NİŞANLIMIN AİLESİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E isteyin bi yedek anahtar vardır illa. Gösterin kim istiyorsa

Ama evde nişanlının ailesi kalıyormuş. Her iki evde de aile kalıyormuş. Kimse kendi kullandığı eve çat kapı plansız gelinmesini istemez. Ee ustalar var tadilat pisliği var. Ev boş durmuyormuş.

Ama evde nişanlının ailesi kalıyormuş. Her iki evde de aile kalıyormuş. Kimse kendi kullandığı eve çat kapı plansız gelinmesini istemez. Ee ustalar var tadilat pisliği var. Ev boş durmuyormuş.
Sorsun gitmeden ya da şu saatte gidecek diye haber versinler. Bulunur bi ortak saat

Ay çocuk evlendirmek de zor be. Ev yapıyorsun tadilat bilmemne bu sefer beni inşaata yemeğe almadılar hfjfhfhdh
Yani ben tamamen yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Eve çağırmak zorunda değiller. Dışarıda da bir mekanda görüşebiliriz. Ev ev ev demiyorum illa. Hani çözüm var sonuçta. İnsanlarda öyle bir istek yok.

:) Baştan annemindi, sorguladıkça ben de haklı olabilir mi diye düşündüm. Kafam karıştı. Zaten geriliyorum böyle şeylerde. Sormak istedim.
Aileniz sizi dolduruyor kuzum. Onlar belli ki geleneksel beklentiler icinde. Siz ne istediginize karar verin. Ailenizin beklentilerine gore kayin aileye kurulmayin. Bunlar su fani dunyada o kadar gereksiz dertlenmeler ki. Uc kere gittik bes kere geldiler, hayat bundan daha buyuk bir sey.

Evet kimse olmasa bile nişanlımın kardeşi oluyor. İstemem öyle davetsiz gitmek de.

Şimdi bişey bekliyorsanız bunu direk söylemek mantıklı olur onlarda biliyorlar herseye ama paralarını çok harcamak istemiyorlar gibi geldi tutumlu bi aile siz ne bekliyorsanız söyleyin yoksa ya almayacaklar yada bilip bilmemezlikten, gelecekler. Aileniz yetişkin olduğu için bazı konularda görmüş geçirmiş sizde herseye okey dediniz için sizi tercih ediyorlar masraflARI en aza indirmek için

Evet doğru gereksiz şeyler cidden. İyi ki açmışım konuyu, dolduracaktım kendimi boş yere.

Ay çocuk evlendirmek de zor be. Ev yapıyorsun tadilat bilmemne bu sefer beni inşaata yemeğe almadılar hfjfhfhdh

Sarı Kola mutlaka ikram edilmeli. sonuçta inşaat raconunda vazgeçilmez bir içecek
Yemekler de gazete kağıdı üzerinde servis edilirse harika olur

Ay canım çok saçma şeylere takılmışsın. Seninle araları iyi mi ona bakacaksın .ailenle ne konuşacaklar ki zaten. Mesafe iyidir.

Kızım sen hiç nerede çokluk orada luk diye.

Yani ben hiç böyle evlenirken kıç kıça sürekli görüşen aile görmedim. Hele babalarla beraber. Anca burada kadınlar sayfasında görüyorum ve şaşırıyorum.

İki tane insan evleniyorlar, kendi fikirleri yok, kendi ayakalrının üzerinde duramıyorlar çok garip ya. Ondan sonra ağlıyorsunuz kaynanam evime çok geldi çok görüşmek istiyor diye.

Benim evlenen yaşıtlarım hep mesafeli düzgünce evlendiler. Öyle vıcık vıcık şeyler kalmamalı artık ya.

Ya bu devirde bu kadar masrafını içinde belki sizi ailecek yemeğe çıkaracak durumları yok. Bilmiyorum ki şimdi insanlarin durumunu. Bi dünya masrafa girmişler. Sizi tutup da şirin kir pide salonuna da goturmiycekler heralde. 8 10 kişi kallavi bi yerde yemek ne kadar?

Ya sen nereden çıkardın kendi fikirlerimiz olmadığını, ayaklarımızın üzerinde durmadığımızı? Ağlıyorsunuz diye de genelleme yapmanı anlamadım. Çok gel, hiç gelme diyen yok şimdiden. Vıcık vıcık şeyler de isteyen yok. Garip geldi bana. Sormak istedim tecrübeleri kişilere.

Vallahi billahi evlerine ne zaman gitsek yiyeceğimiz şeylerin çoğunu biz alıp gidiyoruz nişanlımla. Onlardan hesap ödemelerini isteyen de yok ay biz öderiz. Benim işim iyi, maddi beklentim yok.

Vallahi billahi evlerine ne zaman gitsek yiyeceğimiz şeylerin çoğunu biz alıp gidiyoruz nişanlımla. Onlardan hesap ödemelerini isteyen de yok ay biz öderiz. Benim işim iyi, maddi beklentim yok.
İyi de hem sizi ailecek yemeğe davet edip hem de hesabı size mi kitlesinler? Kimse yapmaz öyle bi terbiyesizlik kusura bakmayin

Bu kadar çok görüşmek istiyorsanız siz yapin organizasyonları. Çok yoruldunuz hadi sizi şuraya götürelim. Biraz dinlenin inşaattan çıkın gelin çayı biz de içelim gibi gibi. Şu durumda onlardan fazlasını talep etmek karşı tarafı yormak bence. Gene de siz bilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…