Onların durumunda bir hassaslık göremiyorum çünkü. Saygı karşılıklı olmayınca anlamı kalmıyor bence de, her yaptıklarını alttan aldım görmezden geldim yine de saygısızlık olmasın diye tek kelime etmedim. Nişanda taktıkları 3 bin liralık takının 30 bin lira olduğunu söylediler bana mesela, kimse fiyatını sormadığı halde bol keseden atarak hava atmaya çalıştılar bana, sustum. Nişanlımın babası kuyumcu, evlilik teklifi yüzüğünü o vermiş nişanlıma, yüzüğün Atasay’dan alındığını ve karatının 0.6 olduğunu söyledi (yine ben sormadığım halde), salak değilim onun ancak yarısı edeceğini ve oradan alınmadığını bildiğim halde insanlar bozulmasın diye sustum. Kendisine bozdurulan kolyeyi nişanlıma vermiş doğum günümde bana hediye etsin diye, ve bana ünlü bir avm kuyumcusundan alındığını söyledi. Yüzüme yüzüme yalanlar söylenirken “gerek yok bu muhabbetlere girmeye” dedim ve cevap dahi vermedim. Ben sustukça beni enayi zannedip daha da atıp tuttular o yüzden ben de artık öyle olmamaya karar verdim. Saygı karşılıklıdır dediğiniz gibi, bana saygı duymayana yüz verme niyetinde değilim ben de artık.