Bayramda hediye alinir mi simdi
he gulum he alinir sana almamislar tuh kaka o belkide koltukta yatirdigin icin almamislardir. Sen ayril ondan ama hediye icin degil aldattigi icin tamam mi gulum
Yani surda durup nişanlını savunmanda cok garip. Sanki seni silah zoruyla ayırıyoruz. Git evlen arkadasım, geçmişte kaldıysa madem, burda cok konu açacaksın nasıl olsa daha, kızma bak Lazım olurAma.gecmiate yasamis resimlerini de silmemis ve Benle konusurken de ona sarkan kadin us arkadasi demis resmimi crk.cekmis diyo ne var.
Ya bana saygidan evwt nisan yoktu sevgiliydik ama yine de konusmasi o kadinla dogru mu?
Bak eger fakesen bosa zamanimi harcama.. Dogru degil sen olmasanda dogru degil internetlerde 43 yasindaki kadinla konusan adam bana gore sapiktir.. Yok sen varsan ve bunu yapiyorsa sapigin alasidir.. Ciplak kadinlari klasor halinde koymus adam daha ne bekliyorsun ayrilmak icin anlamadim.. Su bayram hediyesini dert ettigin kadar keske bunlari dert etseydinAma.gecmiate yasamis resimlerini de silmemis ve Benle konusurken de ona sarkan kadin us arkadasi demis resmimi crk.cekmis diyo ne var.
Ya bana saygidan evwt nisan yoktu sevgiliydik ama yine de konusmasi o kadinla dogru mu?
Ben ilk defa erkek arkadasim.oldu onla da nisanliyim. Afettim ger erkek sonucta yapar evlenince durulur diye.
Bana bagirdi neden bakiyorsun bilgisaayarima format attim nr bilim.orda olsa hic sana getiri miyom salak miyim.
Dedi inanim ne yapicambilmiyorum
takılmayın boyle seylere bır hedıye ıle mı degerınız artıyor sankı , ben evlenırken hıc gırmedım bu ıslere usuleten ısteme-soz-nısan uclu paket yaptık, bır nıkah yıne aıleler ozenıyor dıye kına ve dugun hopp tamam, sımdı onemlı bır mevzu yoksa ne ben ararım esımın aılesını ne onlar benı , esımde ozel gunler dısında aılemı aramaz, bayram da seyranda tatılde gıdılır zıyarete ama bazen ayrı ayrı da gıderız aılelerımıze cok bırsey beklemeyın derım ben sıze, evlendıkten sonrada zaten mesafe varmıs ama aynı yerde bıle olsanız mesafelı olun en ıyısı bu benım kanımcaMerhaba arkadaslar
Bu saatte icimden atamadigim bir degersizlik hissi uyutmuyor. Bayramda ben istanbulda ikamet ediyorum, nisanlimin ailesi ise agrida. Bayramda uzaktaydik ama ailesi dusunup de bizde ve her yerde adettir ogullari geldiginde bir kucuk hediye gonderemezler miydi?
Bu deger vermedikleri anlamina gelmez mi.ki akrabalarim.annemler gelin gormeye hep herkes hediye alip.gitmis.
Onu gectim kaynan bana kurbanda gelirsin birlikte keseriz dedi.
Bizde gelin goemeye gidilir. Ne istedigi sorulur.
Bunlar normal davranislar mi?
Ve aile agrili kurt. Biz turkuz.
Kultur farki cook ama kadinin 5 kiz evlendirmis bunu bilmesi gerekirdi.
telefon tokuşturdum ne ya ahahahhahaNisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
Onla bu ayni deil bak bu deger vermek dedim sus diyor kapat konuyu gibisinden cook uzgunim acaba nisani atsam.mi.
Baska sebepler de var. Nisanlim bilgisayarindan ciplak resimler var bir suru kiz klasoru yapmis. 43 yasinda bir kadina whatsapdan ekran resmini at demis. Kadin hala benim nisanlimi unutamdigini baska adama soyluyor.resmen birlikte olmuslar benle konusurken de kadin.ciplak resimler atmia buna. Kanim dondu.telefon tokusturdum gecti diyor.
Ne yapmaliyim ne olur yardim edin.
Nisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
Onla bu ayni deil bak bu deger vermek dedim sus diyor kapat konuyu gibisinden cook uzgunim acaba nisani atsam.mi.
Baska sebepler de var. Nisanlim bilgisayarindan ciplak resimler var bir suru kiz klasoru yapmis. 43 yasinda bir kadina whatsapdan ekran resmini at demis. Kadin hala benim nisanlimi unutamdigini baska adama soyluyor.resmen birlikte olmuslar benle konusurken de kadin.ciplak resimler atmia buna. Kanim dondu.telefon tokusturdum gecti diyor.
Ne yapmaliyim ne olur yardim edin.