Nişanlımın ailesi belalı eski sevgilisiyle görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisanlizin eski sevgilisi ister kendini parmaklar, ister kendini düdükler.
Sizene ki ?
Siz nişanlıniza bakın nasil da masum kıyamam :)
En çok senin yorumlarına katılıyorum ya bi de tam okuduktan sonra üstte amaaan zırt yazmışsın ya onu da okuyorum hepsinde mi haklı olunur Led_BiR_Vele_DisTiri

iPhone de cloud hesabından silinen hiç birşey geri gelmez. İnsanlara cahil muamelesi yapmayın hiç birimiz salak değiliz. Silmek isteyen bal gibi silerdi...

Hala kusçek gibiyim yaw
Ben de tam bunu yazacaktım, ben de silinen hiçbişi geri gelmiyor
Biz güzel siliyoruz demek ki:)))

Konuda tek takıldığım yer kızın mast yaparken attığı videoyu sana nişanlın gösterdiyse uzak dur bu işten geç teyzeyi falan

Öyle biri derken? Konuyla alakasız? Öyle biri olunca ne oluyor? Mastürbasyon yapan biri yani eee??

Ya seninki çok edepliymis kız atınca ayy ne ayıp mı demiş
Nişanlısı beni taciz etmiş (miş) derken

Sonucta adam oyle video ıstemıs kız evde oyle yaparken dur suna atayım bide o gorsun demedı heralde delı degıldır heralde
Sevgiliyken falan fantezi işi yani ha real yaşamışsın ha video istemissin fark yok. Real +video da olabiir. Sapik denmez ama sevgilisi varken insan tutmaz ya. O kötü olmuş.
Birde bu durum için konu sahibinin sadece kızı suçlu bulması komik olmuş

Ya sadekahvecım gercegını yasamak varken.... Yazdıgı seyı yazıs sekli ıgrenc geldı belki de bana tost yiyordum o an
Zaten o konu degılmıs.....konu teyzenın kızla gorusmesiymıs.... Umrunda degıl olayın bu kısmı pek

Teyzenin eskiye her şeyi anlatması sıkıntı.Bir de o videolar önceden silindiyse bir sorun yok ama benim psikolojimi fena etkilerdi.Onların özelleri olsa da gördüğümde herhalde beynimden vurulmuşa dönerdim.Belki de bu yüzden sevgiliye mahrem fotoğraf ve video göndermeye karşıyım bunlar yaşanacaksa eğer kapalı kapılar ardında yaşanmalı.Teyzeye nişanlınız hiç tavır koydu mu?

Yazış şekli benide benden aldı hiç sorma bu arada
Gece yemek konusunda tek olmayışıma sevindim bende noodle gömüyordum

Valla çok haklısınız.Böyle şeyleri hadi kapalı kapılar ardında yaşarsın da mahrem fotoğraf ve video istemek oldukça mide bulandırıcı.Nikahlı eşinden istesen bile kaldı ki adam paylaşmasa bile orda burda o içerikler hiçbir yerden tamamen silinmiyor aslında.

Şimdi iphone kullanan kız kardeşime sordum öyle bir şey olmaz dedi.Nişanlınız o videoyu zaten telefonunda bir yerde tutuyormuş.

Yeni telefon alınca iphone’da herşey yükleniyor silinse bile öyle tesadüfen karşıma çıktı
Seninki de ona neler atti kim bilir? Ayrica iki sevgilinin sanal seks yapmasi ne zaman sadece kadin acısından aşağılayıcı bir durum oldu? Kadın kadını buralardan vurmamali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…