• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Arkadaşı beni evine çağırıyor?

Hakkaten deniyorsa yandin hatta sen her türlü yandin. Karşı taraf bu konusmalari mesajlari nişanlına gösterirse olacaklari düşünemiyorum..

İnşallah gösterir.
Aksi taktirde evlenirse doğacak çocuğun da soyu değişecek.. :işsiz:

Zaten gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır derler..

Bunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Niye böyle bişey yapıyosun düğün arefesinde nişanlını sevmiyor musun ya evlenince bunlar karşına çıksa

Şuraya yazdığım kadar hatta fazlası yazmadıklarım var alışkanlıklar var aşk az da olsa var yaşanmışlıklar var ne kadar doğrucu davutsunuz

Ve bu aşamada suçunu kabul eden konu sahibi, çemkiren konu sahibine dönüşür..
Çünkü aldatarak kötü giden ilişkisinden intikam aldığını sanıyordur.
İyi biri olduğunu düşündüğü ex arkadaşın aslında piyon olduğu anlaşılır.. :KK45:

Alıkanlıkmış pehh. Sen ona işsizim tek başıma hayatımı idame ettiremem adama muhtacım desene. Bizi mi yiyorsun burada?
Aldat o zaman nişanlını herkese rezil ol bize ne?

sadık bir eş adayımı yakma bacım adamın başını yada hiç mi korkmuyorsun nişanlıma söyler diye ilk başta mesajlanman bile yanlış günah adama

Fikren de ruhende her türlü adama boynuzları taktın. Ama önce kendi kişiliğini ezmişsin. Sadık biri değilsen evlenme ama şöyle bir ihtimalde var belkide nişanlın senin için doğru adam değildir. O zaman yine evlenme. Günah adama..

Yanlis bir davranis için kollari sivayan nankor insan evladi ilk olarak o ise bir kilif bir bahane bulur budur seytan

Ooohhh döktünüz mü içinizi rahatlamışsınızdır da süper :super: Amma eğlendim ha. Sırf sıkıntıdan yazdım buraya eğlenceli oluyormuş. Diğer başlıklar mantıklı oralarda yazması ama bu başlık zırva.

Konuştuğun için konuşmanın had safhaya gelmesine izin verdiğin için seni evine davet edecek yüzü ona verdiğin için bir de üstüne kabul ettiğin için pişmanlıktan ölsen yeridir yani haklısın

daha kendi başınıza karar verebilecek yetide değilsiniz. bakın aldığınız kararlardan da pişman olabiliyorsunuz.
bu vaziyette nişanlanmanız da yanlış bir karar olmuş olabilir, iyi düşünün bence : )

Ooohhh döktünüz mü içinizi rahatlamışsınızdır da süper :super: Amma eğlendim ha. Sırf sıkıntıdan yazdım buraya eğlenceli oluyormuş. Diğer başlıklar mantıklı oralarda yazması ama bu başlık zırva.

Diğer hesabınızı buradan link vererek paylaşsam nasıl olur ? Hani şu CV dedim mi hangi hesap olduğunu anlarsınız...

ortalık ne şenlenir ama....

Sevecek ne yanı kaldı ki ya da birbirimizi sevecek? 1.5 senedir aynı evdeyiz en son işten kovuldum her Allah’ın günü bana bağırıyor her Allah’ın günü. İlişkimizin cılkı çıktı cılkı. Neyse gitmeyeceğim zaten ama bu ilişki kör topal ilerler ve bir gün biter allah vere de bir bebeğimiz olmasa. Ki o da Olmaz inşallah
Neden nişanlılık halinizi devam ettiriyorsunuz?Buna bir son verin.O sevmediğiniz nişanlınıza katlanmak zorunda değilsiniz ama,arkasından iş de çevirmeyin yahu!Ayrılın yolunuza bakın.

Diğer hesabınızı buradan link vererek paylaşsam nasıl olur ? Hani şu CV dedim mi hangi hesap olduğunu anlarsınız...

ortalık ne şenlenir ama....

Bunu bilmeye hakkımız var bence. Sinirlerim altüst oldu abi yaa!

Gittiysen amacın neydi gittin belli ki niyet ii değil sizi tek çağırmış, hee yok gitmeseydiniz nişanlanzla birlikte gidin..

Back