- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.673
- 548
Klitoris ic dudak dış dudak vajina falan komple yoğurmuş kız herhalde hjgkhlfkhlnCinsel organları ne oluyor kaç tane var ki of konuya ayrı yorumlara ayrı güldüm
Betimleme icin özür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klitoris ic dudak dış dudak vajina falan komple yoğurmuş kız herhalde hjgkhlfkhlnCinsel organları ne oluyor kaç tane var ki of konuya ayrı yorumlara ayrı güldüm
Yahu ben kimseyi boklamıyorum ilişkilerinde ne yaşadılarsa yaşadılar beni ilgilendirmez benim demek istediğim şey ben bunları yani benden önce geçmişte olan şeyi kendi gözlerimle gördüğüm için bu durumun bu kadar zoruma gitmesi anladın mı
silinen birşey nasıl karşına çıkıyor anlamadım.tamamıyle sılınmedı demekkı. bazı telefonlarda galeriden sılsende dosyanda yedek oluyor. dosyadakını silersen tamamıyle gider. sevgılın o işleri bılıyor ama telini kullanmasını bılmıyoır demekki.Bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şey gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi
afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma
Nişanlını derhal boşaman lazım.
öyle videolar çekmenin genel olarak edepsizce olduğunu düşünüyorum bu benim genel bir bakış açım sen bunu normal bulanilirsin ben bulmuyorum ve sen öyle düşünüyosun diye başkaları senin bakış açınla aynı olmak zorunda değil kimseyi b*klamıyorum yani aptal mısın ?!Nasıl b*klamıyorsun,kıza edepsiz yazan biz miydik yani ? Bir şey yazdın bari arkasında dur.
Zihniyetiniz felaket.
Hak ediyorsunuz o nişanlıyla birbirinizi,bu arada cloud'dan isteyen her türlü video/resim silebiliyor,bahaneler bahaneler...
Yo kadın erkek ayrımı yapmıyorum kadınında erkeğinde böyle şeyler kaydetmesinin ayıp bişey olduğunu düşünüyorum mesele o değilki mesele bunu ben gördüğüm için daha çok zoruma gitmesi durumunSeninki de ona neler atti kim bilir? Ayrica iki sevgilinin sanal seks yapmasi ne zaman sadece kadin acısından aşağılayıcı bir durum oldu? Kadın kadını buralardan vurmamali.
yo hayır ben nişanlım masum demiyorum nasıl bir ilişki yaşadıklarını bilmiyorum bana hiçbir zaman öyle bir şey yollamadı istemedi de belki onların ilişkisi öyleydi bilemem mesele o değil zaten mesele ben bunları gördüğüm için durum daha çok zoruma gitmesiPeki hala nişanlın mı?
Nişanlın sapık!
Ama sen Kemal'im yapmaz mantığı ile eski sevgiliyi psikopat ilan etmişsin.
Hiç sordun mu nişanlına eski sevgilinin bu videoları sende ne arıyor diye?
Üstüne cevap ne olursa olsun silemedin mi videoyu demedin mi?
Abi bi de kendini parmaklayan insan nasil belali oluyorsa ayagini denk al gelir seni de parmaklarim mi diyor napiyor acaba?Nisanlizin eski sevgilisi ister kendini parmaklar, ister kendini düdükler.
Sizene ki ?
Siz nişanlıniza bakın nasil da masum kıyamam :)
öyle videolar çekmenin genel olarak edepsizce olduğunu düşünüyorum bu benim genel bir bakış açım sen bunu normal bulanilirsin ben bulmuyorum ve sen öyle düşünüyosun diye başkaları senin bakış açınla aynı olmak zorunda değil kimseyi b*klamıyorum yani aptal mısın ?!
Edepsiz bir adamla nişanlısınız o zaman. Sonuçta bu karşılıklı olan bir durum nişanlınız bu durumdan rahatsız olsa son silinenler dahil her yerden silerdi, siz de görmezsiniz. Kümseyi ilgilendirmez dediğiniz şeyi yani iki kişi arasındaki özel bir durumu burda tanımadığınız binlerce insanın olduğu bir foruma anlatıyorsunuz. Sizin yaptığınız ne peki sizin bakış açınıza göre? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, ilişkileri sizin yaşadığınız ilişkiden farklıymış, iki kişi arasındaki bir durum, yargılamıyorum yazmışsınız ama yaptığınız şey yargılamak
Ayriyeten teyze meselesine gelirsek kimseye teyzenle görüşme deme hakkınız yok. İstemiyorsanız siz görüşmezsiniz. Nişanlınız eğer teyzesine rahatsız olduğu durumu ifade edemiyor, baskı altında kalıyor hemen kafası karışıyorsa iradesiz bir adam demektir.
Aynı şeyler yazana aynı cevabı vericem tabi napıcamKendi de video gönderse sorun çözülecek gibi duruyor...
töbe yarabbim..
Yok bir kaç kere taciz edildim kız tarafındanAbi bi de kendini parmaklayan insan nasil belali oluyorsa ayagini denk al gelir seni de parmaklarim mi diyor napiyor acaba?
Cidden nisanli accayip masum bir poncik. Videolara bakip napiyor acaba
bir kaç kere taciz edildim kız tarafından eski sevgilisinden ayrılmam içinNişanlınızın telefonunda o videolar hala neden var diye sorarlar insana... Birde belalı eski sevgili diye yazmıs sın başlıga kızın buradaki belasını göremedim ama nişanlınız tam bir bela demedi demeyin
Derin bir nefes alayım...mesele ben bunları gördüğüm için durum daha çok zoruma gitmesi