• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru teşek

olabilir insanların fikirleri de değişebilir belki benden önce böyle bir ilişkisi vardı belki nişanlım önceden daha farklı niyetle yaklaşıuodu insanlara bilemem cünkü benim basıma böyle bisey hic gelmedi onunlada anladınmı yani kızı yargılamak anlamında yazmadım ben bunu diyorumki bunları gördüğüm için zoruma gidiyo okey ben burda nişanlımıda savunmuyorum kızıda kendi görüşümü belirtiyorum ve neden asıl konunun (yani teyzesinin kızla görüşmesi ve nişanlım teyzesini çok sevdiği için tavrını koymaması) zoruma gittiğini ve acaba teyzesine yada nişanlıma bu konuda kızmakla haksızmıyım diye soruyorum

Teyze, nişanlımın eski sevgilisiyle görüşüyor diye ben tartışma çıkarmam ki teyze ile ilgilenmem o kadar zaten. siz kizsaniz da kizmasaniz da durum değişmemis zaten havanda su dövmek ile eşdeğer

Hayır asıl sorduğum şey şu: evet bunları gördüğüm için bu durum benim zoruma gidiyo acaba yanlışmı davranıyorum yani nasıl davranmam gerekiyo yanlış bakış açısıyla mı yaklaşıuorum teyzesine yada aile ilişkerine binevi karışarak haddimi mi aşıyorum
Teyze iyi niyetli değil. Yanlış davranmıyorsun. Ama derdin teyzeden ziyade nişanlın ile olmalı.

Nişanlınız çok aptal biri o videoların o telefonda ne işi var hala eski kız arkadaş olduğu için kendinizi kıza odaklamışsınız ozaman kızın telefonunda da nişanlınızın videoları varmış zamanında öyle düşünün sevgiliyken atmış olmalılar birbirlerine sorun nişanlınızda ki silmemiş sizin görmenize sebeb olmuş

öf bu ne biçim detay ya özel video desen yeterdi bu garip betimlemeyi görmek zorunda mıydık?ortada belalı eski sevgili göremedim, her iki tarafa da oynayan nişanlı gördüm.kimin kiminle görüşeceğine de siz karar veremezsiniz.
Teyze iyi niyetli değil. Yanlış davranmıyorsun. Ama derdin teyzeden ziyade nişanlın ile olmalı.
P
işte bende nişanlıma diyorumki teyzen madem kızla görüşüyo ben senin o kız teyzeninde hayatından çıkana kadar gereksiz samimiyete girmemeni istiyorum oda diyoki o benim teyzem haddini aşıyosun çaresiz kalıyorum öyle

P

işte bende nişanlıma diyorumki teyzen madem kızla görüşüyo ben senin o kız teyzeninde hayatından çıkana kadar gereksiz samimiyete girmemeni istiyorum oda diyoki o benim teyzem haddini aşıyosun çaresiz kalıyorum öyle
Nişanlını derhal boşaman lazım.

Doğru teşek

olabilir insanların fikirleri de değişebilir belki benden önce böyle bir ilişkisi vardı belki nişanlım önceden daha farklı niyetle yaklaşıuodu insanlara bilemem cünkü benim basıma böyle bisey hic gelmedi onunlada anladınmı yani kızı yargılamak anlamında yazmadım ben bunu diyorumki bunları gördüğüm için zoruma gidiyo okey ben burda nişanlımıda savunmuyorum kızıda kendi görüşümü belirtiyorum ve neden asıl konunun (yani teyzesinin kızla görüşmesi ve nişanlım teyzesini çok sevdiği için tavrını koymaması) zoruma gittiğini ve acaba teyzesine yada nişanlıma bu konuda kızmakla haksızmıyım diye soruyorum
Halası değil miydi? Kızmakla haksızsın. Başkasının kiminle görüştüğünü takma boş ver.

Bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şey gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi

afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma
nasıl yükleniyo, yalan söylüyo olmasın size?

B

Bunu yargılamak için yazmadım bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın sevgilinle kimseyi ilgilendirmez ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şeyler gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi yoksa ilişkilerinde ne yaşadıkları yada yaşamadıklarını kötülemek yada bilmem ne için değil

Edepsiz bir adamla nişanlısınız o zaman. Sonuçta bu karşılıklı olan bir durum nişanlınız bu durumdan rahatsız olsa son silinenler dahil her yerden silerdi, siz de görmezsiniz. Kümseyi ilgilendirmez dediğiniz şeyi yani iki kişi arasındaki özel bir durumu burda tanımadığınız binlerce insanın olduğu bir foruma anlatıyorsunuz. Sizin yaptığınız ne peki sizin bakış açınıza göre? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, ilişkileri sizin yaşadığınız ilişkiden farklıymış, iki kişi arasındaki bir durum, yargılamıyorum yazmışsınız ama yaptığınız şey yargılamak

Ayriyeten teyze meselesine gelirsek kimseye teyzenle görüşme deme hakkınız yok. İstemiyorsanız siz görüşmezsiniz. Nişanlınız eğer teyzesine rahatsız olduğu durumu ifade edemiyor, baskı altında kalıyor hemen kafası karışıyorsa iradesiz bir adam demektir.

Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?
AYRIL.

Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?
hiç bir şey anlamadım neden düzgün yazmazsınız ki
koskoca paragrafta 1 tane virgül yok

Hayır ben kıza hatalı demiyorum kızın nekadar hatası varsa nişanlımında vardır bunu bilemem benden önce olmuş benim demek istediğim şey ben bunları gördüğüm için teyze olayı bukadar ağrıma gidiyo ve kavga ediyoruz aile ilişkisine karışarak haddimi mi aşıyorum yada nasıl davranmalıyım teyze olayına bu benim derdim kızla yaşadığı şey değil benim derdim kızla yaşadığı şeyi gördüğümden dolayı bukadar tepki vermemin doğru olup olmadığı
İstisnasız her bir mesajınız aynı cümlelerden oluşuyor sıkıldım yahu tekrardan. Anladık biz neyi taktığınızı

• Yok beni taciz etti cidden ve video yeni telefon alınca çıktı birden iphonelarda öyle bir özellik var cünkü herşeyi silsen bile silinmiykr ben kızın yada erkeğin hareketinden bahsetmiyorum geçmişte ne yaptılarsa beraber yaptılar tabikide nişanlım suçsuz melek değildir nasıl bir ilişki yaşadıkları bilemem ve beni ilgilendirmiyor cünkü benden öncr olmuş bana öyle şeyler yapmiyo yada benden öyle şeyler istemedi hicbir zaman yargılamak anlamında değil bunları gördüğümden dolayı bukadar zoruma gidiyor anlamında söylüyorum
Yahu madem böyle bir özellik var benim neden en sevdiiğim tatil fotilerim geri gelmedi:cry:

siz ya iphone telefonu çok yanlış tanımışsınız ya da nişanlınızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back