Ben nerde yaşadığınıza anlam veremedim. Daha geçen haftaki konunuzda 1 milyonluk evi vardı annenizin. Bugün 1.5 milyonluk olmuş mesela. 1 haftada o kadar artan ev nerde kiÇok şükürtürkiyede yaşayan birini daha buldum ya biz uzayda yaşıyoruz ya burdakiler ben anlamadm
Sıkıştıkça çeviriyorEv hediyesi dediğiniz koltuk takımı, yatak odası takımıydı önceki mesajlarınızda
Işiniz çok zor çok.Sanada tamam
Hayır almayacaksın seni bağlamaz alırsan eğer ayakların üzerinde duramayan aç gözlü bir çocuğn olmş olr sakın alma bu yazdklarnzdan snraa almanız çocuğunuza hakaret olur çünküKızım var, evlenirken kendi hayatını kurduğunun bilincinde yetiştirmeye çalışıyorum. Alırım, almam beni bağlar. Dilerim evlenirken anne bana bunu al kayınvalide bunu alsın aksi halde bencildir diyen biri olmaz sizin aksinize. Neyse ki bütün Türkiye sizin zihniyetinizden ibaret değil.
Bahsettiği kültür farkı bu sanırım. Ben her ev görmeye gittiğim çifte mobilya alsam ocağıma incir ağacı dikerim.Sıkıştıkça çeviriyor
Ben öyle anladım en son artık
Hayır almayacaksın seni bağlamaz alırsan eğer ayakların üzerinde duramayan aç gözlü bir çocuğn olmş olr sakın alma bu yazdklarnzdan snraa almanız çocuğunuza hakaret olur çünkü
SiZe kuruşu kuruşuna daire değeri belirtecek değilm ama geçmş konuları okuyp beni dkkate almanızçok hoş şayet kmsenin profilne girip geçmş konularına bakmak aklma ble gelmedi he olay burda kişilenrn açtığı konuları habire ortalığa sermekse konu açmak kdr ahmakça bşey yok demektirBen nerde yaşadığınıza anlam veremedim. Daha geçen haftaki konunuzda 1 milyonluk evi vardı annenizin. Bugün 1.5 milyonluk olmuş mesela. 1 haftada o kadar artan ev nerde ki
Bakn şmdi baktm profilinze sınır getirilmiş diyor ne anlama geldğini bilmiyorum ama belliki sizde açtığnz konulardan korkarak rahatça içini dökemiyorsunuz :)) kendi cesaretime hayran kaldım sayenize teşekkürlerBen nerde yaşadığınıza anlam veremedim. Daha geçen haftaki konunuzda 1 milyonluk evi vardı annenizin. Bugün 1.5 milyonluk olmuş mesela. 1 haftada o kadar artan ev nerde ki
Ya sizi kimse özel olarak araştırmadı kiBakn şmdi baktm profilinze sınır getirilmiş diyor ne anlama geldğini bilmiyorum ama belliki sizde açtığnz konulardan korkarak rahatça içini dökemiyorsunuz :)) kendi cesaretime hayran kaldım sayenize teşekkürler
Bende demedm almadılar :) söylenmeden yapılan makbul zaten burada ben alırsam bana güvenir.. kendi alsın .. gerekirse evlenmesin.. kafasında ayrılıyoruz.. ve durumu varsa ailelerin siz yapmasada olur diyorsunuz.. bende bütçesine göre yapmalı diyorum. Sabaha kdr konşsak çözemeyiz..Bence sizin gerçekten okuduğunuzu anlama probleminiz var veya işinize geldiği gibi anlıyorsunuz. Aşırı saçmalamışsınız çünkü. Alırım almam beni bağlar ama bir Allah’ın kulu bana almalısın, almak zorundasın diyemez. Ben para alan insanlara laf söylemiyorum ki almak zorunda, alacak diyenlere tepki gösteriyorum. Sayfalardır aynı şeyi yazıyoruz. Hala anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.
Olsun be Akılda kalmakda güzel gizli profil olsun diye çabalamıyorum :))Ya sizi kimse özel olarak araştırmadı ki
Siz niye hakkınızda araştırma yaptık diye bi heyecanlandınız?
