşüncedeyim burda sorun yok zaten, ben 31 yaşındayım koca meraklısı olsam 20 li yaşlarda önüme ilk çıkanla evlenirdim.degilim.zaten oyuzden bunlar bu davranışlarından rahatsız olduğum için kendisiyle tartıştım ailemle konuştum.ama şöyle ki,nişanlım babasinin yanlışlarını görüp savunmak için savunuyo ve kullandığı kelime gırtlağa yapışmak yanlış ve korkunç ama öyle bı davranışı yok bana hiç olmadı,çok hassas ve kız gibi biri zaten fazla naif. O sözüne oyuzden çok kaile almadım. Ama tabiki günlerdir ayiriyim.sonucta beni yoksayması kendisinin böyle olmasına gerek yoktu.Babası mi sorun ? Gırtlağına çokerim demiş adam senin . Bu ailede yetişen adam ne olacak sanıyorsun? Evde oturur pazara kayinbabanla gidersin . Şimdi sevgiline başka şehire giderken artık . Bu kadar da koca meraklisi olunmaz. Bile bile şiddete kucak açan insana da üzülmüyorum . Senin bir kızın olursa ona da insan gibi davranmaya aklar. Benim eşimin ailesi de kapalı ve radikal şekilde muhafazakar bir aile ben istediğim kıyafeti giyer istediğim makyajı yaparım . Kimse ağzını acamaz çünkü eşim de benimle aynı fikirde . Senin nişanlın sana şimdiden şiddet uygularım demiş . Aklında sıkıntı yoksa sorunun babası olmadığını anlaman lazım