- 24 Ocak 2021
- 10.597
- 23.673
Demedim kız Nişanlısı orospu diyor kıza , teşbihte hata olmazDemissin iste jxjxjxjx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demedim kız Nişanlısı orospu diyor kıza , teşbihte hata olmazDemissin iste jxjxjxjx
Tamam işte bende adama dedim.İnsan sevdiğine orospu dermi diye.Ne diyorsun nuranka bir daha oku yorumumu kimseye orospu demedim adam nişanlısına diyor ben demiyorum, galiba yanlışlıkla bana mi yazdın acep
He ya resmen orospu demiş ama kız hala seviyorum diyor, bence herşeye rağmen evlenip hayatını karartacak, evliliği çocuk oyuncağı sanıyor, dayak yiyip bir de çocuk yapacak adamdan sonra da çocuğum için katlanıyorum diye konu açıp cinlerimizi tepemize çıkaracak...Tamam işte bende adama dedim.İnsan sevdiğine orospu dermi diye.
Adamda mi ogretmen?Tamam işte bende adama dedim.İnsan sevdiğine orospu dermi diye.
Ayrılıp ayrılmamak sana kalmış ama kendine değer veren biri olduğunu düşünüorum kendine yakışan kararı sen verirsinmerhabalar. ben 24 yaşında yeni atanmış bir öğretmenim. nişanlımla kasımda tanıştık. martta sözlendik. bu kasımda düğünümüz var. beni seviyor bunu biliyorum. ama öfkelendiğinde resmen çılgına dönüşüyor. dün telefonunu kırdı. uzak mesafe bizimkisi. ayda bir görüşüyoruz. gelinliğim bile hazır. ev eşyalar vs. herkes de biliyor. ben onun hesabından sadece 5 arkadaşı görecek şekilde fotoğrafını paylaştım. etmediği laf kalmadı. ona sinirle profil fotoğrafıma kendi fotoğrafımı koydum. bana 'o kadınlar gibi niye kendini pazarlıyorsun' dedi. annesi geçici süre yanında. onun yanında bana etmediği laf kalmadı. eski sevgilim bana aylar önce yazmıştı diye bunu annesinin yanında bağıra bağıra söyledi ki neredeyse her tartışmada söylüyor. onu çok seviyorum ama kalbim çok kırık. cahil biri değil hemşire sonuçta insan yüzü görmemiş olsa tamam diyeceğim. her sinirlendiğinde telefonu kapatma diyorum saatlerce gelmiyor. dün ona eski sevgilisini unutmadıgını söyledim. unuttugunu ben de biliyorum üstünden 6 yıl geçmiş sen benim senle nişanlıyken nasıl eskiyi unutmadığımı iddia edersin dedi. annenin eteğinin altından çık dedim. bunu annesinin yanında yükses sesle kaç kere tekrarladı. annesi de arkadan bir şeyler dedi duymadım. aradım annesi çıktı. ondan da gıcık aldım. ne yapacagım ben bana akıl verin. ayrıca fazla tutumluluk yapıyor bazen. hayatttan soğutuyor beni.. sürekli annem bir şeye karışmaz deyip duruyor ama her tartışmamızı da onun yanında yaşıyor.
Hemşirmiş ama okumuş cahil bir adam , komu sahibi de hemşir diye adamın düzgün biri olduğunu düşünüyor hala...Adamda mi ogretmen?
Hemsirse orspu dememistir. Agzindan birtmistir.Hemşirmiş ama okumuş cahil bir adam , komu sahibi de hemşir diye adamın düzgün biri olduğunu düşünüyor hala...
