Doğru teşek
olabilir insanların fikirleri de değişebilir belki benden önce böyle bir ilişkisi vardı belki nişanlım önceden daha farklı niyetle yaklaşıuodu insanlara bilemem cünkü benim basıma böyle bisey hic gelmedi onunlada anladınmı yani kızı yargılamak anlamında yazmadım ben bunu diyorumki bunları gördüğüm için zoruma gidiyo okey ben burda nişanlımıda savunmuyorum kızıda kendi görüşümü belirtiyorum ve neden asıl konunun (yani teyzesinin kızla görüşmesi ve nişanlım teyzesini çok sevdiği için tavrını koymaması) zoruma gittiğini ve acaba teyzesine yada nişanlıma bu konuda kızmakla haksızmıyım diye soruyorum
Teyze iyi niyetli değil. Yanlış davranmıyorsun. Ama derdin teyzeden ziyade nişanlın ile olmalı.Hayır asıl sorduğum şey şu: evet bunları gördüğüm için bu durum benim zoruma gidiyo acaba yanlışmı davranıyorum yani nasıl davranmam gerekiyo yanlış bakış açısıyla mı yaklaşıuorum teyzesine yada aile ilişkerine binevi karışarak haddimi mi aşıyorum
ne yaşadılarsa yaşadılar beni ilgilendirmez
öf bu ne biçim detay ya özel video desen yeterdi bu garip betimlemeyi görmek zorunda mıydık?ortada belalı eski sevgili göremedim, her iki tarafa da oynayan nişanlı gördüm.kimin kiminle görüşeceğine de siz karar veremezsiniz.
PTeyze iyi niyetli değil. Yanlış davranmıyorsun. Ama derdin teyzeden ziyade nişanlın ile olmalı.
işte bende nişanlıma diyorumki teyzen madem kızla görüşüyo ben senin o kız teyzeninde hayatından çıkana kadar gereksiz samimiyete girmemeni istiyorum oda diyoki o benim teyzem haddini aşıyosun çaresiz kalıyorum öyleTeyze iyi niyetli değil. Yanlış davranmıyorsun. Ama derdin teyzeden ziyade nişanlın ile olmalı.
Nişanlını derhal boşaman lazım.P
işte bende nişanlıma diyorumki teyzen madem kızla görüşüyo ben senin o kız teyzeninde hayatından çıkana kadar gereksiz samimiyete girmemeni istiyorum oda diyoki o benim teyzem haddini aşıyosun çaresiz kalıyorum öyle
Halası değil miydi? Kızmakla haksızsın. Başkasının kiminle görüştüğünü takma boş ver.Doğru teşek
olabilir insanların fikirleri de değişebilir belki benden önce böyle bir ilişkisi vardı belki nişanlım önceden daha farklı niyetle yaklaşıuodu insanlara bilemem cünkü benim basıma böyle bisey hic gelmedi onunlada anladınmı yani kızı yargılamak anlamında yazmadım ben bunu diyorumki bunları gördüğüm için zoruma gidiyo okey ben burda nişanlımıda savunmuyorum kızıda kendi görüşümü belirtiyorum ve neden asıl konunun (yani teyzesinin kızla görüşmesi ve nişanlım teyzesini çok sevdiği için tavrını koymaması) zoruma gittiğini ve acaba teyzesine yada nişanlıma bu konuda kızmakla haksızmıyım diye soruyorum
nasıl yükleniyo, yalan söylüyo olmasın size?Bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şey gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi
afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma
Yeni telefonu siz mi açtınız?Nasıl oluyor o olay silinse bile bende olmadıYeni telefon alınca iphone’da herşey yükleniyor silinse bile öyle tesadüfen karşıma çıktı
B
Bunu yargılamak için yazmadım bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın sevgilinle kimseyi ilgilendirmez ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şeyler gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi yoksa ilişkilerinde ne yaşadıkları yada yaşamadıklarını kötülemek yada bilmem ne için değil
AYRIL.Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?
Şöyle net insanlara bayılıyorum.AYRIL.
hiç bir şey anlamadım neden düzgün yazmazsınız kiMerhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?
İ Phone de silinse bile silinmiyormuş. Böyle kandırmışlar garibimi.Zor zamanimda yardimci olur diye hala kızın videolarini mastürbasyon malzemesi yapan,silmeyen nisanliya laf yok. Değil mi?
İstisnasız her bir mesajınız aynı cümlelerden oluşuyor sıkıldım yahu tekrardan. Anladık biz neyi taktığınızıHayır ben kıza hatalı demiyorum kızın nekadar hatası varsa nişanlımında vardır bunu bilemem benden önce olmuş benim demek istediğim şey ben bunları gördüğüm için teyze olayı bukadar ağrıma gidiyo ve kavga ediyoruz aile ilişkisine karışarak haddimi mi aşıyorum yada nasıl davranmalıyım teyze olayına bu benim derdim kızla yaşadığı şey değil benim derdim kızla yaşadığı şeyi gördüğümden dolayı bukadar tepki vermemin doğru olup olmadığı
Yahu madem böyle bir özellik var benim neden en sevdiiğim tatil fotilerim geri gelmedi
Yok beni taciz etti cidden ve video yeni telefon alınca çıktı birden iphonelarda öyle bir özellik var cünkü herşeyi silsen bile silinmiykr ben kızın yada erkeğin hareketinden bahsetmiyorum geçmişte ne yaptılarsa beraber yaptılar tabikide nişanlım suçsuz melek değildir nasıl bir ilişki yaşadıkları bilemem ve beni ilgilendirmiyor cünkü benden öncr olmuş bana öyle şeyler yapmiyo yada benden öyle şeyler istemedi hicbir zaman yargılamak anlamında değil bunları gördüğümden dolayı bukadar zoruma gidiyor anlamında söylüyorum
Kendi de video gönderse sorun çözülecek gibi duruyor...İstisnasız her bir mesajınız aynı cümlelerden oluşuyor sıkıldım yahu tekrardan. Anladık biz neyi taktığınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?