• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın babasının sözlerinden rahatsız oldum ?

Günlerdir konuşmuyosun çünkü ayrılacaksın dimi o yüzden dimiiii lütfen kendine gel bu aile seni deli eder ne gerek var adam mi yok ortada
Ben günlerdir kafamda bitirmeye çalışıyorum ama yinede üzülüyorum istemeden..nişanlımla sorunum yoktu bu ana kadar.kendisi bana karışmayan biriydi zaten ama o babası

"ya evet babam patavatsız ama sende çok abarttın." Dedi
babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis
10 numara nişan atılmalık adam nişanlınız. Şöyle yüzüğü "Al babana takarsın" diyerek avucuna bırakmalık...

Fragmanı görmüşsünüz, evlenirseniz gerilim filmi izleyeceksiniz. Kpiniz her şeye salça olmakla kalmayıp (Kendi ailesini sindirmiş zaten size bulaşmaya da hakkı olduğunu zannediyor), sizi de kendi doğrularına göre yontmaya çalıştıkça, nişanlınız "Babamdır, abartma, idare et" demeye devam edecek ve siz sinir harbi yaşadığınızla kalacaksınız. Yarın öbür gün çocuğunuz olsa, onun için seçtiğiniz isimden yedirdiğiniz mamaya kadar dert olacak bu adama. Sizin kv gibi kp sorununuz var, bu da nişanlınızın ezik karakteri sebebiyle sorun haline geliyor zaten. Babasını idare etmek için sizi manipüle etmeyi yol etmiş şimdiden "Abartıyorsun" diyerek.

Makyajıma, giyimime kadar karışacak, davranışlarıma sürekli kulp bulacak ve kendi doğrularına göre hayatımı sınırlandıracak adamın alnını karışlarım. Abartıyorsun diyenin de ağzını yırtarım şahsen.

Arkana bile bakmadan kaç. Nişanlın da ailesinin kafasında belli. Olmaz bu iş, üzülürsün. Neyse ki erkenden görmüşsün gerçek yüzlerini.
Ayrıca neden cevap vermediniz ki babasına. Ne bileyim gülerek "ben seviyorum makyaj yapmayı" diyebilirdiniz veya "sizin tercihiniz tokalaşmamaksa bir daha sizinle tokalaşmam" diyip bozabilirdiniz. Hem böylelikle gelecek tepkilerden sonra daha da emin olurdunuz.
İnanın derdim ama o an beklemiyodum hep gafil avlandım

Simdiden böyleyse evlenince neler olur sen düsün. Ne kadar kaba, insan kendi çocuğuna alo diye ittirmez. Sinirlerim tepeme cikti. Nişanlında agizini acmadigina göre o da öyle biri
Gerçekten haklısınız , Alooo diye ittirmek kaktirmak nedir? nerdeyse 40 yaşındayim babamdan bir kere bile duymadım, görmedim.
İnsan yeri geliyor kendi ailesinin tavırlarını çekemiyor, birde başkasının ana babası ile ugraşıcak kızcağız. Görgüsüz, terbiyesiz insanla ugrasilmaz

Gecen senede kısa elbise giymiştim senin yanında, baban bana bakıp,ben karışırım demişti. Bunu diyorum,hala babasının yanlışlarını örtüyo.ama bunu yaparken, beni yoksayıyo.yok babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis insanın.
Değişen bir şey olmamış, hayatınızdan 1 seneyi çöpe atmışsınız. Var mı feda edecek başka değersiz yıllarınız? Bunları görüp bilip hala nişanlısınız, hatta sevgililer günü kutlamaya adamın şehrine gidiyorsunuz. Evlenirseniz lütfen sağda solda şikayet etmeyin. Baba oğul ne yaparsa ne söylerse kabul etmişsiniz. Babama laf söyleyenin gırtlağına çökerim ama nişanlıma laf söylemek serbest demiş.

Gerçekten haklısınız , Alooo diye ittirmek kaktirmak nedir? nerdeyse 40 yaşındayim babamdan bir kere bile duymadım, görmedim.
İnsan yeri geliyor kendi ailesinin tavırlarını çekemiyor, birde başkasının ana babası ile ugraşıcak kızcağız. Görgüsüz, terbiyesiz insanla ugrasilmaz
Evet gerçekten. Ki benim babamda tam aile babasıdır hani sınırları vardır, kuralları vardır. Ona rağmen bir kere böyle bir muamele görmedim. Annem kardeşlerim hiçbiri görmedi. Mesele kayınpederimde imam benim. Ama ben kapalı değilim, makyaj yaparim kiyafetim genel anlamda bi tık acik olur asla ondan böyle bir yorum görmedim. Eşime sormuştum baban bir şey diyor mu hiç diye, o da ne diyecek ona ne bu senin hayatin demişti. Allah var adamdan da bir kere ne bir bakis ne bir laf duydum. Bi kere sadece kocaman kizsin sen ne yapacagini bilirsin demişti.

