Nişanlımın ailesi, iç dökme

Bunun dışında başka bir olay oldu mu? Nişanlınız ne diyor? Ailesiyle düğün hazırlıkları için mi bu kadar sık görüşüyorsunuz? Görümceniz var mı?

Aciklama yapma anlamazlar bosuna kendini anlatmaya calisma arama musait degildim de gec alinirlarsa alinainlar bu ileride evlenince haftada uc bes kez gorusup hergun telefonsa konusmak istemeye evrilir basta tavrini koydun koydun sonra yine sen uzulursun ona gore davran

Sıkıntı şu konu sahibide ailemi ara demiş olay burada çıkmaza düşüyor.Yani eş ailelerinin aranması iki taraflı hem erkek hem kadın için görev haline getirilmesi bana yanlış geliyor.İnsan isterse arasın istemezse aramasın.Tabi bu benim kişisel fikrim

Nişanlilik aşamasında iki günde bir görüşüp "sarılmak" bana fazla geldi.
Bunlar kritik dönemler,ne yaparsaniz o üstünüze yapışır ve hayat boyu yapmanız beklenir.Böyle alişirlarsa ilerde her gün de arasanız bir şey bulurlar.Ama aza aliştirirsaniz on gün de biri öpüp başlarına koyarlar.

On gunde bir uzaktaki aileyi aramakla hem gorusup hemde iki
Gunde bir aramak ayni degil nisanlisi arayabilir bu ricada. Cok abartilacak bisey yok on gun olur 20 gun olur aranip hal hayir sorulabilir ama bu kiz zaten yuzyuzede gorusuyor burda cikmaz yok aramasin haftada bir gorusuyorsa tamam aramasina gerek yok gorusmedilerse arasin sorsun trip yapiyolarsa gecistirmeyi bilecek laf ederlerse benim ailem uzakta nisanlim ayda bir ariyor siz fazla mi beklenti icindesiniz acaba diyebilir yol yakinken sinirini cizmeli

Nişanlınıza şart koymanız çok saçma olmuş.
Bu şartı koyduğunuz için ö.küz altında buzağı arar hale gelmişsiniz bence.
Bazen bende bilgisayarda önemli bir iş yapıyorsam kafamı kaldırmadan insanlara hoşgeldin deyip sonra dönüş yapıyorum.
Bu arama sorma işleri cicim zamanlarında çok ponçik geliyor ama evlenince ponçikliği kayboluyor. O yüzden herkes içinden geldiği gibi arasın, konuşsun, dertleşsin bence.

Şimdiden iyi gelin olayım aramız bozulmasın diye onların istediklerine tamam deme sakın.
Canın ne kadar aramak istiyorsa o kadar ara, sakın arttırma daha fazlasını isterler ve beklerler
Nişanlına da ailen böyle yapıyor aramamı istiyor deme safa yat aaa arıyorum ben soruyorum neden böyle düşünüyorlar diye anlamamış numarası yap.
Nişanlına da haftada ara falan deme yani ne konuşacaklar arkadaş değiller akraba değiller ortak ne muhabbetleri olabilir.

Sizin evlenmiş versiyonunuz var, konusu da aktif. anneolmakkistiyorumm nickli üyenin konusunu okumanızı tavsiye ederim. Az çok başınıza gelecekleri görürsünüz.

Sakın böyle saçma şeyleri alttan alıp alıştırmayın. Herkes bilsin haddini

Niye bu kadar şımartıyorsunuz acaba?

E sen adama 10 gunde bir anami ara diye komut verirsen onun aileside boyle trip yapar .oda sen haftada 1 ara diyebilir .ayda 1 telefonda gorusuo hal hatir sormak yeterli veya dogal gelisimine birakmak iyi olabilir ama sen basta benim ailemi su kadar surede bir ara demissin simdi senin annen baban bana trip atiyor desen oda ben seninkileri istedigin sıklikta ariyorum diyecek .

Nisanlina ne ailemi ara de ne de sen istemediginde onları ara direkte şöyle ben bos biri değilim de önlemini almazsan tepene çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…