Ben kimim biliyo musunGebere Jackson adlı arkadaşta aynı dertten muzdarip..
Birbirinize destek olursunuz, yardımcı olursunuz.
aman kırılmasın eşim,nişanlım denildiğinde ilerde onlar karşısındakini tuzla buz ediyolar sonra ben mutsuzum durumları kadınlardaBen bu nişanlıma, eşime kızamıyorum onun da ailesi sonuçta tavrını anlamıyorum. Böyle adamlar hayatındaki kadını kasırganın ortasında bırakmaktan gocunmuyor lakin kadınlarımız aman nişanlım, eşim kırılmasın, çok iyidir zart zurt tavrında. Ayrıca bu tarz konular dikkat ediyorum hep para üzerinden çıkıyor. Ya oğlan aile şirketinde çalışıyordur, aşiretten çıkmaya cesaret edemez ailesine tavır alamaz bu yüzden, ya da bir ev ve düğün masrafını onların sırtına yükleme beklentisi vardır, alttan almak zorundadır aileyi. Aile de bunu kullanır.
Aslında hayatınızdaki erkek elini kaldırıp 'durun ben evleniyorum, evimi kurarım, evi nereden alacağıma, düğün salonuna eşim ve ben karar veririz' demediği için işler bu hale geliyor. Üstte bir yorumcunun dediği gibi hem karnım doysun, hem pastam dursun olmuyor öyle. Evi alırsa, yerine de kp karar verir. Sizin psikologluk konunuz da bu noktada açıldı. Belli eğitimden geçmiş, belli bir yaşam standardı ve olgunluğuna ulaşmış biri olarak karşınızda ailesinden kendini soyutlayabilmiş özgür bir erkek, eviniz için özerk bir alan isteyebilmeli ve bunu anlatabilmelisiniz. Ve dahi düğün masraflarınızı da elbette karşılamalısınız. Deneyin, bu sorunlarınız hiçbiri kalmaz.
hahaha kimsin yoksa... :)Ben kimim biliyo musun
Durcherman Durch :)hahaha kimsin yoksa... :)
ayrıl derim cünki değişmez. gerdekten sonara kapına dıkılıp carşf isterselerde şaşırma. ailenin bukdar müdhale etmesi normal değil. ilerde cok problem yaşarsınızArkadaslar birincisi neden psikolog oldugum icin anlayamiyorum parayi veren dudugu calar olayini ? Bunun psikolog olmakla konusu ne.Peki yuva kuracak 2 insanin hic mi istegi yoktur.Bir insanin cebinden para cikacaksa neden bosuna ciksin bizim de gonlumuz olsun isteriz haksiz miyiz bu konuda.Benim ailem de para harciyor hele ki annem ama asla bu konularda egosunu öne almaz.Evet cok guzel demissiniz resmen birey oldugumu ortaya koymak icin savas veriyorum.
lafını gecırmeyor ilerdede gecırcegını sanıyorsan yanılıyorsunArkadaslar nisanlim her daim arkamda, ama hatalari yok mu elbette var cunku beni kaybetmemek icin hicbir sorun yok gibi davraniyor ben herseyi sonradan duyuyorum gizlemek de yanlis bisey yani.Dugun icin aylarca otel baktik en son duydum ki birakin oteli babasi muzikli dugun bile istemiyormus...Arkamda olmasina elbette arkamda ama babasina o bile lafini geciremiyor babasi o an icin tamam deyip 2 hafta sonra fikir degistiriyormus.
Sen nişanlına inanıyor musun? İnanıyorsan rahat vereceklerdir elbette. Ailesine karşı net bi tavrı var mı? Rest çekebiliyor mu?
Oo bir de aile işiymiş sizin iş çok fena.Evet ailesine rest çekemez çünkü zaten onların işinde çalışıyor o konuda bile onlara bağlı.Ayrıca rest çekse nolacak ailesi çizilen sınırlara saygı duyan aile değil sınırlarınız kimin umrunda ki nasılsa ihlal etmenin bir yolunu buluyorlar...
hahahahah :) ciddi misinDurcherman Durch :)
Evet ailesine rest çekemez çünkü zaten onların işinde çalışıyor o konuda bile onlara bağlı.Ayrıca rest çekse nolacak ailesi çizilen sınırlara saygı duyan aile değil sınırlarınız kimin umrunda ki nasılsa ihlal etmenin bir yolunu buluyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?