- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Nisanlınızı kendi içinizde aklamak için başka nasıl saçma çıkarımlar yapacaksınız acaba?bi de sunu sormadan konuyu tamamlamak istemiyorum. bi yerde okudum boyle yerlerin erkekler icin daha cok begenilme arzusu icin kullanildigi yazıyordu yani bakalim kac kisi beni begencek bana yazcak yani ego tatmini icin biraz ozguven probleminden acaba nasil görünüyorum gercekten diye? bu olay bana buna ihtiyaci mi vardi diye dusundurdu cunku benim bu olayda da hemen konusunu açtığı eski sevgilim antalyanin en zengin kisilerinden biriydi ve bunu da bildigi icin biraz takintisi yuksekti bu konuda bana belli etmese de ozellikle o adam da kiz arkadasima yazinca benim hakkimda iyice hassaslasmisti ama benim icin nerenin zengini oldugunun falan zerre önemi olmadi cunku kendisinden siddet gordugum gibi hemen terkettim icimde de sevginin zerresi kalmadi. ama benim nisanlim biraz bu konuda hassasti bu olayda bile hemen o adamı açınca acaba bu takintisi kendisini kotu hissetmesine ve daha iyi hissetmek icin boyle yerde tatmin aramasına mi sebep oldu diye dusundurdu bana
Direkt barışın madem, bu kadar düşünmeye, yaptığı şeyi normalleştirecek en ufak şeye tutanmaya çalışmayın. Çünkü bunun bir açıklaması olamaz.
Siz aynı şeyi yapsanız, nisanlınız oturup acaba neden o siteye üye olduğunuz ile ilgili fikir yürütür müydü, tabi ki hayır.