• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin arkadaslik sitesine uyeligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi de sunu sormadan konuyu tamamlamak istemiyorum. bi yerde okudum boyle yerlerin erkekler icin daha cok begenilme arzusu icin kullanildigi yazıyordu yani bakalim kac kisi beni begencek bana yazcak yani ego tatmini icin biraz ozguven probleminden acaba nasil görünüyorum gercekten diye? bu olay bana buna ihtiyaci mi vardi diye dusundurdu cunku benim bu olayda da hemen konusunu açtığı eski sevgilim antalyanin en zengin kisilerinden biriydi ve bunu da bildigi icin biraz takintisi yuksekti bu konuda bana belli etmese de ozellikle o adam da kiz arkadasima yazinca benim hakkimda iyice hassaslasmisti ama benim icin nerenin zengini oldugunun falan zerre önemi olmadi cunku kendisinden siddet gordugum gibi hemen terkettim icimde de sevginin zerresi kalmadi. ama benim nisanlim biraz bu konuda hassasti bu olayda bile hemen o adamı açınca acaba bu takintisi kendisini kotu hissetmesine ve daha iyi hissetmek icin boyle yerde tatmin aramasına mi sebep oldu diye dusundurdu bana🤔
Nisanlınızı kendi içinizde aklamak için başka nasıl saçma çıkarımlar yapacaksınız acaba?

Direkt barışın madem, bu kadar düşünmeye, yaptığı şeyi normalleştirecek en ufak şeye tutanmaya çalışmayın. Çünkü bunun bir açıklaması olamaz.

Siz aynı şeyi yapsanız, nisanlınız oturup acaba neden o siteye üye olduğunuz ile ilgili fikir yürütür müydü, tabi ki hayır.

Sonucunuz ne oldu
hala kararimin arkasindayim sadece yuzde doksan degil yuzde yuz emin olarak yoluma devam etmek istiyorum. diger turlusu biraz sıkıntılı cunku takdir edersiniz ki daha cok yeni olduğu icin onca yikilan hayalin altinda ben yasadigim soku atlatmaya ve varsayimlar yapmaya calisiyorum

Balik baştan kokar diye boşuna söylenmemiş nişanlılık çok ama çok ozel bir olay iki insanin birbirine deli gibi tutkuyla bağlı oldugu her an birbirini düşündüğü zamanlar bu zamanda o seni değil başkalarını dusunuyorsa evlendiğin zaman eee sonra keske olmasa ama illaki bi donem monotonluk olacak o zaman bu adami kim dizginleyecek bence hic arkana bakma bu karakterde biri seni her an aldatabilir yol ver yoluna gitsin

Ya erkektir arada heyecan arar, erkeklerin hepsi böyle. Başı temelli bağlanmadan önce jübile yapmak istemiş, yazık. Adamı hiç anlayamamışsınız. Hem şifresi olarak doğum gününüzü yazması bile size olan sevgisine işaret, başka kadınlarla sizden gizli mesajlaşmak ya da mesajlaşma yolu açmak aldatma sayılmaz, bir aldatmanın aldatma olması için yatakta basmanız lazım ki o zaman dahi ikinci bir şansı hak eder, çünkü erkektir. Kvniz haklı, bunun için mi bitireceksiniz yani? İyi günde kötü günde sözü vereceksiniz, adam kötü günler yaşıyor belli ki, telefonunu bile parçalamış daha ne yapsın? Nasıl belli etsin hüznünü?

Barışın ve nikah işlemlerini de hızlandırın. Evlenince düzelir. O imza nelere kadir, atan erkek hemen düzeliyor. Düzelmiyorsa da kadından ötürüdür. Hem egosu biraz ilgi istemiş, erkek ruhundan hiç anlamıyorsunuz.
En kötü ihtimalle o kadar hazırlık yapılmış, alınan eşyaya, harcanan paraya yazık olmasın, evlenin. Gidin özür de dileyin üstelik. Abartmışsınız.
Ben böyle gereksiz bir yaygara görmedim yani, hiç hoş değil.

hayir sadece benim ailem parcalanan bi aileydi ve o yuva icin kurdugum onca hayal oyle hevesler beni suan nasil uzmesin ki
Şimdi ayrılmazsanız ilerde sizinde parçalanmış bir aileniz olacak. Evlendiğinde de yapacak çünkü. Siz de yine de kendinizi çok sevdiğine inanip ya devam edeceksiniz ya da boşanicaksiniz

arkadasım yıllardır birşekilde arkadaslık sitelerine üye olan bir bayan olarak söylüyorum ki bu sitelerin genel olarak amacı seks ya da bir sekilde kimseyle iletişime geçemeyen çekingenlik bence senin nişanlının bu sitede olmasının sebebi seks daha onceden üyeliği olup bir sekilde unutulmuş mu sizin aranızda cinsel anlamda neler yasandı bunları da göz önünde bulundurmalısın gerci bana soracak olursan bu durum aldatmaya meyil etmek ama son kararı verecek olan sensin

Ya erkektir arada heyecan arar, erkeklerin hepsi böyle. Başı temelli bağlanmadan önce jübile yapmak istemiş, yazık. Adamı hiç anlayamamışsınız. Hem şifresi olarak doğum gününüzü yazması bile size olan sevgisine işaret, başka kadınlarla sizden gizli mesajlaşmak ya da mesajlaşma yolu açmak aldatma sayılmaz, bir aldatmanın aldatma olması için yatakta basmanız lazım ki o zaman dahi ikinci bir şansı hak eder, çünkü erkektir. Kvniz haklı, bunun için mi bitireceksiniz yani? İyi günde kötü günde sözü vereceksiniz, adam kötü günler yaşıyor belli ki, telefonunu bile parçalamış daha ne yapsın? Nasıl belli etsin hüznünü?

