nisanlimim ailesi bayramda hediye almadi

bu nişanlı olayında bayramda hediye yok kızın elbisesi alınması gibi şeylere bende karşıyım ama

şu evlenince her bir şeyleri kendi yapan çiftler bana oldukça garip geliyor ve ilk kez kk da okudum ben bunu
ben büyük şehirlerin birinde büyüdüm üniversite de arkadaşlarımdan dolayı Trabzon'dan İstanbul'a İzmire bir çok yerin düğünüyle ev kurmasıyla karşılaştım kimsenin 100 yüz evini kendi dizdiğini görmedim
anne babalar illaki yardım ediyordu ama az ama çok misal adam 10.000 lira vs. biriktiriyordu düğün için gerisini ailesi tamamlıyordu yada çok gülünen kız kendi yatak odasını perdesini ne bileyim küçük ev aletlerini alıyor diğer şeyleri karşı taraf alıyor vs. vs.

kısacası tamam çalışan insanlar kendi eşyalarını kendi alsınlar da bu evlenene kadar oğlunun yada kızın tüm maaşını harcayan sonra hiç bir şey almayıp yüksek kredi borçlarına bırakan veya tam oğlu evlenecekken gelin itiraz edemesin diye evlenmeden iki ay önce 2. ev araba alıp krediyi oğlunun üstüne yaptırıp ona ödeten aileleri kkda okudum ilk kez
nasıl bir bencillik aklım almıyor
daha geçen burada bir konu vardı düğünde kendine takacakları bileziği bile oğluna ödetmeye çalışan aile vardı

Nisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
Onla bu ayni deil bak bu deger vermek dedim sus diyor kapat konuyu gibisinden cook uzgunim acaba nisani atsam.mi.
Baska sebepler de var. Nisanlim bilgisayarindan ciplak resimler var bir suru kiz klasoru yapmis. 43 yasinda bir kadina whatsapdan ekran resmini at demis. Kadin hala benim nisanlimi unutamdigini baska adama soyluyor.resmen birlikte olmuslar benle konusurken de kadin.ciplak resimler atmia buna. Kanim dondu.telefon tokusturdum gecti diyor.
Ne yapmaliyim ne olur yardim edin.
sen bu kadar derdinin içinde bayram hediyesini mi dert ettin.:KK57::KK57:

Merhaba arkadaslar
Bu saatte icimden atamadigim bir degersizlik hissi uyutmuyor. Bayramda ben istanbulda ikamet ediyorum, nisanlimin ailesi ise agrida. Bayramda uzaktaydik ama ailesi dusunup de bizde ve her yerde adettir ogullari geldiginde bir kucuk hediye gonderemezler miydi?
Bu deger vermedikleri anlamina gelmez mi.ki akrabalarim.annemler gelin gormeye hep herkes hediye alip.gitmis.
Onu gectim kaynan bana kurbanda gelirsin birlikte keseriz dedi.
Bizde gelin goemeye gidilir. Ne istedigi sorulur.
Bunlar normal davranislar mi?
Ve aile agrili kurt. Biz turkuz.
Kultur farki cook ama kadinin 5 kiz evlendirmis bunu bilmesi gerekirdi.

Benim kv nişanlıyken şeker bayramında normal geldi gördü beni falan, kurbanda kp rahatsızlandı diye "bizde adet önce nişanlı kız gelir bayramda" dedi eşimden tavır görünce geldi istemeye istemeye
2. bayram vukuatı 10 ay oldu evleneli, ailemi bi kere aramadı bayramda da gitmedi, selamları var dediğimde almadı. bayramda eşim aradı beni tele istemeden hemen kapadı
bu bayram nokta koydum ben, değer vermiyorsa değerde göremez. :KK12::KK12::KK12:
takılma :KK14:

hediye işini ilk kez duyuyorum bence bunun için niye değersiz hissediyorsunuz saçma yani başkasından bir şey beklemeyin hayatta o zaman hep mutsuz olursunuz bi bayram gidersin sen alırsın hediye bizde böyle dersin benim eşimde Türk ama ailesi bişey almamıştı herkes bir değil olamaz da

