• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlarin birlikteliklerinde yasanan seyler onlari ilgilendirir.
Kiz kendi kendine gondermedi di mi o videoları?
Muhtemelen onda da nisanlınızın videolari var
Bu kadar ozellerine dahil olmasaniz keske.
Yada burada paylasmasaniz
B
Onlarin birlikteliklerinde yasanan seyler onlari ilgilendirir.
Kiz kendi kendine gondermedi di mi o videoları?
Muhtemelen onda da nisanlınızın videolari var
Bu kadar ozellerine dahil olmasaniz keske.
Yada burada paylasmasaniz
Bunu yargılamak için yazmadım bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın sevgilinle kimseyi ilgilendirmez ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şeyler gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi yoksa ilişkilerinde ne yaşadıkları yada yaşamadıklarını kötülemek yada bilmem ne için değil

Mustehcen video diyebilirdin.
Sevgilinde normal degıl oyle videolarını istiyor ve izliyorsa farkındasın dı mı.
Hadi istedi, telde tutması falan hıc normal degıl.
Adam iphone almış sildiği halde geri yüklenmiş sanırım öyle birşey olmuş hanım kızımız da görmüş 😃

Bence vardı. 😀 Baksana adam buna rağmen o manyak kadınla görüşen, laf taşıyan teyzesine tavır koymuyor. Konu sahibi de bu adamla halen nişanlı. Neyse.
Müstehcen video diyeydi iyiydi, gereksiz detay vermiş. Bir de cinsel organlar demiş. Eski sevgilinin kaç tane cinsel organı var acaba diye düşündürmedi değil agshdjsh

Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?
Telefonda gördüğüne değil teyzeyle görüşmesine takışmışsın teyzeye atmamış heralde o görüntüleri değilmi

Adam iphone almış sildiği halde geri yüklenmiş sanırım öyle birşey olmuş hanım kızımız da görmüş 😃
Sonucta adam oyle video ıstemıs 😂😂😂 kız evde oyle yaparken dur suna atayım bide o gorsun demedı heralde delı degıldır heralde😂😂😂😂

Mustehcen video diyebilirdin.
Sevgilinde normal degıl oyle videolarını istiyor ve izliyorsa farkındasın dı mı.
Hadi istedi, telde tutması falan hıc normal degıl.
Türkcem çok iyi değil kusura bakmayın. tutmadı zaten iclouddan yeni telefon alınca otomatikmek yüklendi bu da tam benim karşıma çıktı ne yaşadıysalar yaşadılar benden şimdiye kadar hicbir zaman böyle bişey istemedi ve böyle şeyler yollamadı yada ne bilim ne artık nasıl bir ilişkiydi bilemem beni ilgilendirmez ama demek istediğim şey böyle şeyler karşıma çıktığı için ailesi o kızla görüşmesi ve onun tavrını koymaması zoruma gitmesi

Türkcem çok iyi değil kusura bakmayın. tutmadı zaten iclouddan yeni telefon alınca otomatikmek yüklendi bu da tam benim karşıma çıktı ne yaşadıysalar yaşadılar benden şimdiye kadar hicbir zaman böyle bişey istemedi ve böyle şeyler yollamadı yada ne bilim ne artık nasıl bir ilişkiydi bilemem beni ilgilendirmez ama demek istediğim şey böyle şeyler karşıma çıktığı için ailesi o kızla görüşmesi ve onun tavrını koymaması zoruma gitmesi
Cocugun oyle seyler istemesi kızın gondermesı, tehdit edildigin halde teyzesinin kiza laf tasıması gorusmesı, nısanlının teyzeyle goruscek olması.
Sence ortam ıgrenc degıl mı?

Sonucta adam oyle video ıstemıs 😂😂😂 kız evde oyle yaparken dur suna atayım bide o gorsun demedı heralde delı degıldır heralde😂😂😂😂
Yaw mesele o değilki yani benden hicbir zaman böyle bişey istemedi ve bana öyle şeyler yollamadı benim demek istediğim şey bunları gördüğüm için ailesinin görüşmesine tavrını koymaması bukadar zoruma gitmesi

Yaw mesele o değilki yani benden hicbir zaman böyle bişey istemedi ve bana öyle şeyler yollamadı benim demek istediğim şey bunları gördüğüm için ailesinin görüşmesine tavrını koymaması bukadar zoruma gitmesi
Mesele bence o olmalı, ortam ıgrenc zira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back