Nişanlımın ailesiyle yaşadığımız kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şu açıdan bakın: ekran görüntüsü almak ve yaymak, yaymakla tehdit etmek Türk kanunlara göre suç. Zina yasası kalktı. Kadin gidip yarın senden şikayetci olsa sen ceza alırsın ona birsey olmaz. Burda en iyisi o insanlarla hic muhatap olmamak olurdu. Ha size hakaret ediyorlarsa ve kanıtıniz varsa suç duyurusunda bulunun. Mafyaligina soyunmayin. Karşınızda ne kadar kötü olsalarda nisanlinizin ailesi var. Bir iki duygu sömürüsü ile onlara dönecegi de söz konusu olabilir. Sonuçta kötü olsa da aile. Bir daha kendinizi yasal olarak sıkıntılı durumlara sokmayin. Geleceğinize taş olur

Ben her şeyden önce onun mutlu olmasını isterim.. Şu andan sonra bana dese ki olmuyor yapamıyoruz, üzülsem de onun bu seçimiyle mutlu olacağını bilsem susarım. Dediğim gibi bana annesiyle anneannesi hakaret ediyorken en hassas yerime, bunu yapmak zorundaydım.. Babası kaçın kurtarın kızım dedi bana telefonda. Çok çıkmazdaydım

Teşekkürler..

Ya tamam yaptığı doğru değil de arkadaşlar yani ortada bir yuva mı var ki arkadaş bozmuş kayinvalidesi aldatmış resmen ya kayınbabası demek ki saf biri öylece sussa her yüzlerine baktığında bu gerçeği bilecek kayınvalidesini herkes masum melek sanacak bilmiyorum bu da doğru değil gibi geldi bana.

Haddinizi ziyadesiyle aşmışsınız. Hikayenizde mutlu bir son göremiyorum.

Valla anladığım kadarıyla olaylar baya haddini aşmış... Benden size bir dost tavsiyesi nişanlınız ailesi ile barışır yarın bir gün o zaman arada kötü olan siz olursunuz... En başında karışmanız zaten hata olmuş er ya da geç çıkardı sonuçta nişanlınızın annesinin yaptıkları... Şöyle bir söz vardır yapan kurtulur ama söyleyen kurtulamaz diye... Sonuçta olaylar unutulmayacak kadar kötü gelişmiş....

demekki yaptığınız yanlışmış.herkes birbirine girdi,nişanlınız ailesiyle görüşmüyor,sizin nişanlınızın ailesiyle ilişkiniz bozuldu,bu ilişki yürümez

Ben babasına ya da anneannesine söylemedim. Böyle büyük bir şeyi görüp de susmak doğru gelmediği için nişanlıma anlattım bir şey yapmayacaksın diye yeminler ettirerek. Tehdit ettiğimde babasının anneannesinin bildiğini bilmiyordum, annesi sağlıklı biri değil susar diye yaptım. Yoksa gidip birilerine anlatacak değilim arada nişanlım olduğu için. Hakaretlerine karşı kendimi korudum fakat böyle bir şeyi yapmazdım zaten

Reactions: csi
Evet, üzülüyorum. Ben ayrılırım babamı dinleyerek ama nişanlım benim için bunu yapmışken başka şehire gitmişken, onun hakkını yiyemem. O ailede daha önceki kız arkadaşıyla da aynı şeyler yaşanmış. Ben aileden değil gibiyim sanki dedi bana. Ben sadece onu korumak istedim. Buydu. Zaten art niyetle yapmış olsam burada bunları anlatmam, devam ederdim

Bence bu aileden uzak dur aldatan kayinvalideden hayır gelmez benden soylemesi

Haddinizi ziyadesiyle aşmışsınız. Hikayenizde mutlu bir son göremiyorum.
Haddimi aştığımı düşünmüyorum. Doğru bildiğim şeyi yaptım. Ve bunları yanlış bir şey yapmadığım için vicdanım rahat olduğu için söylüyorum. Umarım Allah hepimizin hikayesini mutlu bitirir

Görüp ve susmak mi? Besbelli kurcalamissin, kadinin mesajlarini gizlice okumus bir de ekran görüntüsü almissin. Kadinin ogluna anlatmissin. Sonrakadini herkese duyurmakla tehdit etmissin. Bu hikayedeki en tehlikeli sahis kim acaba?

Demişsiniz ya kv nişanlımın üstüne çok düşmeye başladı kv ile tartışmalar oldu diye falan diye sizde kadının bir açığını bulunca hemen yapıştırmışsınız intikam almak ister gibi bunu tehditlerinizde destekliyor yani

Aile arasına ve özellikle anne ve oğul arasına karışarak çok yanlış yapmışsınız. Sizi sadece nişanlınız ilgilendirir. O kişinin yanlışı ise onun eşini ilgilendirir.

nişanlında kesin mutludur şuan,annesinden belkide nefret ediyordur ,bunu gerçekten iyi niyetle yaptığına mı inanıyorsun.

Görüp ve susmak mi? Besbelli kurcalamissin, kadinin mesajlarini gizlice okumus bir de ekran görüntüsü almissin. Kadinin ogluna anlatmissin. Sonrakadini herkese duyurmakla tehdit etmissin. Bu hikayedeki en tehlikeli sahis kim acaba?
Ekran görüntüsünü nişanlım öğrendiğinde kendisi aldı annesinin yanına giderken. Kadının mail ve şifresini aksi takdirde ben nasıl bilebilirim? Lütfen cümlelerinizi seçerken dikkatli olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…