nisanlimim ailesi bayramda hediye almadi

benim kayınvalide taaa sevgililik zamanlarından beri bayramda hediye verir.altın falan takar.ben hiç bilmezdim bu geleneği ilk o zaman öğrendim.değer veriyor mu.hayır.bana yaptıklarını anlatsam çüş dersiniz.taktığı ettiği hep millete şov amaçlıymış.sonradan gerçek karakterini öğrenince anladım.yani hediye almamaları sana değer vermediklerinin göstergesi olamaz bence.belki onlarda benim gibi bu geleneği bilmiyorlardır

Püüü neler dönmüş İsmail.
Bu adam sizi baştan ayağı zümrütler, pırlantalar, atlas kumaşlarla donatsa değerli mi hissedeceksiniz?
Rica ediyorum az ötede yapıştırın fiyat etiketinizi, kör olma bedelinizi.

canım benim haklısın bende çok yaşadım bunun gibi ve daha üzücüleri kendi adıma söylüyorum bunu.
insan bir kere yaşıyor onda da bir şeyler bekliyor haklı olarak. ama yapacak bir şey yok sende ona göre davranacaksın onlara
kim ne hakediyorsa o

benim kocamda kürt ve türk üm, biz de yeni evliyiz kimse bana bayramda bişi almadı ve ben de istemedim , çok abartmadın mı sence de? Almak zorunda değiller ayrıca ne bilsinler senin adetini töreni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…