- 24 Ocak 2021
- 10.603
- 23.696
Bu sevgi değil, iyi o zaman sinir olduğu zamanlar ağzını yüzünü kırsın ama sonra seni seviyorum desin , bu adam seni çiğ çiğ yer , kaç kurtar kendini ...hep böyle değildi. son 3-4 aydır aşırı şekilde kötüleşti. tartışmadıgımz anlarda dünyanın en iyi adamı. ama diğer türlü korkuyorum. beni sevdiğini de her şeyden çok biliyorum. daha öğlen oraya gitmemle ilgili planlar yapmıştık saatleece görüntülü konuşmuştuk... kalbim çok acıyor
bana 'o..pu gibi niye kendini pazarlıyorsun' ded
Lutfen aci cekin, birakin cektiginiz aci bu olsun. Nisanliyken boyle davranan imzadan sonra sizi bir koli esya olarak gorur bir mobilya ya da duuur para getiren bir mobilya... etinizden sutunuzden faydalanip istedigi her hakareti de edecek. Persembenin gelisi carsambadan bellidir.hayır annemin evi değil. zaten atandım. ayaklarımınn üstünde durabilirim.. onu çok sevdiğim için acı çekmekten çok korkuyorum
Eminim hicbi sey. Sinirlendim ozur dilerim ben kendimi kaybettim sni ck svyrm.Size böyle hakaretler ettikten sonra konuşmaya nasıl devam edebiliyorsunuz? İçiniz nasıl alıyor? Size kendini mi pazarliyorsun dediği kavgadan sonra nasıl affettiniz, ne yaptı da affettirdi kendini?
Nişanlınız hasta.bana 'o..pu gibi niye kendini pazarlıyorsun' dedi. ...ne yapacagım ben bana akıl verin...
Hayatınızı mahvetmeyin... Bu yoldan geri dönün.merhabalar. ben 24 yaşında yeni atanmış bir öğretmenim. nişanlımla kasımda tanıştık. martta sözlendik. bu kasımda düğünümüz var. beni seviyor bunu biliyorum. ama öfkelendiğinde resmen çılgına dönüşüyor. dün telefonunu kırdı. uzak mesafe bizimkisi. ayda bir görüşüyoruz. gelinliğim bile hazır. ev eşyalar vs. herkes de biliyor. ben onun hesabından sadece 5 arkadaşı görecek şekilde fotoğrafını paylaştım. etmediği laf kalmadı. ona sinirle profil fotoğrafıma kendi fotoğrafımı koydum. bana 'o..pu gibi niye kendini pazarlıyorsun' dedi. annesi geçici süre yanında. onun yanında bana etmediği laf kalmadı. eski sevgilim bana aylar önce yazmıştı diye bunu annesinin yanında bağıra bağıra söyledi ki neredeyse her tartışmada söylüyor. onu çok seviyorum ama kalbim çok kırık. cahil biri değil hemşire sonuçta insan yüzü görmemiş olsa tamam diyeceğim. her sinirlendiğinde telefonu kapatma diyorum saatlerce gelmiyor. dün ona eski sevgilisini unutmadıgını söyledim. unuttugunu ben de biliyorum üstünden 6 yıl geçmiş sen benim senle nişanlıyken nasıl eskiyi unutmadığımı iddia edersin dedi. annenin eteğinin altından çık dedim. bunu annesinin yanında yükses sesle kaç kere tekrarladı. annesi de arkadan bir şeyler dedi duymadım. aradım annesi çıktı. ondan da gıcık aldım. ne yapacagım ben bana akıl verin. ayrıca cimrilik yapıyor bazen. hayatttan soğutuyor beni. kaynanam bir güne bana tek hediye almış değil. oraya gittik. 3 gün aynı yemeği önümüze koydu yanında bir şeyler yaparak. sürekli annem bir şeye karışmaz deyip duruyor ama her tartışmamızı da onun yanında yaşıyor.