Ben zor geçiniyorum annem pahalı parfüm sıkıyor diyen birini nasıl unutalım öyle şıp diye
bı koltuk takımı alamayacak durumdaysanız zaten evlılık ısını ertelemenız gerekbeklentiye girmesin diyen arkadaşlar en ucuz koltuk takımının 4 binden başladığını biliyorlar mı? ne kadar kolay beklentiye girme ne demek girme tabiki girecek ev araba alsın dmiyor destek olsn ev eşyasına bir tabak bir bardak bir yastık ne çarsaf bütççe neye el veriyorsa 3 senelk evliyim benm kaynvaldemde hiçbşey yapmadı iykide yapmamış diyemiyorum keşke yapsaydıda daha başta skntı yaşamasaydım deli gibi çalıştık evleneceğiz dönem elalem gezerken yani bırakın bu zırvalıkları tabiki yapmalı bir ev kiralıyorsn emlak depozto kira parası derken 5 bine geliyor kusura bakmayn boş konuşuyosunz
Gizliyi geç gömülü bile olsa hatırlarım ben öyle evladı merak etmeOlsun be Akılda kalmakda güzel gizli profil olsun diye çabalamıyorum :))
İşte tam dediğin gibi zaten evlilik yaşları malum o yaşta ki insanın annesi babası salon takımı şu bu alıyorsa ben o insanı koca diye koluma takmam. Totosu yetmiyorsa bı ıkı sene daha beklerız. Ölmeyiz yaBende sevgilimle bakıyorum sürekli o da elinden geldiğince eşyalar alıp depolarında bekletiyor. Hayır ne pahalı ne ucuz bı maaşını alıyor artırıyor diğer maaşıyla bı köşe koltuk aldı. Bir kredi kartıyla beyaz eşyalar almış ben alıcaktım beraber bakmıştık. Süpriz yapmış almış. Bende televizyon aldım koydum. Oluyor yanı düğünde yapmıcam gerek duymuyorum balayına çıkarım dış çekımıme harcarım o parayı daha makul
Tamam siz çocğunz evlenirkenbişey almazsnz. Ben elmden geldğimi alırım 20 saat konuşsak ne sizn fikrnz değişr ne benimbı koltuk takımı alamayacak durumdaysanız zaten evlılık ısını ertelemenız gerek
evlendıkten sonra ıhtıyacların sonu yok, saglık sorunlarıyla da bogusabılırsınız gıder 1 ıken 2 oluyor aıleler son nefeslerıne kadar habıre ıhtıyaclarınızı karsılayamazlar
zaman ve devır degıstı
eskıden kızlar 14 erkekler 20 yasında evlendırılırdı , hatta bır cogu kayınvalıdesıyle yasardı ya da aıleler el atardı cunku yaslar kucuktu
kızlara neden okuyun dıyoruz kımseye muhtac hıssetmesın ,ıstedıgını alabılecek kazancı olsun aılelere bıle muhtac olmasın dıye
sımdıkı gencler akıllı gerekırse kredı cekıyor herseylerını kendılerı yapıyor kendı baslarının caresıne bakıyor kapısını kapattıgında o yuzden herkes dısarda kalabılıyor
aıleler evlendırırse parayı veren düdüğü çalar hesabı olur, hızmet hurmet bekler ıstedıklerı gıbı kafalarına gore gelır gıderler cunku oturulan koltugun parasını bıle onlar vermıs oluyor . anlasamadıgım kaynananın aldıgı koltukda yaşlanmak ıstemem sahsen :) sonra da gelınler sıkayet edıyor vay efendım kaynanam sunu dedı kayınbabam bunu dedı
der tabı altınları takarken gozunun ıcı parlıyordu
kararı sız vereceksınız
altınlı esyalı bol dırdırlı hayat mı
azıcık aşım kaygısız basım mı
Gizlemeyenlerden değil gizleyenlerdem kork :)Gizliyi geç gömülü bile olsa hatırlarım ben öyle evladı merak etme
Bence o insanların kişiliği ile ilintili.Benim kv bir iğne yapmadı.Ama kendinde her şeyi hak görür.Düğünden sonra böbürlenir falan şöyle yaptım böyle yaptım diye orda burda..bence buna sevınmelısınız
cesıt cesıt hedıyeler alan erkek tarafı sonra kendısınde soz hakkı buluyor kaynanalık yapıyorlar cunku buna bedel odemıs oluyorlar
sızden de tam anlamıyla gelınlık yapmanızı ısteyecekler
kacıncı yuzyıldayız aşsak mı su kafaları ?
Bende daha önce yazdk tkrr yazyorm illa mal mülk değil hiç durumn yoksa 2 havlu alırsn bardak alrsn ama bşey alırsn yani koskoca ev kuruluyor hiç el atmamak annebaba olarak banada doğru gelmiyor ama almam etmem diyenler çokmş bunuda burda görmüş oldumbşey daha öğrendm 30 yaşmda :)Yazdım,tekrar söylüyorum.Yeterliğe olgunluğa erişmeden evlenilmesi taraftarı değilim evet amaaaa çoğu kişi yazmış.Aileler de yapmak zorunda değil.Evet imkanı Yoksa zaten yapmasın ama görgüsü varsa gider bir şey örer gelinine hediye eder bu bile dünyanın altınına değerdir.
Kendimden örnek vermek istiyorum.Benim kv tarafının durumu çok iyi.Daha nişanlıyken çıkarıp çıkarıp gösterirdi altınları,bilezikleri,dolarları.Ben zaten bir şey beklemiyordum,eşim sağolsun her istediğimi aldı yaptı hala da yapar.Ama düğünümde gümüş inci set taktı!!Kimi aileler de fırsatçı oluyor.Yani hiç takma daha iyi.Ya da incecik bi altın tak.Hatırası olsun.Sonrasında böbürleniyorlar falan.Yani bazılarına da gerçekten acımamak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?