orası da doğruOhooo adamın annesi yaşında Kadınla ilişkisi var sen hediye için konu açıyorsun.
sen bu kadar derdinin içinde bayram hediyesini mi dert ettin.Nisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
Onla bu ayni deil bak bu deger vermek dedim sus diyor kapat konuyu gibisinden cook uzgunim acaba nisani atsam.mi.
Baska sebepler de var. Nisanlim bilgisayarindan ciplak resimler var bir suru kiz klasoru yapmis. 43 yasinda bir kadina whatsapdan ekran resmini at demis. Kadin hala benim nisanlimi unutamdigini baska adama soyluyor.resmen birlikte olmuslar benle konusurken de kadin.ciplak resimler atmia buna. Kanim dondu.telefon tokusturdum gecti diyor.
Ne yapmaliyim ne olur yardim edin.
Merhaba arkadaslar
Bu saatte icimden atamadigim bir degersizlik hissi uyutmuyor. Bayramda ben istanbulda ikamet ediyorum, nisanlimin ailesi ise agrida. Bayramda uzaktaydik ama ailesi dusunup de bizde ve her yerde adettir ogullari geldiginde bir kucuk hediye gonderemezler miydi?
Bu deger vermedikleri anlamina gelmez mi.ki akrabalarim.annemler gelin gormeye hep herkes hediye alip.gitmis.
Onu gectim kaynan bana kurbanda gelirsin birlikte keseriz dedi.
Bizde gelin goemeye gidilir. Ne istedigi sorulur.
Bunlar normal davranislar mi?
Ve aile agrili kurt. Biz turkuz.
Kultur farki cook ama kadinin 5 kiz evlendirmis bunu bilmesi gerekirdi.
yaaaa arkadaşım şimdi bu konu ap ayrı bişey buna başlık da açmışsın sen. Adam kızların isimleriyle ayrı ayrı klasör yapmış. Resmen sapıklık bu. Hediyeyi falan boş ver sen yol yakınken kaç. Bu ilerde seni de resimlerimi çekip koleksionuna katarNisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
Onla bu ayni deil bak bu deger vermek dedim sus diyor kapat konuyu gibisinden cook uzgunim acaba nisani atsam.mi.
Baska sebepler de var. Nisanlim bilgisayarindan ciplak resimler var bir suru kiz klasoru yapmis. 43 yasinda bir kadina whatsapdan ekran resmini at demis. Kadin hala benim nisanlimi unutamdigini baska adama soyluyor.resmen birlikte olmuslar benle konusurken de kadin.ciplak resimler atmia buna. Kanim dondu.telefon tokusturdum gecti diyor.
anam konu fake çıkmış
öyle yazmışlar bende bilmiyorumvalla mı :)
Nisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
Nisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
altın alsalar aldatması sorun olmazdı, ama hem hediye almamış hem aldatmış, ayrıl
Annem de bana almamıştı. Değersizlik mi?Merhaba arkadaslar
Bu saatte icimden atamadigim bir degersizlik hissi uyutmuyor. Bayramda ben istanbulda ikamet ediyorum, nisanlimin ailesi ise agrida. Bayramda uzaktaydik ama ailesi dusunup de bizde ve her yerde adettir ogullari geldiginde bir kucuk hediye gonderemezler miydi?
Bu deger vermedikleri anlamina gelmez mi.ki akrabalarim.annemler gelin gormeye hep herkes hediye alip.gitmis.
Onu gectim kaynan bana kurbanda gelirsin birlikte keseriz dedi.
Bizde gelin goemeye gidilir. Ne istedigi sorulur.
Bunlar normal davranislar mi?
Ve aile agrili kurt. Biz turkuz.
Kultur farki cook ama kadinin 5 kiz evlendirmis bunu bilmesi gerekirdi.