- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden bi yaş büyük![]()
Benden de 3![]()
![]()
Minikminik miniminnacıkAy tamam anladık hepiniz miniksiniz, kayınvalide benden 6 yaş küçük, sizlerde benden 30 yaş küçüksünüz tamam mı anlaştık mı
Bu nişanlı delikanlı da nasıl böyle bir gaflete düşer ki, anne söylemekle tehdit etmese anasını da kızını da idare edecekti, iyi olmuş![]()
Ay tamam anladık hepiniz miniksiniz, kayınvalide benden 6 yaş küçük, sizlerde benden 30 yaş küçüksünüz tamam mı anlaştık mı
Bu nişanlı delikanlı da nasıl böyle bir gaflete düşer ki, anne söylemekle tehdit etmese anasını da kızını da idare edecekti, iyi olmuş![]()
Minikminik miniminnacıksize yaşlı diyebilirmiyim
![]()
Annem 39 yaşında Anneanne oluyor deme beAyni ben![]()
38 yaşında kv mi olurmuş
![]()
Annem 39 yaşında Anneanne oluyor deme be![]()
Annen 39 yaşında mıAnnem 39 yaşında Anneanne oluyor deme be![]()
Mune başgan, kaynana benden tam 14 yaş büyük kamuoyuna saygılarımla duyuruyorumAy tamam anladık hepiniz miniksiniz, kayınvalide benden 6 yaş küçük, sizlerde benden 30 yaş küçüksünüz tamam mı anlaştık mı
Evet kırk olacak bu yıl.Annen 39 yaşında mıben kendimi nerelerden ataaammmm, ben sahiden ihtiyar olmuşum, söylerken bile dolu dolu söyleniyor 44
Ve benim kesinlikle şu an bırakın anneanne olmayı kayınvalide olmaya tahammülüm yokhenüz ruhen hazır değilim, çocuğun teki gelir kayınvalide derse çarparım animallah
![]()
Annen 39 yaşında mıben kendimi nerelerden ataaammmm, ben sahiden ihtiyar olmuşum, söylerken bile dolu dolu söyleniyor 44
Ve benim kesinlikle şu an bırakın anneanne olmayı kayınvalide olmaya tahammülüm yokhenüz ruhen hazır değilim, çocuğun teki gelir kayınvalide derse çarparım animallah
![]()
Annem 39 yaşında Anneanne oluyor deme be![]()
O da öyle diyordu ama sonu bu oldu.olmayaymıs iyiymiş kv dediğin anane babane dediğin 50+ olur
![]()
Ablan kaç yaşında bu ne hız sen sakın haO da öyle diyordu ama sonu bu oldu.![]()
Ben kesin karalar bağlarım, ay birde torun olursa kesin bunalıma girerimEvet kırk olacak bu yıl.
Annem de öyle söylüyordu mune. Söz kesildikten sonra bir hafta bildiğin morali bozuk gezdi ben kaynana olacak kadın mıydım diye. (Annem yaşından genç görünür 30 31 sanıyorlar genelde). Damat anne dediğinde kıpkırmızı oldu sonrasında o bana anne demesin teyze desin abla desin diye dolandı ortalıkta.Çocuk haberini aldığında daha büyük depresyona girmişti. Çıkana kadar bir ay geçti şimdi battaniye zıbın derdinde :)) Kızın bir süpriz yaparsa süreç böyle olur sanıyorum.
![]()
Ne var ki yaşında, kucağında bebe görenler ay ne kaadaarr genç bir hatun derler, ben çocuk yapmıyorum, sen yaparsan arada bir sokakta kucağımda gezdirmeme izin verir misin ay ben doğurdum, yeni doğurdum derim yaş arada kaynarOyyy ben ne yapam munem ? Baksana insanların kayınvalide olduğu yaşta ben daha doğuracam![]()
Bu arada konudaki adamı ve anneyi feci kınıyorum .
Kızın evlenme kararı alınca tekrar konuşalım abla.Ben kesin karalar bağlarım, ay birde torun olursa kesin bunalıma girerimbende ufak tefek olduğumdan yaşını göstermiyorsun diyorlar ama yok benim surat 44 diyor, anneanneliği reddediyorum
Aaaaa ben daha gencim, öyle kayınvalide döpiyesi giyip kızımın nikahına falan gidemem, Ajda Pekkanvari yırtık kot tişört takılıyorum hala
Bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Önce kızımı annesi 44 yaşında olan kızların evlenmesi uygun değildir fikrine adapte etmem gerekiyor öyleyse, anne 50 yaşına gelmeden evlenmek toplumda ayıplanma sebebidir desem inanır mı acepKızın evlenme kararı alınca tekrar konuşalım abla.
Amin teşekkür ederim. :)
Abla bizimki okula koca göbekle gitti. O da işe yaramıyor.Önce kızımı annesi 44 yaşında olan kızların evlenmesi uygun değildir fikrine adapte etmem gerekiyor öyleyse, anne 50 yaşına gelmeden evlenmek toplumda ayıplanma sebebidir desem inanır mı acep
Evlilikten bahsetmeyelim, evrene evlilik enerjisi yaymayalım, haydi kızlar okula![]()