Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor
- Konu Sahibi eak
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Profile foto koyunca,konuyu silince,bizim yazdigimiz alintilari noktalayinca kayitlar degismiyor ki birde sansursuz bir uslup var
Sitenin kurallarini okumanizi tavsiye ederim modlar konunuzu geri getirip yapistirirlar zaten sizide bir muddet uzaklastirirlar
- 15 Temmuz 2020
- 35
- -7
- 1
-
Sansursuz uslubu ben yazmadım yanlız ben yeni üyeyim yeni güncelliyorum sayfamı fotoyla ne alaka ?!Profile foto koyunca,konuyu silince,bizim yazdigimiz alintilari noktalayinca kayitlar degismiyor ki birde sansursuz bir uslup var
Sitenin kurallarini okumanizi tavsiye ederim modlar konunuzu geri getirip yapistirirlar zaten sizide bir muddet uzaklastirirlar
- 15 Temmuz 2020
- 35
- -7
- 1
Konu çok saçma yerlere çekildi sanırım kendimi eksik veya yanlış ifade ettim birazdan güncellicemKonu nerde?
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.629
- 548
İnsan kocasına da güvenemezse artık kime güvensin? Parmağın bir boğumu kadar kameralar var, çekecek adam her türlü çeker. Kimse dememiş mi o şrfsze '' Erkeğim diye sokaklarda boş yere geziyorsun'' diye kimse suratına tükürmemiş mi? Sinirim geçmiyor.bir tane kadında eşiyle boşanıyor.eşiyle videolarını çekmişler. boşanıyorlar ve boşanınca adam arkadaşlarıyla paylaşıyor videoyu.kadına taciz msjları vs gelıyor.sonra türkiye gündemine oturuyorlar sen haksız ben haklı diye. kadınların kesınlıkle dıkkatlı olması gerekır. müstehcen görüntüler her halükarda dışarı sızar. watsap, facebook,instegram hepsi fotolara erişiyor.ve diğer uygulamalarda öyle.en basitinden ya ön kameradan yüzümü fıltresiz çektiğimde ve karşıma çıktığında kendımden tıksınıp hemen sılıyorum .bırak birinin görmesini eşime rezil olurum diye siliyorum . .nasıl yürek ve rahatlık bu nasıl kafalar merak edıyorum.aslı berıkoğlu mu ne onunda her yerını tum türkiye gördü mesela.halbuki gizliydi telfonunda. yapmayın etmeyin kadınlar.aynadan bakın nerenizi merak edıyosanız.
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.629
- 548
Kim yazdı? Kuzenin mi?-
Sansursuz uslubu ben yazmadım yanlız ben yeni üyeyim yeni güncelliyorum sayfamı fotoyla ne alaka ?!
- 15 Temmuz 2020
- 35
- -7
- 1
Ne alaka ben küfür felan etmedim cinsel organ sansürsüz uslup mu oluyo ?!Kim yazdı? Kuzenin mi?
- 15 Temmuz 2020
- 35
- -7
- 1
Yani kelime olarak “cinsel organ” yazmak cinsel organın ismini yazmak yerine zaten bu sansür oluyoNe alaka ben küfür felan etmedim cinsel organ sansürsüz uslup mu oluyo ?!
- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.978
- 498
alıntılama için teşekkürler :)Telefonda gördüğüne değil teyzeyle görüşmesine takışmışsın teyzeye atmamış heralde o görüntüleri değilmi
konuyu silmiş çünkü
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
alıntılama için teşekkürler :)
konuyu silmiş çünkü
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bu sefer ne yazıcak merakla bekliyorum teyze olucak ama kesin
- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
İş inada mı bindi ben anlamadım?Yok bir kaç kere taciz edildim kız tarafından
bir kaç kere taciz edildim kız tarafından eski sevgilisinden ayrılmam için
Yoksa çocuk mu çok yakışıklı?
Sevgilinizden ayrılmamanız için bir neden göremiyorum ortada.
Böyle bir videoyu telefonunda yakalamanız bile çok geçerli bir sebep değil mi?
- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
"Noldu? foton gitti" de olur birazdanBu sefer ne yazıcak merakla bekliyorum teyze olucak ama kesin
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bişey anladıysam arap olayım konuda bir gariplik var zaten bu konu o konumu dedirtti zaten"Noldu? foton gitti" de olur birazdan
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.