• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi? ...

eğer çocuklarım şu an ki kız arkadaşlarıyla evlenirlerse 2 aile de küçük,her halde onlar bize önce gelir eğer isterlerse:KK51:

benim ailem küçüktü eşimin ailesinden hep biz bayramlaşmaya gittik.sonra onları yemeğe davet ettik,onlar geldi:KK66:

olmadı oğlanları da istesinler gelmişken aradan çıkar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Elbette onlarda biliyordur , amy islerine öyle geliyor..

Bence nisanlinla konus , annesine soylesin, yoksa ilerde cok pisman olursun.

eğer çocuklarım şu an ki kız arkadaşlarıyla evlenirlerse 2 aile de küçük,her halde onlar bize önce gelir eğer isterlerse:KK51:

benim ailem küçüktü eşimin ailesinden hep biz bayramlaşmaya gittik.sonra onları yemeğe davet ettik,onlar geldi:KK66:

Egem abla yanlış anlama ama erkek tarafı olarak yaşa bakılmaksızın ilk sizin gitmeniz gerekir bayramda. Evlendikten sonra da bir bayram onlar bir bayram siz gidersiniz. Bu çok farklı bir durum, genel bayram kuralları pek geçerli olmaz diye düşünüyorum.

Adam yüzünden senin hastalık kapma riskin bile var. Yerinde başkası olsa böyle birini kabul etmeyebilir
Hayat kadınindan kaptı gi hastalığı sana getirecek sonuçta
Seni el üstünde tutmaları gerekiyor bence vide annesine laf ettirmi yo üstüne
Ay bilmiyorum ya sanki değer vermiyor gibiler ne nişanlın ne ailesi.
Hadi ailesi safa yatıyor diyeyim de nişanlın da aynı onların akıl. Onlar ne derse peşine düşüyor GİK diyemiyor

Onu hiç sorma canım :(
Vurulduğum iğnenin acıdı 2 hafta geçmedi.
Yatakta sol tarafıma yattım full kalçamın ağrısından.
Şimdi tedavim devam ediyor.
Nişanlımda aynı ailesi gibi düşüncesiz ve cimri .............

olmadı oğlanları da istesinler gelmişken aradan çıkar :KK70::KK70::KK70::KK70:
olabilir,ondan sonra en azından gelin alıyorlar tabii ki bunu alacaklar,gelin alıyorlar tabii ki yapacaklar sıkıntısından kurtulurum.:KK70:

Onu evlenirken takmıyorlar mıydı?
Size de mi takmadılar?

takmadılar canım.ben ne yaptım kızım doğunca aldım kocayı yanıma doğru kuyumcuya trabzon hasırı istiyorum dedim.aldı kocacıgım.kızımın 1. yaş dogum gunumde KV ciğimin gözüne soka soka taktım ha ha seviyorum laa bu karıya hava atmayı :KK70::KK70::KK70:

takmadılar canım.ben ne yaptım kızım doğunca aldım kocayı yanıma doğru kuyumcuya trabzon hasırı istiyorum dedim.aldı kocacıgım.kızımın 1. yaş dogum gunumde KV ciğimin gözüne soka soka taktım ha ha seviyorum laa bu karıya hava atmayı :KK70::KK70::KK70:

Çatlak :KK70:

Egem abla yanlış anlama ama erkek tarafı olarak yaşa bakılmaksızın ilk sizin gitmeniz gerekir bayramda. Evlendikten sonra da bir bayram onlar bir bayram siz gidersiniz. Bu çok farklı bir durum, genel bayram kuralları pek geçerli olmaz diye düşünüyorum.
biz de öyle bir adet yok.mesela önce nişanlım gelir ailemle bayramlaşır,sonra biz ailecek nişanlımın ailesine bayramlaşmaya gideriz,ertesi gün de onları yemeğe davet ederiz.tabiii karşı aile daha büyükse:KK66:

Aman seboş aldı da ne oldu; senin cebinden çıkmadı mı?

Ben çocuk doğurunca kpederi Bodrum’dan yazlık hediye eden tanıyorum canım.

Nişanlımın ailesi daha büyük canım
kız evi naz evidir
siz evlendikten sonra zaten gelmezler ama en azından evlenene kadar gelmeleri iyi olurdu
gelin o evde sonuçta
zorla yaptıracak haliniz yoktu tabi ama kırıldığınızı bilmeleri iyi olur
bundan sonra kırarken dikkat ederler belki

kız evi naz evidir
siz evlendikten sonra zaten gelmezler ama en azından evlenene kadar gelmeleri iyi olurdu
gelin o evde sonuçta
zorla yaptıracak haliniz yoktu tabi ama kırıldığınızı bilmeleri iyi olur
bundan sonra kırarken dikkat ederler belki
Annem belirtti nişanlıma canım, kesin oda ailesine söyleyecektir.

biz de öyle bir adet yok.mesela önce nişanlım gelir ailemle bayramlaşır,sonra biz ailecek nişanlımın ailesine bayramlaşmaya gideriz,ertesi gün de onları yemeğe davet ederiz.tabiii karşı aile daha büyükse:KK66:

Ya ben adet meselelerine zaten sinir oluyorum. Bu düşüncemi de adet diye söylemedim zaten. Hani dediniz ya, çok beklentileri olursa diye, bence keşke herkes kendi yuvasını ailelerinden destek almadan kursa da adet diye millet birbirini yemese.

Ama aileler bu tip şeylere çok fazla anlam yüklüyor. Kız alma, oğlan evlendirme gibi bir algı olmasa da ister istemez kız tarafı evliliğin yarattığı duygusallıkla ilk adımı erkek tarafından bekleyecektir. Şimdiye kadar hiç aksine rastlamadım. Ne güzel siz sorun yaşamamışsınız, umarım kendi gelinlerinizle de yaşamazsınız. Ama bu şekilde bir beklentiyle karşılaşma ihtimaliniz yüksek, o yüzden söyledim. :)

Back