Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidin kızdan o videoları isteyen sevgilinize hesap sorun o zaman.

Ayrıca el alem ne yaparsa yapsın. Belki kız için internette yayılması bile sorun değildir. Sen nişanlının davranışları ile ilgilen. Ona göre kendine bir yol çiz

Sizin fikriniz demek ki nisanliniz ve eski sevgilisi için uygulama alanı dışı

Edepsizliği tek kız mı yapmış sizce? Videolar elbette karşılıklıdır. Ve kız sanırım bu tarz seyler yasandıgı icin bırakmak istemiyor . Teyzeside ayrı bir hoşmuş. Akraba mıymış bu kız nedir? Neden baglar koparılamıyor?

Kızın düdüklü video yapmasına böyle anlayışla yaklaşıp banane geçmişten diyebiliyorsanız ailesinin görüşmesinede aynı medeni düşüncelerle yaklaşın
Kızın ne yaptığı beni ilgilendirmez ki sonuçta alakam yok ama kızın ailesinden hala bizden haver almaya
Tesadüfen sizin karşınıza çıkan şey nişanlınızın karşısına çıkmamış mı? İlginç. Çıksa silerdi oysa. İnsanın kendi telefonundan bi haber olması...
Or
Gidin kızdan o videoları isteyen sevgilinize hesap sorun o zaman.
tabikide hayır nişanlımdan öyle bir video görmedim yada bana hic öyle bişey yollamaya kalkmadı yada benden istemedi ama belki onların ilişkisi farklıydı belki o istemiştir bilemem benden önce olan bişey ama bunu gördüğüm için daha bi zoruma gidiyo ailesinin görüşmesi yoo akraba felan değil bilmiyorum işte bazen düşünüyorum benmi yanlış davranıyorum bu duruma kızarak diye

İnternet üzerinden o tarz fotoğraf, video gönderilmesi bence doğru değil etraf manyak kaynıyor ama biricik nişanlınız sizin yanlış bulduğunuz ilişkiyi bizzat yaşamış kendisi de eski sevgilisine fotoğraf göndermiştir, kızdan özellikle istemiştir büyük ihtimalle.

Şimdi ondan istemiş ama benden istememiş diye kendinizi başka bir yere koyuyorsunuz ama nişanlınız o hor gördüğünüz eski sevgiliyle aynı yerde.

Hala aynı yerdesiniz. Kız böyle videolar atabilen bir kız olduğu için sizin gözünüzde kötü kız konumunda ve ailesi nasıl görüşür böyle biriyle diyorsunuz. Aynı mantıkla gidersek o videoları isteyen oğullarıylada görüşmesinler o zaman

Senin sorunun bu değil. Bu senin nişanlının eski nişanlısının sorunu. Senin sorunun pasif bir nişanlı kişisi. Eski nişanlıya senin dedikodunu eden, lafını taşıyan teyzesine tavır bile koymayan nişanlın asıl sorun. Bu adamla evlenirsen çok ezileceksin. Gık diyemeyecek nişanlın kimseye. Seni hep ortaya atacak, suya sabuna değirmeyecek elini. O eski nişanlı hayalet gibi gezecek aranızda. O teyze senin kaynanan olacak. Bu arada kaynanan dan ne haber? Hiç lafı geçmedi.

Sizden niye istesin ki adamın elinde zaten 0 km videolar var ... Bence siz aradan çekilin. Bu ilişkide size pek ihtiyaç var gibi görünmüyor. Esas kızı değil figüranı oynuyorsunuz. Yapımcı Sizi başka dizilerde başrole düşünebilir...

Ayrıca el alem ne yaparsa yapsın. Belki kız için internette yayılması bile sorun değildir. Sen nişanlının davranışları ile ilgilen. Ona göre kendine bir yol çiz
Doğru teşek
Sizin fikriniz demek ki nisanliniz ve eski sevgilisi için uygulama alanı dışı
olabilir insanların fikirleri de değişebilir belki benden önce böyle bir ilişkisi vardı belki nişanlım önceden daha farklı niyetle yaklaşıuodu insanlara bilemem cünkü benim basıma böyle bisey hic gelmedi onunlada anladınmı yani kızı yargılamak anlamında yazmadım ben bunu diyorumki bunları gördüğüm için zoruma gidiyo okey ben burda nişanlımıda savunmuyorum kızıda kendi görüşümü belirtiyorum ve neden asıl konunun (yani teyzesinin kızla görüşmesi ve nişanlım teyzesini çok sevdiği için tavrını koymaması) zoruma gittiğini ve acaba teyzesine yada nişanlıma bu konuda kızmakla haksızmıyım diye soruyorum

Tee videolara kadar niye karistirirsiniz insanların telefonunu bilmem..bence bu da ayıp.

EVETT tam olarak bu aynenn ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum yada haddimi mi aşıyorum aile ilişkilerine karışarak dige düşünüyorum bazen. Kaynanam beni haklı buluyo ama nişanlıma teyzesine tavrını koymasını gerektiğinde ısrarcı olmamada anlam veremiyo onun elinde büyüdü öyle şey olurmu diyo ama teyzesiyle 2 kere konuştu ama teyzesi görüşmeyi kesmek istemiyo

Hayır asıl sorduğum şey şu: evet bunları gördüğüm için bu durum benim zoruma gidiyo acaba yanlışmı davranıyorum yani nasıl davranmam gerekiyo yanlış bakış açısıyla mı yaklaşıuorum teyzesine yada aile ilişkerine binevi karışarak haddimi mi aşıyorum

Nişanlın eski sevgiliden çok daha alçak
Aralarında ne geçmişse
Sevgiliyi kendine layık aile kızı görmeyip daha mazbut biriyle olmayı tetcih etmiş
Ne yalanmışsa beraber yaşanmış
Ama burada hatalı gene adamın aklını çelen kuyruk sallayan kadın olmuş
Ve sizde bunu yiyorsunuz yada sizde bu zihniyeti destekliyorsunuz
Ya çok safsınız yada erkek zihniyetindesiniz

öf bu ne biçim detay ya özel video desen yeterdi bu garip betimlemeyi görmek zorunda mıydık?ortada belalı eski sevgili göremedim, her iki tarafa da oynayan nişanlı gördüm.kimin kiminle görüşeceğine de siz karar veremezsiniz.

Kaynananda da iş yok. Sen o nişanı at. Sonun iyi değil böyle giderse.

Offf inanki bayılacağım artık. Teyzeyi çıkarın aradan yahu. İbreyi nişanlınıza çevirin

Hayır ben kıza hatalı demiyorum kızın nekadar hatası varsa nişanlımında vardır bunu bilemem benden önce olmuş benim demek istediğim şey ben bunları gördüğüm için teyze olayı bukadar ağrıma gidiyo ve kavga ediyoruz aile ilişkisine karışarak haddimi mi aşıyorum yada nasıl davranmalıyım teyze olayına bu benim derdim kızla yaşadığı şey değil benim derdim kızla yaşadığı şeyi gördüğümden dolayı bukadar tepki vermemin doğru olup olmadığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…