• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profile foto koyunca,konuyu silince,bizim yazdigimiz alintilari noktalayinca kayitlar degismiyor ki birde sansursuz bir uslup var
Sitenin kurallarini okumanizi tavsiye ederim modlar konunuzu geri getirip yapistirirlar zaten sizide bir muddet uzaklastirirlar

-
Profile foto koyunca,konuyu silince,bizim yazdigimiz alintilari noktalayinca kayitlar degismiyor ki birde sansursuz bir uslup var
Sitenin kurallarini okumanizi tavsiye ederim modlar konunuzu geri getirip yapistirirlar zaten sizide bir muddet uzaklastirirlar
Sansursuz uslubu ben yazmadım yanlız ben yeni üyeyim yeni güncelliyorum sayfamı fotoyla ne alaka ?!

bir tane kadında eşiyle boşanıyor.eşiyle videolarını çekmişler. boşanıyorlar ve boşanınca adam arkadaşlarıyla paylaşıyor videoyu.kadına taciz msjları vs gelıyor.sonra türkiye gündemine oturuyorlar sen haksız ben haklı diye. kadınların kesınlıkle dıkkatlı olması gerekır. müstehcen görüntüler her halükarda dışarı sızar. watsap, facebook,instegram hepsi fotolara erişiyor.ve diğer uygulamalarda öyle.en basitinden ya ön kameradan yüzümü fıltresiz çektiğimde ve karşıma çıktığında kendımden tıksınıp hemen sılıyorum .bırak birinin görmesini eşime rezil olurum diye siliyorum . .nasıl yürek ve rahatlık bu nasıl kafalar merak edıyorum.aslı berıkoğlu mu ne onunda her yerını tum türkiye gördü mesela.halbuki gizliydi telfonunda. yapmayın etmeyin kadınlar.aynadan bakın nerenizi merak edıyosanız.
İnsan kocasına da güvenemezse artık kime güvensin? Parmağın bir boğumu kadar kameralar var, çekecek adam her türlü çeker. Kimse dememiş mi o şrfsze '' Erkeğim diye sokaklarda boş yere geziyorsun'' diye kimse suratına tükürmemiş mi? Sinirim geçmiyor.

Ne alaka ben küfür felan etmedim cinsel organ sansürsüz uslup mu oluyo ?!
Yani kelime olarak “cinsel organ” yazmak cinsel organın ismini yazmak yerine zaten bu sansür oluyo

Yok bir kaç kere taciz edildim kız tarafından

bir kaç kere taciz edildim kız tarafından eski sevgilisinden ayrılmam için
İş inada mı bindi ben anlamadım?
Yoksa çocuk mu çok yakışıklı?
Sevgilinizden ayrılmamanız için bir neden göremiyorum ortada.
Böyle bir videoyu telefonunda yakalamanız bile çok geçerli bir sebep değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back