nisanlimim ailesi bayramda hediye almadi

Bayramda hediye alinir mi simdi

Te Allam kızım ne hediyesi fake misin cake misin bilemedim ama senin adam diyorum seni diyorum boynuzluyo gibi,43 yaşında kadın ney yaaaa anam at nişanı mişanı 2 bilezik alıp koluna taksalar bu adamın çıplak foto koleksiyonunu mu görmezden geliceksin

Ama.gecmiate yasamis resimlerini de silmemis ve Benle konusurken de ona sarkan kadin us arkadasi demis resmimi crk.cekmis diyo ne var.
Ya bana saygidan evwt nisan yoktu sevgiliydik ama yine de konusmasi o kadinla dogru mu?

he gulum he alinir sana almamislar tuh kaka o belkide koltukta yatirdigin icin almamislardir. Sen ayril ondan ama hediye icin degil aldattigi icin tamam mi gulum

Kaç yıllık gelinim, bir de yeni gelen gelin sayesinde en çok sevilenim, ahanda şuraya yazıyorum 1 tane hediye gördüyse çipil çipil bakan gözlerim ne olayım .
Hiç büyütmedim meseleyi, benim hediyem eşim. Oğullarını kapmışım, şimdi onlar düşünsün.
Son olarak bu kadar ayrıntıda boğulursanız, mutsuz ve huzursuz olursunuz.

Ama.gecmiate yasamis resimlerini de silmemis ve Benle konusurken de ona sarkan kadin us arkadasi demis resmimi crk.cekmis diyo ne var.
Ya bana saygidan evwt nisan yoktu sevgiliydik ama yine de konusmasi o kadinla dogru mu?
Yani surda durup nişanlını savunmanda cok garip. Sanki seni silah zoruyla ayırıyoruz. Git evlen arkadasım, geçmişte kaldıysa madem, burda cok konu açacaksın nasıl olsa daha, kızma bak Lazım olur

Bak eger fakesen bosa zamanimi harcama.. Dogru degil sen olmasanda dogru degil internetlerde 43 yasindaki kadinla konusan adam bana gore sapiktir.. Yok sen varsan ve bunu yapiyorsa sapigin alasidir.. Ciplak kadinlari klasor halinde koymus adam daha ne bekliyorsun ayrilmak icin anlamadim.. Su bayram hediyesini dert ettigin kadar keske bunlari dert etseydin

Adam sizi 43 yasinda bir kadinla aldatmis,
Kadin nisanlinizi unutamamis,
Nisanliniz kadinin hala pesinde
Kadina hesap sormus ekran fotografi istemis
Kadinin ciplak fotograflari var
Baska klasorler de var
Bunu kendisine soylediginizde sizi gecistiriyor
Ve siz bayram hediyesi gelmedigi icin degersiz hissediyorsunuz?

Bir an evvel ayrıl..

Enteresan dertler cidden, Allah kimsenin başına vermesin çok zor ne demek ya hediye almamak? Allah yardimcin olsun !

Şu forumda bir kere bile "biz Kürtüz karşı taraf Türk" diye özellikle belirtme ihtiyacı duyanı görmedim. Nedense kızlarımız hep Türk adetlerini bilmeyen erkek ailelerinden muzdarip. Ciddi bir dert olsa neyse "hediye göndermemis". Kıyamam ya.

takılmayın boyle seylere bır hedıye ıle mı degerınız artıyor sankı , ben evlenırken hıc gırmedım bu ıslere usuleten ısteme-soz-nısan uclu paket yaptık, bır nıkah yıne aıleler ozenıyor dıye kına ve dugun hopp tamam, sımdı onemlı bır mevzu yoksa ne ben ararım esımın aılesını ne onlar benı , esımde ozel gunler dısında aılemı aramaz, bayram da seyranda tatılde gıdılır zıyarete ama bazen ayrı ayrı da gıderız aılelerımıze cok bırsey beklemeyın derım ben sıze, evlendıkten sonrada zaten mesafe varmıs ama aynı yerde bıle olsanız mesafelı olun en ıyısı bu benım kanımca

Ya dimi koç boynuzunda sıra sıra burma bilezikler olmalıydı aslında.
Kendinizi nasıl alçalttığınızın farkında mısınız acaba?

Bir de Türk-Kürt yazma nedeninizin tamamen politik olduğunu düşünüyorum. Adamla bu yola girerken bilmiyordun sanki.İnsan olarak görmeyi bilseniz keşke.

Ve adam seni aldatmış .Derdin ise bayram hediyesi pes.

telefon tokuşturdum ne ya ahahahhaha

valla benı hedıyeye bogdular
altına da bogdular
her zaman yedırdı ıcırdı gezdırdı tozdurdular
ama tam bı cadı kaynanam ınanılmaz kotu bı eltım var
sımdı ben degerlı mı oldum ?
nedır yanı bana su hedıyeyı alırsan ben sana su kadar ıyı hanım olurumamı geldı mevzular
allahım !

ve siz hala bu kişiyle devam ediyorsunuz, aynı zamanda buraya ilk sorun olarak hediye getirmemelerini yazıyorsunuz. pes valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…