- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
bu nasil bir zihniyet kadin calismaz. bence acilen uzaklas5 kurusa tamah etmeyip kiraya ciksam hersey duzelir gozuyle bakamiyorum cunku sorun zihinlerde, verilen sozlerin tutulmamasinda.Calistigimi biliyorlardi simdi gelinimiz calisamaz olayina geldi durum bu kadar da olur mu ki.
Bu zihniyetle omaz. Ayrıca nişanlın senin yanında sana destek falan değil. Her iki tarafa da alttan alıyor peki yalan söylediği kişi, bir şeyler sakladığı kişi kim? Sensin. Çünkü biliyor ki sonunda babası ne derse o olacak. Çünkü bağımsız olabilecek bir durumu yok. Rest çekse yiyecek ekmeği yok. Ne yapsın çocuk o d haklı yani... Siz de ya böyle yaşamayı kabul eder, işi bırakır onların apartmanda oturup komşuculuk oynar durursunuz ya da ayrılırsıınız.Evet sanirim ayrilmak en dogru karar.
Hiç bir zaman rahat vermiyecekler emin ol. Ama nişanlın swni savunuyorsa ve senin yanındaysa önemli olan o. Eğer seviyorsa seni çıkın kirada oturun olmadı yakın bile olsa açma kapıyı dicem evden atar. Bende kayınpedirin evinde oturuyorum. Bizim evde senin ailen iyi benim ailem kötü diye birşey yok. Sadece o işin içine girdimi evlilik sarsılıyor. Nişanlın ailesini biliyorsa. Ve senin yanında sürekli durucaksa. Özellikle oda çok çekmiş ve onlardan kurtulmak istiyorsa doğru insan. Ama emin ol hayat hiç kolay olmıyacak. Ama ben hergün ne olursa olsun eşimle evlendiğim için şükrediyorum. Herşeyde yanımda. tabiki bende ailesine karşı asla saygısızlık yapmadım. Zaten. O bıkıyor o istemiyordu.Biz karsilikli olarak anlasamiyoruz yani nisanlimin annesi ve babasi da anlasilacak insanlar degil.Babasi direk ses tonunu yukseltir inada bindirir taşı catlatir.Ikna etmek imkansiz.Acikcasi bu is benim icin bir mucadeleye döndü, isteklerimizi birbirimize kabul ettirme mücadelesi.Nisanlima da kiyamiyorum öyle iyi birisi ki..Ama sadece ben ve nisanlim bu isin ustesinden gelebilir miyiz ? Evlendikten sonra bana rahat verir mi bu insanlar ? Kendime sordugum sorular bunlar..
Hiç bir zaman rahat vermiyecekler emin ol. Ama nişanlın swni savunuyorsa ve senin yanındaysa önemli olan o. Eğer seviyorsa seni çıkın kirada oturun olmadı yakın bile olsa açma kapıyı dicem evden atar. Bende kayınpedirin evinde oturuyorum. Bizim evde senin ailen iyi benim ailem kötü diye birşey yok. Sadece o işin içine girdimi evlilik sarsılıyor. Nişanlın ailesini biliyorsa. Ve senin yanında sürekli durucaksa. Özellikle oda çok çekmiş ve onlardan kurtulmak istiyorsa doğru insan. Ama emin ol hayat hiç kolay olmıyacak. Ama ben hergün ne olursa olsun eşimle evlendiğim için şükrediyorum. Herşeyde yanımda. tabiki bende ailesine karşı asla saygısızlık yapmadım. Zaten. O bıkıyor o istemiyordu.
Ay ne desem bilemedimki. Son karar senin. Birde herşey nişanlın elinde. Sen kötü olma yeter. Ne yapıyorsa o yapsın. Seviyorsa yapar zaten.Evet benim nisanlim da kendi ailesinin surekli ic ice olmasindsn bikmis ama babasi sürüden ayrilani kurt kapar diyormus.O bana hep soyledi ben de biktim onlarin yasam biciminden diye ama kapidan kovsak tabiki bu misal, yine gelirler hanimlar.Hatta annesi kapilardayatar oglum diye diye..Kadinin 3 evladi var ucu de erkek beni anlamiyor ki empati yok.
Nisanlim dogru kisi, ancak ne ben o aileye uygun gelinim ne de onlar bana uygun bir aile.Nisanlim disinda hersey olumsuz.Benim ailemin gordugu bildigiyle onlarinki tamamen zıt.Birseylere baslarken sonradan rayina oturur umuduyla baslamak da yanlis hicbirsey degismiyormus meger.Ne onlar bana anne baba olabildi ne de ben evlat.Cunku olmuyor o kadar yabanciyiz ki.
evet canım teşekkür ederiimhahahahah :) ciddi misin
adını mı değiştirdinn :)
yalnız nick çok hoşuma gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?