• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy fenalık geldi, tansiyonum çıktı hanımefendi anlayamadı hala konuyu. Kardeşim, ablacım, arkadaşım bak şimdi, iphone, android vb. telefonların icloud, drive gibi depolama uygulamalarına attığın belgeler, resimler, videolar silindiğinde bir daha geri gelmez. Eğer o belgeleri icloud veya drivedan silmezsen başka bir telefona geçtiğinde geri yüklenir. Yani nişanlın icloudundan o resimleri ve videoları silmediği, sakladığı için onlar yeni telefon aldığında geri yüklenmiş. Asıl problem nişanlında yani. Nişanlının neden icloudundan silmediğini sorgulaman gerek. Yani nişanlın o videoları silmemiş arada izleyip mast. yapıyor demek. 🙄 Anladın mı?

evladım kızın parmaklı videosu yerine seni nasıl taciz ettiğini yazsaydın ya..
ne desin şimdi nişanlın teyzesine? ya teyze sen aslında x i seviyorsun görüşüyorsun hala ama nişanlım parmaklı videosunu gördü bu sebepten görüşme artık mı desin mesela?

Tüüüüüü ne biçim teyze bu böyle
Yeğenin kızdan ayrılmış ama sen ayrılamamışsın, ne alaka teyzecim
Çok yanlış buluyorum bunu

Benim kankam birine küsse, ben de küserim. Öyledir yani racon.

Bu edepsiz teyze hem görüşmeyi kesmemiş, hem dedikodu yapıyor, laf taşıyor.

Bilemedim, evliliğinizin sıhhati açısından bu teyze tehlikeli olabilir.
Sorun yani bu. Büyük sorun.

Bu arada 11 senelik iPhone kullanıcısı olarak, eğer iCloud’a yedekleme yaptıysanız telefondan silmeniz yetmez. Yedeklemeyi geri yüklerken iCloud seçerseniz oradakiler geri gelir.
Yani nişanlı çocuğun ayrı ayrı silmesi lazımdı ama eli ermemiş zavallı çocuğun, vakti olmamış silmeye. Telefondan silmiş ya önemli olan o. Onda suç yok. Asıl suçlu teyze. Hain o.

Bu durum zorunuza gidiyorsa ayrılmak zorundasınız. Çünkü sizi rahatsız eden video gönderme eylemi büyük ihtimalle nişanlınızla karşılıklı yaşandı. Ayrıca nişanlınız belli ki ne video, ne de teyzesinin görüşmesi hakkında sizle aynı düşünmüyor.

Diğer kadının yaptığını doğru bulmuyor olabilirsiniz. Ama nişanlınızla devam edip başkasını eleştiremezsiniz bence.

Acaba nişanlınız eski sevgilisine bakıp özlem gidermek için mi videoyu telefonunda tutmuş

Yahu ben kimseyi boklamıyorum ilişkilerinde ne yaşadılarsa yaşadılar beni ilgilendirmez benim demek istediğim şey ben bunları yani benden önce geçmişte olan şeyi kendi gözlerimle gördüğüm için bu durumun bu kadar zoruma gitmesi anladın mı

Nasıl b*klamıyorsun,kıza edepsiz yazan biz miydik yani ? Bir şey yazdın bari arkasında dur.
Zihniyetiniz felaket.
Hak ediyorsunuz o nişanlıyla birbirinizi,bu arada cloud'dan isteyen her türlü video/resim silebiliyor,bahaneler bahaneler...

Bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şey gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi

afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma
silinen birşey nasıl karşına çıkıyor anlamadım.tamamıyle sılınmedı demekkı. bazı telefonlarda galeriden sılsende dosyanda yedek oluyor. dosyadakını silersen tamamıyle gider. sevgılın o işleri bılıyor ama telini kullanmasını bılmıyoır demekki.

Peki hala nişanlın mı?
Nişanlın sapık!
Ama sen Kemal'im yapmaz mantığı ile eski sevgiliyi psikopat ilan etmişsin.
Hiç sordun mu nişanlına eski sevgilinin bu videoları sende ne arıyor diye?
Üstüne cevap ne olursa olsun silemedin mi videoyu demedin mi?

Nişanlını derhal boşaman lazım.
Nasıl b*klamıyorsun,kıza edepsiz yazan biz miydik yani ? Bir şey yazdın bari arkasında dur.
Zihniyetiniz felaket.
Hak ediyorsunuz o nişanlıyla birbirinizi,bu arada cloud'dan isteyen her türlü video/resim silebiliyor,bahaneler bahaneler...
öyle videolar çekmenin genel olarak edepsizce olduğunu düşünüyorum bu benim genel bir bakış açım sen bunu normal bulanilirsin ben bulmuyorum ve sen öyle düşünüyosun diye başkaları senin bakış açınla aynı olmak zorunda değil kimseyi b*klamıyorum yani aptal mısın ?!