Yaşın çok küçük akıllı ol daha toysun , meslektasiz seninle , eğitimli öğretmen kızsın , kendine kadına nasıl davranmasını gerektiğini bilen bir bey bulabilirsin, meslek hayatında karşına çok güzel fırsatlar geçecek, bu hanzo ile vakit kaybetme daha çok yolun başındasın, ileride bu hanzo ile evlenirsen çok pişman olacaksın, etrafında mükemmel erkekler gördüğünde kafanı duvarlara vuracaksın, bu adama tekmeyi koy ve önüne bak , önüne çok güzel fırsatlar çıkacak ama sen acele ediyorsun, sevgi böyle bişey değil, iyiyken iyi kötüyken canavara dönüşen adam asla sağlıklı ve iyi değildir, bu adam seni süründürür, maaş kartına, hayatına ipotek koyar , aklını başına al çok gençsin daha , inan bana evlensen de boşanacaksın...dedi bile. atandıktan sonra çok değiştin diyor sürekli
Üç dört ayda Nisanlanacak kadar nasıl emin olabiliyosunuz? Aileniz nasıl müsaade ediyo? Ben üç dört ayda bı insanla nasıl nisanlanilir aklım almıyormerhabalar. ben 24 yaşında yeni atanmış bir öğretmenim. nişanlımla kasımda tanıştık. martta sözlendik. bu kasımda düğünümüz var. beni seviyor bunu biliyorum. ama öfkelendiğinde resmen çılgına dönüşüyor. dün telefonunu kırdı. uzak mesafe bizimkisi. ayda bir görüşüyoruz. gelinliğim bile hazır. ev eşyalar vs. herkes de biliyor. ben onun hesabından sadece 5 arkadaşı görecek şekilde fotoğrafını paylaştım. etmediği laf kalmadı. ona sinirle profil fotoğrafıma kendi fotoğrafımı koydum. bana 'o..pu gibi niye kendini pazarlıyorsun' dedi. annesi geçici süre yanında. onun yanında bana etmediği laf kalmadı. eski sevgilim bana aylar önce yazmıştı diye bunu annesinin yanında bağıra bağıra söyledi ki neredeyse her tartışmada söylüyor. onu çok seviyorum ama kalbim çok kırık. cahil biri değil hemşire sonuçta insan yüzü görmemiş olsa tamam diyeceğim. her sinirlendiğinde telefonu kapatma diyorum saatlerce gelmiyor. dün ona eski sevgilisini unutmadıgını söyledim. unuttugunu ben de biliyorum üstünden 6 yıl geçmiş sen benim senle nişanlıyken nasıl eskiyi unutmadığımı iddia edersin dedi. annenin eteğinin altından çık dedim. bunu annesinin yanında yükses sesle kaç kere tekrarladı. annesi de arkadan bir şeyler dedi duymadım. aradım annesi çıktı. ondan da gıcık aldım. ne yapacagım ben bana akıl verin. ayrıca cimrilik yapıyor bazen. hayatttan soğutuyor beni. kaynanam bir güne bana tek hediye almış değil. oraya gittik. 3 gün aynı yemeği önümüze koydu yanında bir şeyler yaparak. sürekli annem bir şeye karışmaz deyip duruyor ama her tartışmamızı da onun yanında yaşıyor.
haklısınız ama sevgim çok ağır basıyor. yan yanayken çok iyiyiz. tartışmadıgımız anlarda da öyle. ama onun dşında niye böyle oluyor
Kesinlikle :) annem üç yıllık ilişkim boyunca toksik olsada hiç kopamadim göz ardı ettim hep sigindigim tek şey yuzyzueyken ve evde çok iyi olmamizdi hep dediğim ama iyiyken çok iyiydi. Annemde iyiyken çok iyi olan kotuykende çok kötü olur diyodu. O kadar haklı çıktı ki iyiyken hrkes çok iyidir tartışmada onun yapmamani soyledigin şeyi yaptığında içinden nasıl canavar çıkıyor bı gör konu sahibi üstelik ben üç yıllık dbdibe tecrübe ettiğim bı adamken sen uzaktan üç ayda tanıştığın adamla nisanlaniyosun. Kinamiyorum ama keşke aceleci davranmasaydiniz bırak kesinlikle ben terkedildim bu adamlar aldatmaya meyilli adamlar emiinnnn ol. Sonra böyle üzülürsün kurtuldum eminim ama içim acıyor mesela. Yol yakınken birakkkEvlen o zaman, gör dünya kaç bucak. Tartışmadığı anlarda herkes iyidir zaten önemli olan tartışırken ne kadar kötü olduğu.
haklısınız ama sevgim çok ağır basıyor. yan yanayken çok iyiyiz. tartışmadıgımız anlarda da öyle. ama onun dşında niye böyle oluyor
hep böyle değildi. son 3-4 aydır aşırı şekilde kötüleşti. tartışmadıgımz anlarda dünyanın en iyi adamı. ama diğer türlü korkuyorum. beni sevdiğini de her şeyden çok biliyorum. daha öğlen oraya gitmemle ilgili planlar yapmıştık saatleece görüntülü konuşmuştuk... kalbim çok acıyor
Ben de öyle düşünüyorum. Kadınların kendini böyle degersizlestirmesi beni üzüyor. Bir yıl bile olmamış daha. Çok seviyorum, çok üzülürümlük ne var?Eminim hicbi sey. Sinirlendim ozur dilerim ben kendimi kaybettim sni ck svyrm.
dedi bile. atandıktan sonra çok değiştin diyor sürekli
dedi bile. atandıktan sonra çok değiştin diyor sürekli
Kucağında çocukla, dayak yedim evden kovdu aldattı diye gelmen için 2 sene veriyorum.hayır annemin evi değil. zaten atandım. ayaklarımınn üstünde durabilirim.. onu çok sevdiğim için acı çekmekten çok korkuyorum