nisanlimim ailesi bayramda hediye almadi

alis134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
31
2
39
Merhaba arkadaslar
Bu saatte icimden atamadigim bir degersizlik hissi uyutmuyor. Bayramda ben istanbulda ikamet ediyorum, nisanlimin ailesi ise agrida. Bayramda uzaktaydik ama ailesi dusunup de bizde ve her yerde adettir ogullari geldiginde bir kucuk hediye gonderemezler miydi?
Bu deger vermedikleri anlamina gelmez mi.ki akrabalarim.annemler gelin gormeye hep herkes hediye alip.gitmis.
Onu gectim kaynan bana kurbanda gelirsin birlikte keseriz dedi.
Bizde gelin goemeye gidilir. Ne istedigi sorulur.
Bunlar normal davranislar mi?
Ve aile agrili kurt. Biz turkuz.
Kultur farki cook ama kadinin 5 kiz evlendirmis bunu bilmesi gerekirdi.

Siz onların oğluna aldınız mı?

demek ki adetleriniz farklı yada durumları müsait değil

olsa bile almak zorunluluğu yok

Boyle konulari buyutmeyi ne cok seviyorsunuz.. Bir hediyeyle mi olculuyor degeriniz? Bosverin ona bakarsan benimde annem bana bayram hediyesi vermedi o zaman beni kesin sevmiyordur deger vermiyordur degil mi?

Nisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
Onla bu ayni deil bak bu deger vermek dedim sus diyor kapat konuyu gibisinden cook uzgunim acaba nisani atsam.mi.
Baska sebepler de var. Nisanlim bilgisayarindan ciplak resimler var bir suru kiz klasoru yapmis. 43 yasinda bir kadina whatsapdan ekran resmini at demis. Kadin hala benim nisanlimi unutamdigini baska adama soyluyor.resmen birlikte olmuslar benle konusurken de kadin.ciplak resimler atmia buna. Kanim dondu.telefon tokusturdum gecti diyor.
Ne yapmaliyim ne olur yardim edin.

Verilen değeri maddiyatla ölçmeyin,size saygılılarsa oğullarının ve sizin mutluluğunuzu düşünüp destekliyorlarsa bundan büyük değer olmaz.
Ayrıca farklı etnikten biriyle evlenmeye farklı bir kültüre gelin gitmeye karar verdiyseniz sadece sizin değil onların adetlerinin de etkisini yadsıyamazsınız,belki onlarda böyledir.

Sen nişanı atmaya kararlısın bunlar işin bahanesi

Benim nişanlımın ailesinde adetmiş kuaofrume kadar yaptırdılar.

He yaptırmasalardı,almasalardi nolurdu?​

HİÇBİRŞEY.
Hayatta hiçbirşeyi maddiyatla ölçmem
Bana bir içten KIZIM desinler yeter.

Hiçbir beklenti yok olmadı olamazda.
Huzur olsun yeter

Ki senin sorunun bence bayram seyran değil. Adam seni resmen boynuzlamış pardon ama bence buna yoğunlaş

Hah işte ablacım sen esas meseleye gel,senin derdin başkaymış nişanlın beş para etmez biri sen ailesini bahane edip ayrılmak derdindesin.
Ailesinin yaptığında/yapmadıpında aranacak kusur yok ama nişanlın dersen ileride başını fena ağrıtır.

Sen onun kurtlugunu sorun edecegine hediyeyi sorun edecegine bence aldatmasini sorun et.. Hediye icin nisan atmayi dusunuyorsun ama aldatmasina goz mu yumuyorsun?

o zaman ne diye nişan hediyesi diye konu açıyorsun arkadaşım

senin çok ciddi sebeplerin dertlerin var

aldatılıyorsun hediye daha mı önemli bu durumda

iste asil sorun bu bence bunlari dusunup nisan olayini bir gozden gecir. bosver hediye olayini falan bunlar ne bicim olaylar boyle...

Aman tanrım nasıl hediye almazlar bayramda??? Resmen skandal, hiç bir bayram geline hediye almadan geçer mi. Kurbanda da koçun boynuzuna burma falan takıp getirmeleri lazım diye biliyorum. Ben senin yerinde olsam ayrılırdım. Bak ben evleneli üç sene oldu kayınvalidem hala her bayram beşibirlikle gelir. Sen bedavaya gidiyorsun dikkat et. Kız dediğinin bir ederi olmalı.

Kürt Türk bi aşamadık bu olayları.her neyse benim eşimin annesi de dogru duzgun hiç bişey yapmadi.adettir evet ama insanlar işine geldiği gibi hareket ediyor maalesef. Bunlar için kendini üzme üzülüyorsanda yüzüğü at sana hediyeler alan bi aile bul

bunca sorun varken sen bayrm hediyesine mi takılıp konu açtın canımm

Sen hala bu adamla mi birliktesin ?. Adam sapigin onde gideni. Aileler arasi kultur farki cok belli ki ve tahmince maddi acidanda sen hic gidip gormemissindir onlarin durumunu iyi olduklarini sanmiyorum herneyse bu is yas adamda hayir yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…