Barışın ve nikah işlemlerini de hızlandırın. Evlenince düzelir. O imza nelere kadir, atan erkek hemen düzeliyor. Düzelmiyorsa da kadından ötürüdür. Hem egosu biraz ilgi istemiş, erkek ruhundan hiç anlamıyorsunuz.
En kötü ihtimalle o kadar hazırlık yapılmış, alınan eşyaya, harcanan paraya yazık olmasın, evlenin. Gidin özür de dileyin üstelik. Abartmışsınız.
ben de bazen eski erkek arkadasımın yaka numasını kullanıyorum ama bu durum benim alışkanlığım bunun sevgiye işaret oldugunu sanmıyorum

Nişan atma sebeplerimden biridir bu benim.Bu ne demek biliyor musun,”ulan evleniyorum kafesleniyorum bende hala iş bitmiş olamaz” sana söylediği bahanelerin harfine inanma,seninle ilgisi yok.Evlilik=bağlılık durumuna uymayan adamların kendine yarattığı kaçış alanı orası.aldatma içerir kesinlikle

Son düzenleme:

İroni değil mi bu, köprüden önce son çıkış maksatlı yazıyorum?

Benim bir tanıdığım var. Kadin başarılı bir doktor. Esi onu aylarca başka bir kadın ile aldattı. Anlatmak zorunda kaldı, çünkü diğer kadının erkek arkadaşı olayı öğrendi ve her yerde eşini arıyor. Neyise. Adam aldatma olayın bütün suçu bu başarılı doktora attı: senin yanında erkek gibi hissetmiyorum, cok baskınsin felan. Hic hatasını kabul etmedi. Sizinki de aynı kafadan. Sizi yarın aldatır suçu size atar. Allahtan evlenmeden önce gerçek yüzünü görmüşsünüz.

Adam tek eslilige inanmiyor. Her cicekten bal almak istemesi bu sebepten . Evlensen de durulmaz - ki evlenirsen onun gözünde (chat olayina ses cikarmadigin icin) kotu duruma duseceksin. Kendi düşen ağlamaz.

ah kizlar o kadar haklisiniz ki aslinda ama kendisi hatali oldugunu gercekten biliyo mu ben bunun acısını hic bi zaman unutmasin isterim bu beni rahatlatabilir

Haliyle üzüleceksiniz.
Bu çok normal.
Evliliğe giden bir süreç bitti.
Ama nişanlınızı haklı çıkarmamalısınız.
Mesela çok iyiydi çok güzeldi çok mutluyduk diye bahane üretmeyin.
Demek ki sırf sizin için çok iyi çok mutlu bir ilişkiydi.
Bahane üretmeyin.

Aldatmanın telafisi olmaz.
Katılıyorum.
Her anı harikaymış gibi hissedilen bir ilişki karşı taraf için sıradan olabiliyor.

Siz hala adamı kavrayamamışsınız. Adamın umrunda değil. Acı vs çekmez. Sadece avcı bir avı kaybederse ne hissederse o. Siz hemen ağlasa timsah göz yaşlarına inanacaksınız yani. Sizin ilişkiniz sizin tarafından mükemmel görülnü, demek ki kolay kandırılan, hemen inandırılan bir tipsiniz.

yani kendine bu iliskiye bitirme sebebi demesini cok isterdim dun hala benle ilgili bi seyler demisti soruml
Siz hala adamı kavrayamamışsınız. Adamın umrunda değil. Acı vs çekmez. Sadece avcı bir avı kaybederse ne hissederse o. Siz hemen ağlasa timsah göz yaşlarına inanacaksınız yani. Sizin ilişkiniz sizin tarafından mükemmel görülnü, demek ki kolay kandırılan, hemen inandırılan bir tipsiniz.
tabjki kolay kandirilan biri degilim kimsenin aciklama yapmasina izin vermedim dun terkettim kendisini hala da hic bir aramasini açmıyorum

ironilerinin hastasıyız :)

ah kizlar o kadar haklisiniz ki aslinda ama kendisi hatali oldugunu gercekten biliyo mu ben bunun acısını hic bi zaman unutmasin isterim bu beni rahatlatabilir

ben olsam onun acı çekmesini düşünmek yerine hayatımdan böyle birini bir an evvel çıkarıp kendi güzel günlerime yüzümü dönerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back