Yaptım canım yapmaz mıyım?Daha yeni evliyken lafımı esirgemedim.Ama anlamaz,azıcık(!)yüzsüzlük var.Bu son durum için de resmen eşimin canına okudum.O gün bugündür konusu açılmıyor
Ama konu işte bu tip insanların çok olması...Bir oğlu daha var.Antepli kız arkı var.Onlarda altın falan çok takılır.Eşyalar falan alınır.Pembe dizi misali izleyeceğim bana gümüş set alan kv ciğimi
ben anteplıyım evet burada dugun ceyız altın bohca cok olur
ben genel olarak uzak olmak mesafelı kalmak ıstedıgımden hıc bırsey ıstemedım kendılerı kafalarına gore bırseyler taktılar
bohca falan hıc bırsey ıstemedım bızde adet deyıp yaptılar
dugun de ıstemedım
sonuc buna ragmen benden dort dortluk pancor motoru gıbı calısan gelın beklentısıne gırdıler
ustelık hıııc bırsey ıstemememe ragmen
her lafta da ıste oglan evlendırdıkte dedıler
yahu evlenırken cogu seyı esımle bız yaptık
ıstemedık zorla kendılerı hedıye aldı
ama adı onlar evlendırdı oldu
borcumuzu 3 senede kapatabıldık sız evlendırdıysenız bızım odedıgımız borc neydı ya
netıce de ayagımı yere sert bastım bayramdan bayrama gorusuyorum cunku ustumde bır hakları yok vıcdanım rahat hatta benım hakkım daha cok gecmıstır esımın aılesıne , kımsenın bana hakkı gecmesın ustumde soz sahıbı olmasınlar da ... benım ıcın cıddı bır mesele bu
bosanmaların cogu da bu yuzden , erkek aılelerın cok karısması yonetmeye calısmaları falan ... keske herkes kendı ısıne baksa