hah bırde yapsaydı kım bılır neler olurdu ısteBence o insanların kişiliği ile ilintili.Benim kv bir iğne yapmadı.Ama kendinde her şeyi hak görür.Düğünden sonra böbürlenir falan şöyle yaptım böyle yaptım diye orda burda..
O donu deme deme görümce adayım bana bohçan için beraber gezelim istersen ben kendim yapmıştım senin içinde kalmasın dedi. Kız kıza gezerız hanı utanmazsın falan diye. Bende bohçaya gerek yok dedim kibarca zaten gecelik şu bu almıştım. Erkek arkadaşımda heveslenmiş neyse dedim başbaşa bı günlük elbıse ayakkabı aldık. Kv adayımda heveslenmış benek yeleği örmüş görümcem namazlık setı mı ne onu almış valız takımı makyaj malzemesi seçmiş almış. İçinden gelmiş yapmış. Valla bu kadarı kafi gerek bıle yoktu. Siz de inşallah en guzellerını borçsuz yaparsınız. Hangi ildesin bilmiyorum kuzum ama bi gün inegöl e gidin mobılya için bende oradan bakıcam uygun ve kaliteliymişBen de öyle düşünüyorum; bir yerden artırıp başka şeye harcanabilir. Artıramıyorsam da "bu da bu kadar oldu" der geçerim. Çok da önemli değil. Annem babam yapsın diye beklemem ki istesem yaparlar da eminim.
Bazı şeyler zamanla yapılabilir zaten, zaman geçtikçe ihtiyaç duyulursa.
Ama kayınvalidemin bana don alması o ihtiyaçlardan biri değil yani neyse ki
Niye profilinize girip bakayım. Geçen hafta açtığınız konuyu iyi hatırlıyorum çünkü en az 5 kere cevap yazdım. Salak miyim da 1 hafta önce yazdığım veya okuduğum şeyi unutayım. Yani geçen haftadan hatırlıyorum şunu bir netleştirelim. 500bin de çok fark. Kuruşla alakası yok. Ve ben gündüz gördüm yazınızı ama bir şey demedim bana ne dedim. Siz ben uzayda mı yaşıyorum vs deyince ben de acaba mı dedim onun için yazdım.SiZe kuruşu kuruşuna daire değeri belirtecek değilm ama geçmş konuları okuyp beni dkkate almanızçok hoş şayet kmsenin profilne girip geçmş konularına bakmak aklma ble gelmedi he olay burda kişilenrn açtığı konuları habire ortalığa sermekse konu açmak kdr ahmakça bşey yok demektir
Para harcatmazsan da değer sahibi olamıyorsun maalesef.
Benim durumum varsa elimden gelen yardımı yapmak isterim.Ama çocuğum gereken olgunluğa ulaşmış olmalı.Her şeyini yapmam.Onun da yapması lazım.Baktım bana hiç bir şey yaptırmıyorsa bile giderim ufak tefek şeyler alırım.Katkıda bulunurum.Karşılıklı görgüyle alakalı.Yani kırk kat yabancı bile evlenene bi katkı da benden olsun derken,Ailelerin uzaktan bakması bana göre yanlış.Ama durum el verdiği sürece,suistimal edilmediği sürece.Bende daha önce yazdk tkrr yazyorm illa mal mülk değil hiç durumn yoksa 2 havlu alırsn bardak alrsn ama bşey alırsn yani koskoca ev kuruluyor hiç el atmamak annebaba olarak banada doğru gelmiyor ama almam etmem diyenler çokmş bunuda burda görmüş oldumbşey daha öğrendm 30 yaşmda :)
sakin olun yahuTamam siz çocğunz evlenirkenbişey almazsnz. Ben elmden geldğimi alırım 20 saat konuşsak ne sizn fikrnz değişr ne benim
Tamam bende diyorumki profilini gizlemeyenden korkma gizleyenden kork.Niye profilinize girip bakayım. Geçen hafta açtığınız konuyu iyi hatırlıyorum çünkü en az 5 kere cevap yazdım. Salak miyim da 1 hafta önce yazdığım veya okuduğum şeyi unutayım. Yani geçen haftadan hatırlıyorum şunu bir netleştirelim. 500bin de çok fark. Kuruşla alakası yok. Ve ben gündüz gördüm yazınızı ama bir şey demedim bana ne dedim. Siz ben uzayda mı yaşıyorum vs deyince ben de acaba mı dedim onun için yazdım.
OrtaçağBu nasıl bir aforizmadır yarabbim.
Hangi yüzyıldan geliyorsunuz?
Harcattığımız kadar değerliyiz demek bir kadını "mal" yapar farkında mısınız?
Ben de diyorum ki insanları yanlış bilgi verenden kork.Tamam bende diyorumki profilini gizlemeyenden korkma gizleyenden kork.
Ay valla kapımı kapasam bacadan girer.Hamileyim.Tüp bebekle oldu.Dünyanın masrafı.Daha bebişin eşyaları falan.Şükür durumumuz var.Kimseden beklentimiz de yok.Ama kv arıyor bana koltuk takımı alsanıza diyor şu dönemde.Yani bazılarına ne yaparsan yap.Görgüsüzlük başka bir şey.hah bırde yapsaydı kım bılır neler olurdu ıste
ıyıkı yapmamıs yapmamıs halı buysa
ınsanları soz hakkı etmek demektır herseyınıze dahıl etmek
suan bır baglayıcılıgınız yok kapınızı kapatırsanız herkes dısarda
ama esyalarınızı almıs veya dugununuzu yapmıs olsalar baska olur tavır koysanız nankorluk etmıs olursunuz onların gıyabında
Tamam siz haklisiniz.Tamam bende diyorumki profilini gizlemeyenden korkma gizleyenden kork.
