• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin arkadaslik sitesine uyeligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eger nasil göründüğümden bahsetmeseydim mutlaka nasil birisin peki bakimli misin vs diye gelemicek yorumlari tahminen direk gorunusum hakkinda da bilgi verdim yoksa hic bi sey boyle hatalara sebep olamaz

Sana evlendikten sonra yasayacaklarinin fragmanını göstermiş pislik karaktersiz. Kendinde sakin hata arama nice güzel kadınlar aldatildi. Birlikte olmaniz ayrilmana engek olmasin. Aksu halde ömür boyu şüphe içinde yaşarsın.

sanırım bunda bile laf sokmaya calismissiniz aslinda ne anlatmak istedigimi anlamadan, ama bağyan degil KADIN bu arada
Kendi konunda ne yazdığına bak, bağyan, hemide hoş bir bağyan.
Yapacağın şey belli adamı defetmek daha iyisini ve seni aldatmayanını bulmak

bu arada dunden beri ariyor geri donmuyorum aramalarına. sabah 7de attigi mesaji paylasicam sizinle "Bende okadar dusundumki sabaha kadar beni nelere alet ettigini .belkide haklısın diye dusundum en güzel karar senin verdigin karar. Seni sana anltsam kafayi yersin .kendinden igrenirsin ama dunya hic kimsenin etrafinda donmuyor. 100 dil bilsen ne faydasi var. benden sakladgin msjlari unttun öylemi fazla uzerime gelme sen bunun sebebiydin.
benim cnmi ne kadar yakmak istediysen bende istedim senin yansin bilerek sifreyi bile oyle yapmistim ben senden baska kimsenin teline bile dokunmadim dokunmamda Beni Boyle seylere sen surukledin bilmdgim seyleri senin sayende ögrendim ben sana son msjim ailemin yaninda elinden geleni yaptin annemi bile itekledin evden çıkmak için merak etme ben sana ulasmicam senin gururun varsa benimde var . benim canimi cok yaktin o adamla ama merak etme kimse kimsenin canini yakmiyacak beni cok hakir gordun neyse uzatmicam allhimin ūzerine yemin ederimki seni son nefesime kadar sevecgim Balim hoscakal .ama bu hatalarin tek sebebi sensin"
Sen ne dedin? Gayet emin kendinden kekoCan biliyor neler olduğunu ya 🤪🤪 evlensende bu aynı ağızda olacak☺️ ayrıca bir şey diycem senn meslek falan ne?

Şimdiden bu kadar gözü dışarda olan bir adamla evlenmeyin.hoş bir kadınsınız daha karekterlisi size yakışır.dünya güzeli de olsan bu adamın gözü dışarıda olur zaten.

Ben gerçekten sizi anlayamadım. Adam sizi aldatmış farkında mısınız? Yok özgüven sorunu var ondan siteyi açtı yok bilmemne. Sizin deyiminizle güzel hoş bir kızsanız sizin hak ettiğiniz bu mal adam mı? Siz aldatılmayı mı hak ediyorsunuz? Evlenince de aldatılacağınız ihtimalini düşünmüyor musunuz? Şimdi ayrıldığınızda 1-2 ayda unutacağınız bir adamı evlenip ayağınıza pranga yapma isteği neden? Fikir almak istiyorum demişsiniz ama tüm mantıklı cevaplara objektif cevaplara nişanlı kişisini resmen savunmuşsunuz. Yolunuz açık olsun ama kendinize güvenmeyi öğrenin lütfen yoksa çok başınız ağrır.

Sen ne dedin? Gayet emin kendinden kekoCan biliyor neler olduğunu ya 🤪🤪 evlensende bu aynı ağızda olacak☺ ayrıca bir şey diycem senn meslek falan ne?
bu olanlarla yaptiginin bi ilgisi olmadigini soyledim cunku tahminlerime gore subat ayinda uye olunmus, ben universite mezunuyum suanda da okuyorum ama evlilik hazirligi yaptigimizdan dolayi suan calismiyorum aileminde durumu elhamdulillah guzel bende bu vesileyle hazirliklarla ugrasiyordum diyebilirim

Ben gerçekten sizi anlayamadım. Adam sizi aldatmış farkında mısınız? Yok özgüven sorunu var ondan siteyi açtı yok bilmemne. Sizin deyiminizle güzel hoş bir kızsanız sizin hak ettiğiniz bu mal adam mı? Siz aldatılmayı mı hak ediyorsunuz? Evlenince de aldatılacağınız ihtimalini düşünmüyor musunuz? Şimdi ayrıldığınızda 1-2 ayda unutacağınız bir adamı evlenip ayağınıza pranga yapma isteği neden? Fikir almak istiyorum demişsiniz ama tüm mantıklı cevaplara objektif cevaplara nişanlı kişisini resmen savunmuşsunuz. Yolunuz açık olsun ama kendinize güvenmeyi öğrenin lütfen yoksa çok başınız ağrır.
yanlis anlamissiniz ben hic savunmadim sadece acik kapi birakmak istemedim aklimda, bi de bunu daha once de yazdim ben burdaki kadinlarin goruslerine tamamen katiliyorum cunku benim icin en dogrusunu guzelini istiyo herkes ona gore de yorumlar yapiliyo. ben sadece o kadar her sey guzelken bi anda bu hayal kirikligini kafamda bi yere konduramadim yoksa bende aninda kendisini terkettim ve hala da aramalarına donmuyorum. aklimda acik bi kapi kalsin istemiyorum hepsi bu tek bi hata( ki bu hatalarin en buyuklerinden biri) tum 2 seneyi siler mi ya da bana nasil bu kadar rol yapabilmis bilemiyorum. takdir edersiniz ki daha dun yasandigi icinde acabalar uzerinde durdum. son olarak kendisinin savunulcak bi tarafi tabiki yok

