Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Teyze, nişanlımın eski sevgilisiyle görüşüyor diye ben tartışma çıkarmam ki teyze ile ilgilenmem o kadar zaten. siz kizsaniz da kizmasaniz da durum değişmemis zaten havanda su dövmek ile eşdeğer

Teyze iyi niyetli değil. Yanlış davranmıyorsun. Ama derdin teyzeden ziyade nişanlın ile olmalı.

Nişanlınız çok aptal biri o videoların o telefonda ne işi var hala eski kız arkadaş olduğu için kendinizi kıza odaklamışsınız ozaman kızın telefonunda da nişanlınızın videoları varmış zamanında öyle düşünün sevgiliyken atmış olmalılar birbirlerine sorun nişanlınızda ki silmemiş sizin görmenize sebeb olmuş

Teyze iyi niyetli değil. Yanlış davranmıyorsun. Ama derdin teyzeden ziyade nişanlın ile olmalı.
P
işte bende nişanlıma diyorumki teyzen madem kızla görüşüyo ben senin o kız teyzeninde hayatından çıkana kadar gereksiz samimiyete girmemeni istiyorum oda diyoki o benim teyzem haddini aşıyosun çaresiz kalıyorum öyle

Nişanlını derhal boşaman lazım.

Halası değil miydi? Kızmakla haksızsın. Başkasının kiminle görüştüğünü takma boş ver.

nasıl yükleniyo, yalan söylüyo olmasın size?

Edepsiz bir adamla nişanlısınız o zaman. Sonuçta bu karşılıklı olan bir durum nişanlınız bu durumdan rahatsız olsa son silinenler dahil her yerden silerdi, siz de görmezsiniz. Kümseyi ilgilendirmez dediğiniz şeyi yani iki kişi arasındaki özel bir durumu burda tanımadığınız binlerce insanın olduğu bir foruma anlatıyorsunuz. Sizin yaptığınız ne peki sizin bakış açınıza göre? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, ilişkileri sizin yaşadığınız ilişkiden farklıymış, iki kişi arasındaki bir durum, yargılamıyorum yazmışsınız ama yaptığınız şey yargılamak

Ayriyeten teyze meselesine gelirsek kimseye teyzenle görüşme deme hakkınız yok. İstemiyorsanız siz görüşmezsiniz. Nişanlınız eğer teyzesine rahatsız olduğu durumu ifade edemiyor, baskı altında kalıyor hemen kafası karışıyorsa iradesiz bir adam demektir.

AYRIL.

hiç bir şey anlamadım neden düzgün yazmazsınız ki
koskoca paragrafta 1 tane virgül yok

İstisnasız her bir mesajınız aynı cümlelerden oluşuyor sıkıldım yahu tekrardan. Anladık biz neyi taktığınızı

Yahu madem böyle bir özellik var benim neden en sevdiiğim tatil fotilerim geri gelmedi

siz ya iphone telefonu çok yanlış tanımışsınız ya da nişanlınızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…