nisanlimim ailesi bayramda hediye almadi

Nişanlı mısınız hâlâ

Madem kültür farkı var diyosun niye nişanlandın o zaman.

Bazı aileler adetlere takıntılı oluyor bazıları olmuyor. Madem bu tur adetlerin yerine getirilmesini istiyorsunuz aileniz uygun bir dil ile adetlerini anlatsınlar. Karşı tarafta yapar veya yapamaz size durumu anlatır.

Eski konuna baktım da neden bu konuya yorum yaptım çok pişmanım

Nişanlı mısınız hâlâ
Ben ilk defa erkek arkadasim.oldu onla da nisanliyim. Afettim ger erkek sonucta yapar evlenince durulur diye.
Bana bagirdi neden bakiyorsun bilgisaayarima format attim nr bilim.orda olsa hic sana getiri miyom salak miyim.
Dedi inanim ne yapicambilmiyorum

Nisanlin bu haltlari yiyor. Sen de hediye almadilar diye nisani atmayi dusunuyorsun. Hm.

Hayda..Senin asil basligin bu olmaliymis.Böyle bir insanla evleneceksin oyle mi?Sen de tutmus bana hediye almiyorlar diye konu aciyorsun.Sorun baska yerlerde.görmüyor musun?

Yahu, bu kadar olay olurken siz hediyemi düşünüyorsunuz?
Hediye olayı aklıma bile gelmez. Bir parça mal ile mi sana verilen değer ölçülür?
Tut ki değer vermiyorlar?
Sevdiğin adam seni sevip, sana saygı gösterilmesini sağlamayı başarıyorsa yeterli.
Bir hediyeyi bu kadar kafanıza takıp, o adamın tavrına rağmen hala beraber olmanız çok ilginç.

Şaşırdım.Bende kürdüm bizde bayramda seyranda gelin giydirilir hatta onun evinde koç filanda kesilir ama o çok abartı.Ama mutlaka hediye alınır bayramlık filan alınır.Yani adet bu yönlü.Belkide durumları yoktur.Olabilir mi?
Olamazsa,bilemicem.

Aile Kürt derken neden küçümser gibi söylediniz. Nedense bu konu bana bu dönemde milleti birbirine düşürmek icin açılmış gibi geldi
Hayır canım.Konu sahibi değilim ama hemen bilgilendireyim.Aile kürt dedi çünkü kürtlerde böyle bir adet var.Bende kürdüm ordan biliyorum.Bizde oğlumuzun nişanlısına bayramlık alınır,hediye alınır.Hatta kurbanlık koç alınıp gidilip kızın evinde onlar için kesilir ama onun için durumun iyiyse beklerler.Ama bayramlık olayı mutlaka var.Kürt bilgisini o yüzden vermiş ama açıklama yapmadığı için herkeste bilmediğinden yanlış anlaşılmış sanırım. :)

İlk konusu olay bakınız bu konusu hediyeden girip aldatılmaktan ve kürt türk olayından çıktı bence yormayın kendinizi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…