Ben evlenirken dolabımı 2. Eldem almiştm kmse eşyasız kalmıyor zaten.. ama alınmadıgını unutmam alımablecek durum vardı çünkü almadm mı aldm param yetmedi 2. Elden aldm dolapsz kalmadm ama alınabilirdi.. evliliğiö yürümüyormu yürüyor muhtaç mıyım hayır 2 kişi çalışıyoruz bir şeklde hayatmızı döndürüyoruz.. ama yapma durumu varken alnmamasımı ölene kdr unutmam ha bugn kv kapıma dolap getirsin aynen iade ederm geçmş olsn çünkü aldım sonragittm sıfını aldm o zmam ihtyacm vardı olmadı bazı şeyler zamanında güzel :)sakin olun yahu
sızın fıkrınızı degıstırmeye calısan yok zaten ?
sız ıstedıgınızı yapın dunyayı alın bıze ne ?
''1 koltuk takımı almak ne kadar bılıyor musunuz sız ''dedıgınız ıcın yazdım
bır atese bır su baskınına bakar hepsı bır koltuk alamayacaksanız o evlılık zor döner
kendısıne guvenen evlensın dedım sadece
cocugunuza ne alacagınız baska bırsey, bır koltuk takımına bıle muhtac olarak evlenmek baska bırsey .
Ciddi soruyorum profilinizi neden kapatma ihtiyacı hissettiniz merak ettmTamam siz haklisiniz.
Pardon bır sey dıycem beyaz eşyayı zaten siz alıyorsunuz. Kv nıye almalıydı onu anlamadım?Ben evlenirken dolabımı 2. Eldem almiştm kmse eşyasız kalmıyor zaten.. ama alınmadıgını unutmam alımablecek durum vardı çünkü almadm mı aldm param yetmedi 2. Elden aldm dolapsz kalmadm ama alınabilirdi.. evliliğiö yürümüyormu yürüyor muhtaç mıyım hayır 2 kişi çalışıyoruz bir şeklde hayatmızı döndürüyoruz.. ama yapma durumu varken alnmamasımı ölene kdr unutmam ha bugn kv kapıma dolap getirsin aynen iade ederm geçmş olsn çünkü aldım sonragittm sıfını aldm o zmam ihtyacm vardı olmadı bazı şeyler zamanında güzel :)
Dolap dedigim gardrop buzdolabı değil yatak odasıda degil yatak odamı bz aldk eşmle ayrı ayrı magazalardan iççinde etejar olsn istemedik gardrp ayrı almamz gerekiyordu. Bz erkek tarafı kz tarafı olayına girmedik yaniPardon bır sey dıycem beyaz eşyayı zaten siz alıyorsunuz. Kv nıye almalıydı onu anlamadım?
ınanın alıp yuzunuze vursalar basınıza kalksalar daha kotu olurdu buyuk cogunluk bu sekılde cunku . agızlarına laf vermenın alemı yok zaten kaynanalık yapmaya yer arıyorlarBen evlenirken dolabımı 2. Eldem almiştm kmse eşyasız kalmıyor zaten.. ama alınmadıgını unutmam alımablecek durum vardı çünkü almadm mı aldm param yetmedi 2. Elden aldm dolapsz kalmadm ama alınabilirdi.. evliliğiö yürümüyormu yürüyor muhtaç mıyım hayır 2 kişi çalışıyoruz bir şeklde hayatmızı döndürüyoruz.. ama yapma durumu varken alnmamasımı ölene kdr unutmam ha bugn kv kapıma dolap getirsin aynen iade ederm geçmş olsn çünkü aldım sonragittm sıfını aldm o zmam ihtyacm vardı olmadı bazı şeyler zamanında güzel :)
Tabiki var öyleleride kimide hiçbşey yapmadan düğün yaptık diyor mesela öyleside var.. bu ülkede cahil çokınanın alıp yuzunuze vursalar basınıza kalksalar daha kotu olurdu buyuk cogunluk bu sekılde cunku . agızlarına laf vermenın alemı yok zaten kaynanalık yapmaya yer arıyorlar
hayatda ınsanlardan beklentıyı dusuren daha huzurlı yasıyor valla
bence bı cınnet herseyı cozerAy valla kapımı kapasam bacadan girer.Hamileyim.Tüp bebekle oldu.Dünyanın masrafı.Daha bebişin eşyaları falan.Şükür durumumuz var.Kimseden beklentimiz de yok.Ama kv arıyor bana koltuk takımı alsanıza diyor şu dönemde.Yani bazılarına ne yaparsan yap.Görgüsüzlük başka bir şey.
Profilini kapatmıyorsun aslında. Üye olurken soruyor zaten kimler profilini görebilir, kimler mesaj atabilir vs diye. Siz de ona sadece arkadaşlar derseniz görünmez oluyor. Yani niye herkes görsün diye seçelim ki. Bir sürü insan var. Sizi yazınızı da geçen haftadan hatırlıyorum şaşırtmıştı çünkü. Ben de ciddi soruyorum 1 milyonluk eve niye 1.5milyon diyorsunuz. Ya da 1.5 milyonluk eve niye 1 milyon. Belki de ev 750bindir. Annenizi daha paracı göstermek için mı?Ciddi soruyorum profilinizi neden kapatma ihtiyacı hissettiniz merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?