- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
İşte tam dediğin gibi zaten evlilik yaşları malum o yaşta ki insanın annesi babası salon takımı şu bu alıyorsa ben o insanı koca diye koluma takmam. Totosu yetmiyorsa bı ıkı sene daha beklerız. Ölmeyiz ya Bende sevgilimle bakıyorum sürekli o da elinden geldiğince eşyalar alıp depolarında bekletiyor. Hayır ne pahalı ne ucuz bı maaşını alıyor artırıyor diğer maaşıyla bı köşe koltuk aldı. Bir kredi kartıyla beyaz eşyalar almış ben alıcaktım beraber bakmıştık. Süpriz yapmış almış. Bende televizyon aldım koydum. Oluyor yanı düğünde yapmıcam gerek duymuyorum balayına çıkarım dış çekımıme harcarım o parayı daha makulŞu bana çok acımasızca geliyor gerçekten.
Ben ve sevgilim şu ara eşya bakıp hesap kitap yapıyoruz, evlenmeyi düşünüyoruz yakın zamanda. Ailelerimizin durumu da standart. Çok çok zengin de değiller, kötü durumda da değiller. Kendi hallerinde geçiniyorlar işte.
Biri çıkıp "elektrik süpürgeni ben alayım" ya da "küçük mutfak aletlerini ben alayım" dese yok alma demem. Ama bu kadar yani. Almayana "niye almıyorsun" da demem.
Emekli olmuş, kendi halinde geçinen insanlara binlerce liralık yatak odası takımı kitlemek gerçekten vicdansızca bence.
Bizi okuturken kendilerinden yeterince fedakarlık etmişlerdir zaten. Bu yaştan sonra rahat yaşamak hakları. Bir de bizim salon takımının taksitini mi dert etsinler?