- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın videoları telinde tutması?Bence vardı. Baksana adam buna rağmen o manyak kadınla görüşen, laf taşıyan teyzesine tavır koymuyor. Konu sahibi de bu adamla halen nişanlı. Neyse.
BOnlarin birlikteliklerinde yasanan seyler onlari ilgilendirir.
Kiz kendi kendine gondermedi di mi o videoları?
Muhtemelen onda da nisanlınızın videolari var
Bu kadar ozellerine dahil olmasaniz keske.
Yada burada paylasmasaniz
Bunu yargılamak için yazmadım bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın sevgilinle kimseyi ilgilendirmez ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şeyler gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi yoksa ilişkilerinde ne yaşadıkları yada yaşamadıklarını kötülemek yada bilmem ne için değilOnlarin birlikteliklerinde yasanan seyler onlari ilgilendirir.
Kiz kendi kendine gondermedi di mi o videoları?
Muhtemelen onda da nisanlınızın videolari var
Bu kadar ozellerine dahil olmasaniz keske.
Yada burada paylasmasaniz
Ama o masummmmm.Adamın videoları telinde tutması?
Adam iphone almış sildiği halde geri yüklenmiş sanırım öyle birşey olmuş hanım kızımız da görmüşMustehcen video diyebilirdin.
Sevgilinde normal degıl oyle videolarını istiyor ve izliyorsa farkındasın dı mı.
Hadi istedi, telde tutması falan hıc normal degıl.
Tamam kuşum senin için sansürlerimNolur acık sansürlü yazın şunları kusçem artık
Müstehcen video diyeydi iyiydi, gereksiz detay vermiş. Bir de cinsel organlar demiş. Eski sevgilinin kaç tane cinsel organı var acaba diye düşündürmedi değil agshdjshBence vardı. Baksana adam buna rağmen o manyak kadınla görüşen, laf taşıyan teyzesine tavır koymuyor. Konu sahibi de bu adamla halen nişanlı. Neyse.
Eski i Phone ne zaman kullanılmış, o önemliAdam iphone almış sildiği halde geri yüklenmiş sanırım öyle birşey olmuş hanım kızımız da görmüş
Telefonda gördüğüne değil teyzeyle görüşmesine takışmışsın teyzeye atmamış heralde o görüntüleri değilmiMerhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?
Sonucta adam oyle video ıstemıs kız evde oyle yaparken dur suna atayım bide o gorsun demedı heralde delı degıldır heraldeAdam iphone almış sildiği halde geri yüklenmiş sanırım öyle birşey olmuş hanım kızımız da görmüş
Türkcem çok iyi değil kusura bakmayın. tutmadı zaten iclouddan yeni telefon alınca otomatikmek yüklendi bu da tam benim karşıma çıktı ne yaşadıysalar yaşadılar benden şimdiye kadar hicbir zaman böyle bişey istemedi ve böyle şeyler yollamadı yada ne bilim ne artık nasıl bir ilişkiydi bilemem beni ilgilendirmez ama demek istediğim şey böyle şeyler karşıma çıktığı için ailesi o kızla görüşmesi ve onun tavrını koymaması zoruma gitmesiMustehcen video diyebilirdin.
Sevgilinde normal degıl oyle videolarını istiyor ve izliyorsa farkındasın dı mı.
Hadi istedi, telde tutması falan hıc normal degıl.
Cocugun oyle seyler istemesi kızın gondermesı, tehdit edildigin halde teyzesinin kiza laf tasıması gorusmesı, nısanlının teyzeyle goruscek olması.Türkcem çok iyi değil kusura bakmayın. tutmadı zaten iclouddan yeni telefon alınca otomatikmek yüklendi bu da tam benim karşıma çıktı ne yaşadıysalar yaşadılar benden şimdiye kadar hicbir zaman böyle bişey istemedi ve böyle şeyler yollamadı yada ne bilim ne artık nasıl bir ilişkiydi bilemem beni ilgilendirmez ama demek istediğim şey böyle şeyler karşıma çıktığı için ailesi o kızla görüşmesi ve onun tavrını koymaması zoruma gitmesi
Yaw mesele o değilki yani benden hicbir zaman böyle bişey istemedi ve bana öyle şeyler yollamadı benim demek istediğim şey bunları gördüğüm için ailesinin görüşmesine tavrını koymaması bukadar zoruma gitmesiSonucta adam oyle video ıstemıs kız evde oyle yaparken dur suna atayım bide o gorsun demedı heralde delı degıldır heralde
nişanlısına toz kondurma kızar bakSonucta adam oyle video ıstemıs kız evde oyle yaparken dur suna atayım bide o gorsun demedı heralde delı degıldır heralde
Yoo Türkçeniz gayet iyi duruyor. Özellikle betimleme gücünüz oldukça yüksek. Hepimiz adeta o anı yaşadık agsjhsjahTürkcem çok iyi değil kusura bakmayın.
Düdüklemek nedir acabaNisanlizin eski sevgilisi ister kendini parmaklar, ister kendini düdükler.
Sizene ki ?
Siz nişanlıniza bakın nasil da masum kıyamam :)
Mesele bence o olmalı, ortam ıgrenc ziraYaw mesele o değilki yani benden hicbir zaman böyle bişey istemedi ve bana öyle şeyler yollamadı benim demek istediğim şey bunları gördüğüm için ailesinin görüşmesine tavrını koymaması bukadar zoruma gitmesi
SbdhsjdhsDüdüklemek nedir acaba