Ne var benimkiler de yapmadı. Takacagi altına kadar eşim aldı. Paraları yoktur ya da canları ıstemiyordur. Iyilermis işte gerisini boşverin.Niye bu kadar beklentiye giriyorsunuz koca koca insanlar anlamıyorum.
Herkes sıze bıseyler almak zorunda degılNişanlımla 4 yıldır birlikteyiz 5 ay önce nişanlandık. Ama nişanlımın ailesi hiç destek çıkmıyor. Nişanı takılan altınları bütün her şeyi nişanlım yaptı. Bana ve alime karşı çok iyiler ama hiç ilgi göstermiyorlar kensi çeplerinden hiç hediye almıyorlar kendi ailemde vöyle olmadığı içim tıhafıma gidiyor çok arkadaşım var nişanlı bakıyorum kayınvalidesi her gelmesine bir şey almış ama benimkinde yok ailenin bu zor durumda taşın aştine elini sokması gerektiğini düşünüyorum ne yapabilrim.
Onu görmemiştim:) Yine de evlenecek olgunluğa eriştiğini düşünüyorsa kendisini olmuş hissediyordur demek ki.Koca koca insanlar, daha 20 yasinda
Benim eski aptal nişanlımın aptal ailesi aynı böyleydi tıpatıp. Ben de çok rahatsız olurdum . Hiçbir şeye ellerini sürmezlerdi. Çocuklarının destekçisi olmadılar sahip çıkmadılar. Nişan atarken bile umurlarında olmadı gerizekalılarınNişanlımla 4 yıldır birlikteyiz 5 ay önce nişanlandık. Ama nişanlımın ailesi hiç destek çıkmıyor. Nişanı takılan altınları bütün her şeyi nişanlım yaptı. Bana ve alime karşı çok iyiler ama hiç ilgi göstermiyorlar kensi çeplerinden hiç hediye almıyorlar kendi ailemde vöyle olmadığı içim tıhafıma gidiyor çok arkadaşım var nişanlı bakıyorum kayınvalidesi her gelmesine bir şey almış ama benimkinde yok ailenin bu zor durumda taşın aştine elini sokması gerektiğini düşünüyorum ne yapabilrim.
Kimse kimseye hediye almak zorunda değil beklentiye girmeniz bile saçmaNişanlımla 4 yıldır birlikteyiz 5 ay önce nişanlandık. Ama nişanlımın ailesi hiç destek çıkmıyor. Nişanı takılan altınları bütün her şeyi nişanlım yaptı. Bana ve alime karşı çok iyiler ama hiç ilgi göstermiyorlar kensi çeplerinden hiç hediye almıyorlar kendi ailemde vöyle olmadığı içim tıhafıma gidiyor çok arkadaşım var nişanlı bakıyorum kayınvalidesi her gelmesine bir şey almış ama benimkinde yok ailenin bu zor durumda taşın aştine elini sokması gerektiğini düşünüyorum ne yapabilrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?