Seninki de ona neler atti kim bilir? Ayrica iki sevgilinin sanal seks yapmasi ne zaman sadece kadin acısından aşağılayıcı bir durum oldu? Kadın kadını buralardan vurmamali.
Yo kadın erkek ayrımı yapmıyorum kadınında erkeğinde böyle şeyler kaydetmesinin ayıp bişey olduğunu düşünüyorum mesele o değilki mesele bunu ben gördüğüm için daha çok zoruma gitmesi durumun

Peki hala nişanlın mı?
Nişanlın sapık!
Ama sen Kemal'im yapmaz mantığı ile eski sevgiliyi psikopat ilan etmişsin.
Hiç sordun mu nişanlına eski sevgilinin bu videoları sende ne arıyor diye?
Üstüne cevap ne olursa olsun silemedin mi videoyu demedin mi?
yo hayır ben nişanlım masum demiyorum nasıl bir ilişki yaşadıklarını bilmiyorum bana hiçbir zaman öyle bir şey yollamadı istemedi de belki onların ilişkisi öyleydi bilemem mesele o değil zaten mesele ben bunları gördüğüm için durum daha çok zoruma gitmesi

Nisanlizin eski sevgilisi ister kendini parmaklar, ister kendini düdükler.
Sizene ki ?
Siz nişanlıniza bakın nasil da masum kıyamam :)
Abi bi de kendini parmaklayan insan nasil belali oluyorsa :KK66: ayagini denk al gelir seni de parmaklarim mi diyor napiyor acaba?
Cidden nisanli accayip masum bir poncik. Videolara bakip napiyorsa

Son düzenleme:
öyle videolar çekmenin genel olarak edepsizce olduğunu düşünüyorum bu benim genel bir bakış açım sen bunu normal bulanilirsin ben bulmuyorum ve sen öyle düşünüyosun diye başkaları senin bakış açınla aynı olmak zorunda değil kimseyi b*klamıyorum yani aptal mısın ?!

Sana bir şey söyleyeyim o zaman,hayatla ilgili tecrübenin sıfır olduğu belli.
O videolar tek taraflı gitmiyor.Zaten yazan olmuş ama kızın arkasından ''püüü edepsiz'' deyip ( bir de b*klamadım diye ısrarla yazıyorsun,edepsiz demek nasıl hakaret olmuyor anlamış değilim ) hala adamdan ''nişanlım'' diye bahsetmen zihniyetinin ne kadar çifte standart olduğunu ele veriyor.Sen istediğin kadar kendini aklamaya çalış burada,git başka yerlerde yap kadın düşmanlığını,hadi canım.Kibledim seni.

Edepsiz bir adamla nişanlısınız o zaman. Sonuçta bu karşılıklı olan bir durum nişanlınız bu durumdan rahatsız olsa son silinenler dahil her yerden silerdi, siz de görmezsiniz. Kümseyi ilgilendirmez dediğiniz şeyi yani iki kişi arasındaki özel bir durumu burda tanımadığınız binlerce insanın olduğu bir foruma anlatıyorsunuz. Sizin yaptığınız ne peki sizin bakış açınıza göre? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, ilişkileri sizin yaşadığınız ilişkiden farklıymış, iki kişi arasındaki bir durum, yargılamıyorum yazmışsınız ama yaptığınız şey yargılamak

Ayriyeten teyze meselesine gelirsek kimseye teyzenle görüşme deme hakkınız yok. İstemiyorsanız siz görüşmezsiniz. Nişanlınız eğer teyzesine rahatsız olduğu durumu ifade edemiyor, baskı altında kalıyor hemen kafası karışıyorsa iradesiz bir adam demektir.
Kendi de video gönderse sorun çözülecek gibi duruyor... :KK70: :KK70:

töbe yarabbim..
Aynı şeyler yazana aynı cevabı vericem tabi napıcam

Eski sevgilisi öyle videolar atarken Nişanlınız napiyormus.

Nişanlınızın telefonunda o videolar hala neden var diye sorarlar insana... Birde belalı eski sevgili diye yazmıs sın başlıga kızın buradaki belasını göremedim ama nişanlınız tam bir bela demedi demeyin

Abi bi de kendini parmaklayan insan nasil belali oluyorsa :KK66: ayagini denk al gelir seni de parmaklarim mi diyor napiyor acaba?
Cidden nisanli accayip masum bir poncik. Videolara bakip napiyor acaba
Yok bir kaç kere taciz edildim kız tarafından
Nişanlınızın telefonunda o videolar hala neden var diye sorarlar insana... Birde belalı eski sevgili diye yazmıs sın başlıga kızın buradaki belasını göremedim ama nişanlınız tam bir bela demedi demeyin
bir kaç kere taciz edildim kız tarafından eski sevgilisinden ayrılmam için

Sen sürekli teyzeyi kötülüyorsunda sanki nişanlınız çok efendi biri haahhhhh...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back