Bence hediyeyi pekte umursamamışsın.Seven insan öle şeylere çok dikkat etmez.Sen resimlere takılmışsın ve aklına böle evlenmek yatmıyor:KK66:

ay nefret ediyorum bu konudan. Ne alaka ya bayramda geline hediye almak. Valla bayramda hediye bir büyüklere bir de çocuklara alınır. Nişanlandığımız ilk bayramda benim,annemde tutturmuştu bakalım kaynanan sana ne alacak diye. Şok olmuştum. Neymiş gelinin bayramlığını kaynana alırmış. Yahu bayramlık çocuğa alınır be. Hediye yaşlıya, çocuğa verilir ki sevinsinler. Siz kayın validenize bir,çiçek gönderebilirsiniz bayramda bunu yaptınız mı? Onlar uzakta diye telde bayram kutlayıp so ra oturup hediye beklemek ne garip.

Nisanlima.sordum diyor bekle burdalar miydi. Gelicekler ama nisan bohcasi yapmaya gelecekler bayram icin deil .
Onla bu ayni deil bak bu deger vermek dedim sus diyor kapat konuyu gibisinden cook uzgunim acaba nisani atsam.mi.
Baska sebepler de var. Nisanlim bilgisayarindan ciplak resimler var bir suru kiz klasoru yapmis. 43 yasinda bir kadina whatsapdan ekran resmini at demis. Kadin hala benim nisanlimi unutamdigini baska adama soyluyor.resmen birlikte olmuslar benle konusurken de kadin.ciplak resimler atmia buna. Kanim dondu.telefon tokusturdum gecti diyor.
yaaaa arkadaşım şimdi bu konu ap ayrı bişey buna başlık da açmışsın sen. Adam kızların isimleriyle ayrı ayrı klasör yapmış. Resmen sapıklık bu. Hediyeyi falan boş ver sen yol yakınken kaç. Bu ilerde seni de resimlerimi çekip koleksionuna katar

3 bayram nişanlı kaldım yani bir buçuk sene. Hiiiç hediye görmedim. Üstelik düğünde de takıdır hediyedir olayı olmadı. Durumları da gayet iyi yanlış anlaşılmasın. Aynı şehirde yaşıyoruz yapmak isteseler her fısatta yapabilirlerdi. Ama bunları dert etmedim. O zamanlar aklımın ucuna bile gelmedi. ÇÜNKÜ nişanlımdan çoook memnundum ve onunla mutluydum. Sonuç olarak aklında nişanlınla ilgili sorunlar varsa herşey gözüne batar. Öncelikle nişanlınla aradanki meseleleri çöz

altın alsalar aldatması sorun olmazdı, ama hem hediye almamış hem aldatmış, ayrıl :KK14:

kıçına vur tekmeyi gitsin daha napıcan bu adamı

Konu fake miymiş:KK53:

Merhaba arkadaslar
Bu saatte icimden atamadigim bir degersizlik hissi uyutmuyor. Bayramda ben istanbulda ikamet ediyorum, nisanlimin ailesi ise agrida. Bayramda uzaktaydik ama ailesi dusunup de bizde ve her yerde adettir ogullari geldiginde bir kucuk hediye gonderemezler miydi?
Bu deger vermedikleri anlamina gelmez mi.ki akrabalarim.annemler gelin gormeye hep herkes hediye alip.gitmis.
Onu gectim kaynan bana kurbanda gelirsin birlikte keseriz dedi.
Bizde gelin goemeye gidilir. Ne istedigi sorulur.
Bunlar normal davranislar mi?
Ve aile agrili kurt. Biz turkuz.
Kultur farki cook ama kadinin 5 kiz evlendirmis bunu bilmesi gerekirdi.
Annem de bana almamıştı. Değersizlik mi?
9 yıldır bir kez değersiz hissetmedim kendimi, bir kez "gelinim" dediğini duymadım. Kızım der hep.
Bırakın bir lafını, rahatsız edecek bakışı bile olmamıştır.
O da benim başımın tacıdır, ikinci annemdir gerçekten.
Kendinize değeri çulla çaputla, altınla gümüşle biçmeyin lütfen.
O el alem de dönsün kendini konuşsun.

Hediye alsalar ne olur almasalar ne olur. Ne küçük dertleri kafaya takıyorsunuz. İlla dertlenmek istiyorsan nişanlının sapıklıklarına dertlen.

X