Nisanlıyım. 14 Şubatta, nisanlimi görmeye Bursa'ya gitmiştim.vakit geçiriyoduk.annesi beraber olduğumuzu bilmesine rağmen tam 4 kez arayıp, napıyorsunuz nerdesiniz, geliyomusunuz diye soruyordu. Takılmadım olabilir dedim. Akşam eve geçtik.ailece oturuyoruz, babası eşine çok lakayit davranıyordu.kadın bisiyler konusuyo " bana çiçek almadın bunca sene diyo". kocası hemen, ya bı sus be diyip kalk kahve yap bana dedi.nisanlima bakıyorum sessiz. Sonrasında babası bana bisiy dedi bisiy ima etti,nişanlımın annesi, şimdi karışma kıza,dedi.. babası sonrasında, haberde mi duydu hatırlamıyorum ama şunu dedi, "ben makyaj yapılmasını sevmiyorum " dedi. Ben üstüme alınmadım ama, eşi beni savununca ," kız zaten makyaj yapmıyor diyince" lafın bana geldiğini fark ettim. Susmam, ama dilim tutuldu sanki o an. Bunlar ne konusuyo diye düşünüyodum.nisanlım da izliyor böyle.. sonrasında ben dalmısım birşeye, babası omzumu itip, alooo dedi bana.irkildim.kendi babamdan öyle bişey görmemişim. Evden çıkarken nişanlımın erkek kardeşiyle tokalastik o anda babası, "ben tokalaşmayi sevmiyorum" dedi. İçimden afedersiniz, bi sg. demek geldi. Sevmiyosun ama eve ilk girdiğimde, hoşgeldiniz denildiğinde, tokalaştığım anda,bisiy demiyosun. Adama uyuz oldum.Sabrımla bitti gece. ama evime dönünce,nişanlımla konuştum. asla kabul etmeyeceğimi söyledim. Bana, "ya evet babam patavatsız ama sende çok abarttın." Dedi. Ailemle konuştum, yanlış anlamışsın dedi. Ne kadar yanlış anlayabilirim dedim.sustu.Gecen senede kısa elbise giymiştim senin yanında, baban bana bakıp,ben karışırım demişti. Bunu diyorum,hala babasının yanlışlarını örtüyo.ama bunu yaparken, beni yoksayıyo.yok babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis insanın. Bende konuşmuyorum günlerdir.birde bunlar olmadan önce bana şunu diyodu nisanlım,ileride evlenince sen pazara gidersin mesela bisiy bulamazsan babamı ararsın o senle gelir demişti.bende kızmıştım ne alaka diye. Özetle sorun bu hanımlar. Günlerdir düşünüyorum. Ne olur yardımcı olun.
Arkanıza bakmadan kaçın onlardan. Annesi kaçamamış sakın siz de kendinizi mahvetmeyin bunlarla.

Ben günlerdir kafamda bitirmeye çalışıyorum ama yinede üzülüyorum istemeden..nişanlımla sorunum yoktu bu ana kadar.kendisi bana karışmayan biriydi zaten ama o babası
Ya iyi misin kardeşim nişanlınin neresi iyi ? Sorun varmış sen farketmemissin. Babasına laf edeni Boğazlayan adamın nesi iyi tam olarak?
Kafanda bitmiştir gerçekte de bitir

Nasıl sorunun yoktu? Adamla sevgiliyken 150 tane konu açmışsın. Arkadaşına yavşamasından tut instagramda saçma sapan kadın fake hesapları açmasına kadar. Dalga mı geçiyosun bacımsu 😬

Gereksiz egolu herşeyi ben bilirim diyen antipatik bir k.peder,birde bunları görmezden gelen asalak bir nisanli ...evlenince seni verem eder bunlar ayrıl kurtul ...dünyada eş kitligimi varda böyle ailelere ömrünüzü feda etmeye çalışıyorsunuz

Görgüsüz ,nerede nasıl davranacağını bilmeyen, cahil, patavatsız ve dahası , böyle tiplerle aile olup , onlarında genlerini çocuklarına aktarmak istiyorsan sen bilirsin.

Babası da ben makyaj yapılmasını sevmiyorum dediğinde , zaten size makyaj yakışmaz isabet olmuş deseydiniz keşke.

Bunu diyorum,hala babasının yanlışlarını örtüyo.ama bunu yaparken, beni yoksayıyo.yok babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis insanın.
Gırtlağına yüzüğü tıkar ayrilirdim. G.tü yiyorsa buyursun. G.tüne baka baka giderdi.

Acaba aynı kişi değil mi başka biri i mi buldu günahını mı alıyorum diye düşündüm de o adam da bursada yaşıyormuş konu sahibi başka şehirdeymiş. Basbaya aynı kişi
Aman evlenmeden önce her şeyi Allah gösteriyor yine de evlenmek için evleniyorlar sonra bir de çocuk oluyor. Ne diyelim ki. Biz burda ayrıl da desek gidip evlenecek.

Back