• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisanlizin eski sevgilisi ister kendini parmaklar, ister kendini düdükler.
Sizene ki ?
Siz nişanlıniza bakın nasil da masum kıyamam :)
En çok senin yorumlarına katılıyorum ya bi de tam okuduktan sonra üstte amaaan zırt yazmışsın ya onu da okuyorum hepsinde mi haklı olunur Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri 😄👏

iPhone de cloud hesabından silinen hiç birşey geri gelmez. İnsanlara cahil muamelesi yapmayın hiç birimiz salak değiliz. Silmek isteyen bal gibi silerdi...

Hala kusçek gibiyim yaw :kızgın:
Ben de tam bunu yazacaktım, ben de silinen hiçbişi geri gelmiyor🙄
Biz güzel siliyoruz demek ki:)))

Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?
Konuda tek takıldığım yer kızın mast yaparken attığı videoyu sana nişanlın gösterdiyse uzak dur bu işten geç teyzeyi falan

Öyle biri derken? Konuyla alakasız? Öyle biri olunca ne oluyor? Mastürbasyon yapan biri yani eee??

Bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şey gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi

afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma
Ya seninki çok edepliymis kız atınca ayy ne ayıp mı demiş :KK70:
Nişanlısı beni taciz etmiş (miş) derken

Sonucta adam oyle video ıstemıs 😂😂😂 kız evde oyle yaparken dur suna atayım bide o gorsun demedı heralde delı degıldır heralde😂😂😂😂
Sevgiliyken falan fantezi işi yani ha real yaşamışsın ha video istemissin fark yok. Real +video da olabiir. Sapik denmez ama sevgilisi varken insan tutmaz ya. O kötü olmuş.
Birde bu durum için konu sahibinin sadece kızı suçlu bulması komik olmuş 😂

Sevgiliyken falan fantezi işi yani ha real yaşamışsın ha video istemissin fark yok. Real +video da olabiir. Sapik denmez ama sevgilisi varken insan tutmaz ya. O kötü olmuş.
Birde bu durum için konu sahibinin sadece kızı suçlu bulması komik olmuş 😂
Ya sadekahvecım gercegını yasamak varken.... Yazdıgı seyı yazıs sekli ıgrenc geldı belki de bana tost yiyordum o an 😂😂
Zaten o konu degılmıs.....konu teyzenın kızla gorusmesiymıs.... Umrunda degıl olayın bu kısmı pek 😂😂

Teyzenin eskiye her şeyi anlatması sıkıntı.Bir de o videolar önceden silindiyse bir sorun yok ama benim psikolojimi fena etkilerdi.Onların özelleri olsa da gördüğümde herhalde beynimden vurulmuşa dönerdim.Belki de bu yüzden sevgiliye mahrem fotoğraf ve video göndermeye karşıyım bunlar yaşanacaksa eğer kapalı kapılar ardında yaşanmalı.Teyzeye nişanlınız hiç tavır koydu mu?

Ya sadekahvecım gercegını yasamak varken.... Yazdıgı seyı yazıs sekli ıgrenc geldı belki de bana tost yiyordum o an 😂😂
Zaten o konu degılmıs.....konu teyzenın kızla gorusmesiymıs.... Umrunda degıl olayın bu kısmı pek 😂😂
Yazış şekli benide benden aldı hiç sorma :KK70:bu arada
Gece yemek konusunda tek olmayışıma sevindim 😂 bende noodle gömüyordum :KK70:

B

Bunu yargılamak için yazmadım bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın sevgilinle kimseyi ilgilendirmez ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şeyler gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi yoksa ilişkilerinde ne yaşadıkları yada yaşamadıklarını kötülemek yada bilmem ne için değil
Valla çok haklısınız.Böyle şeyleri hadi kapalı kapılar ardında yaşarsın da mahrem fotoğraf ve video istemek oldukça mide bulandırıcı.Nikahlı eşinden istesen bile kaldı ki adam paylaşmasa bile orda burda o içerikler hiçbir yerden tamamen silinmiyor aslında.

Şimdi iphone kullanan kız kardeşime sordum öyle bir şey olmaz dedi.Nişanlınız o videoyu zaten telefonunda bir yerde tutuyormuş.

Yeni telefon alınca iphone’da herşey yükleniyor silinse bile öyle tesadüfen karşıma çıktı
Seninki de ona neler atti kim bilir? Ayrica iki sevgilinin sanal seks yapmasi ne zaman sadece kadin acısından aşağılayıcı bir durum oldu? Kadın kadını buralardan vurmamali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back