yanlis anlamissiniz ben hic savunmadim sadece acik kapi birakmak istemedim aklimda, bi de bunu daha once de yazdim ben burdaki bayanlarin goruslerine tamamen katiliyorum cunku benim icin en dogrusunu guzelini istiyo herkes ona gore de yorumlar yapiliyo. ben sadece o kadar her sey guzelken bi anda bu hayal kirikligini kafamda bi yere konduramadim yoksa bende aninda kendisini terkettim ve hala da aramalarına donmuyorum. aklimda acik bi kapi kalsin istemiyorum hepsi bu tek bi hata( ki bu hatalarin en buyuklerinden biri) tum 2 seneyi siler mi ya da bana nasil bu kadar rol yapabilmis bilemiyorum. takdir edersiniz ki daha dun yasandigi icinde acabalar uzerinde durdum. son olarak kendisinin savunulcak bi tarafi tabiki yok
O zaman kafanızdaki soru işaretlerini silin artık. İster 2 sene ister 20 sene. Aldatılmak affedilecek üstü kapatılacak bir durum değil. Adam karaktersiz bir adamsa karşısındaki kadının güzelliği ilişkinin harika gitmesi adam için hiç önemli olmaz. Çünkü adam manyaktır bu kadar basit. Gidin daha naif zarif vicdanlı bir adam bulun. Bu da kendi .okunda boğulsun. Aldatılmayı affetmek pişmanlıktır.

Keşke bende evlenmeden önce eşim olacak kişinin bi yanlışını görseydim de,hiç şu boşanma mevzularıyla kafayı yiyecek hale gelmeseydim.Bunca kadın iyiliğinizi istiyor emin olun.Şimdi unutsanız bile bu olayı,ilerde en küçük bişeyde içinizi kemirip huzursuzluk hissettirecek bu olay size.

bu arada dunden beri ariyor geri donmuyorum aramalarına. sabah 7de attigi mesaji paylasicam sizinle "Bende okadar dusundumki sabaha kadar beni nelere alet ettigini .belkide haklısın diye dusundum en güzel karar senin verdigin karar. Seni sana anltsam kafayi yersin .kendinden igrenirsin ama dunya hic kimsenin etrafinda donmuyor. 100 dil bilsen ne faydasi var. benden sakladgin msjlari unttun öylemi fazla uzerime gelme sen bunun sebebiydin.
benim cnmi ne kadar yakmak istediysen bende istedim senin yansin bilerek sifreyi bile oyle yapmistim ben senden baska kimsenin teline bile dokunmadim dokunmamda Beni Boyle seylere sen surukledin bilmdgim seyleri senin sayende ögrendim ben sana son msjim ailemin yaninda elinden geleni yaptin annemi bile itekledin evden çıkmak için merak etme ben sana ulasmicam senin gururun varsa benimde var . benim canimi cok yaktin o adamla ama merak etme kimse kimsenin canini yakmiyacak beni cok hakir gordun neyse uzatmicam allhimin ūzerine yemin ederimki seni son nefesime kadar sevecgim Balim hoscakal .ama bu hatalarin tek sebebi sensin"

Anaaaaaa mala Bak hem suçlu hem güçlü

Bi de seni sana anlatsam igrenirsin demiş hahahahhaha

Ay nerden buldun gerçekten böyle bir malı

Ne kadar yav.ak, kro, manipülatif adam. Yalancı, bencil,?kaypak. Üste nasıl kolay çıkmış. Duygu sömürüsü için anayı da iterek çıktın diye olayı çarpıtmış. Yine de açık kapı bırakmaya çalışıp balım diyerek mesaj yazmış. Hiç yanılmamışız. Söylemiştik üste çıkmaya, suçlamaya devam eder. Bir sonraki aşama duygu sömürüsü, yalvarma, yalan söyleme ve kandırma. Sadece ama sadece kandırmak ve oldu bittiye getirmek için. Hala bu adamla beraber olursanız sizde akıl ve kendine saygı yok demektir. Umarım bir daha böyle saçma insanlara kanmazsınız. Türk erkekleri ne kadar çirkefleşti, her biri narsistleşti.

kizlar gercekten gulucuk emojileri koymayin su mesajlara, sinirden cildirmis bi durumdayim daha da ailemle paylasmadigim icin sizden destek aliyorum okudukca guclu ve kararli duruyorum ama oyle emojiler beni daha da sinir etmek icin mi😒 tabiki bunun icin degil ama konu sahibi olarak bende burdayim ve daha dun yasandi bu hadise

Gülücük koyma artık adamın yazdıkları trajik komik olduğu için, siz çok ama çok şanslısınız. Keşke buraya yazanlar sizin gibi bir aşamada fark edip kurtulsaydı. Sizin zekanızla veya yaşadığınız şeyi komik bulmakla alakası yok. Sizi değerli bulmasak ve aynı şeyi yaşayacağınızı fark etmesek hayatta buraya yazmazdık.

kizlar gercekten gulucuk emojileri koymayin su mesajlara, sinirden cildirmis bi durumdayim daha da ailemle paylasmadigim icin sizden destek aliyorum okudukca guclu ve kararli duruyorum ama oyle emojiler beni daha da sinir etmek icin mi😒 tabiki bunun icin degil ama konu sahibi olarak bende burdayim ve daha dun yasandi bu hadise
Siz ailenize dememek için neyi bekliyorsunuz ? Ararlar ailenizi kendiler derler kalakalırsınız sonradan ömür boyu siz unutamazsınız yazık etmeyin kendinize . Bende daha önce ayrıldım nişan attım şimdi tekrar nişanlıyım daha iyisiyle hemde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back