Evlenip boşanmaktan iyidir ciddi psikolojik sorunu var adamın belli nişanı atmaktan başka çareniz yok malesefmerhabalar. ben 24 yaşında yeni atanmış bir öğretmenim. nişanlımla kasımda tanıştık. martta sözlendik. bu kasımda düğünümüz var. beni seviyor bunu biliyorum. ama öfkelendiğinde resmen çılgına dönüşüyor. dün telefonunu kırdı. uzak mesafe bizimkisi. ayda bir görüşüyoruz. gelinliğim bile hazır. ev eşyalar vs. herkes de biliyor. ben onun hesabından sadece 5 arkadaşı görecek şekilde fotoğrafını paylaştım. etmediği laf kalmadı. ona sinirle profil fotoğrafıma kendi fotoğrafımı koydum. bana 'o kadınlar gibi niye kendini pazarlıyorsun' dedi. annesi geçici süre yanında. onun yanında bana etmediği laf kalmadı. eski sevgilim bana aylar önce yazmıştı diye bunu annesinin yanında bağıra bağıra söyledi ki neredeyse her tartışmada söylüyor. onu çok seviyorum ama kalbim çok kırık. cahil biri değil hemşire sonuçta insan yüzü görmemiş olsa tamam diyeceğim. her sinirlendiğinde telefonu kapatma diyorum saatlerce gelmiyor. dün ona eski sevgilisini unutmadıgını söyledim. unuttugunu ben de biliyorum üstünden 6 yıl geçmiş sen benim senle nişanlıyken nasıl eskiyi unutmadığımı iddia edersin dedi. annenin eteğinin altından çık dedim. bunu annesinin yanında yükses sesle kaç kere tekrarladı. annesi de arkadan bir şeyler dedi duymadım. aradım annesi çıktı. ondan da gıcık aldım. ne yapacagım ben bana akıl verin. ayrıca fazla tutumluluk yapıyor bazen. hayatttan soğutuyor beni.. sürekli annem bir şeye karışmaz deyip duruyor ama her tartışmamızı da onun yanında yaşıyor.
Yanyanayken ve sorun yokken herkes çok iyi önemli olan kavgada sinirliyken nasıl olduğu. Ben eşimi çok denerdim bu konuda sınırlarını görmek için. Aynı yatakta yatıp kalkacagin adamın potansiyelini bilmen lazım ve bu seni daha şimdiden uzaktan böyle korkutuyosa arkana bile bakmadan kacman lazım. Annen baban öfke kontrolü olmayan bı adamla bile bile evlendiğini bilse ne kadar üzülürhaklısınız ama sevgim çok ağır basıyor. yan yanayken çok iyiyiz. tartışmadıgımız anlarda da öyle. ama onun dşında niye böyle oluyor
Ohaa insanlara neler diyormussun çok ayıp ama ya.. ahahahahaNe diyorsun nuranka bir daha oku yorumumu kimseye orospu demedim adam nişanlısına diyor ben demiyorum, galiba yanlışlıkla bana mi yazdın acep
Öyle bir anda diyorlar zaten. Ben de barindirmadimBüyük konuşmayayim.Ben etrafımda öyle insan barindirmam.Ne küfür ederim ne ettiririm.
sizi hariç tutarım tabiki. Yorumlarınıza rastlıyorum çok aklı başında, güçlü yazıyorsunuzSoğumayın lütfen ben bu forumda kendini ezdirmeyen nadir öğretmenlerdenim ama maalesef genel olarak bayan öğretmen profili dediginiz gibi, öğretmen kızlarımız biraz çocuksu oluyorlar olgun değiller...
Ve sen bu lafın üzerine ondan ayrılmadın da, ayrılmak mı istiyorsun? Aferin sana...bana 'o kadınlar gibi niye kendini pazarlıyorsun' dedi.
Hemen. Kaç kurtul sevgiliyken sorun yoktı bende şimdi kocamda aynı bı sorunları evlilikte 10 katı olacak ben sahilde saçımla oynuyorum diye herkesin içinde kocam bana bağırırdı whatsaba kendi fotomu koyamam insta yok kullandırmaz acık giydirmez .kolu kısa tişört de bile kıyamet kopar dar pantolon giydirmez etek giydirmez.elbise giydirmez aptal gibi şeyler giydirr boşanmak için uğraşıyorum şimdi sakın benim yaptığım hatayı yapma banada özelden yazxxx bari sen kurtulmerhabalar. ben 24 yaşında yeni atanmış bir öğretmenim. nişanlımla kasımda tanıştık. martta sözlendik. bu kasımda düğünümüz var. beni seviyor bunu biliyorum. ama öfkelendiğinde resmen çılgına dönüşüyor. dün telefonunu kırdı. uzak mesafe bizimkisi. ayda bir görüşüyoruz. gelinliğim bile hazır. ev eşyalar vs. herkes de biliyor. ben onun hesabından sadece 5 arkadaşı görecek şekilde fotoğrafını paylaştım. etmediği laf kalmadı. ona sinirle profil fotoğrafıma kendi fotoğrafımı koydum. bana 'o kadınlar gibi niye kendini pazarlıyorsun' dedi. annesi geçici süre yanında. onun yanında bana etmediği laf kalmadı. eski sevgilim bana aylar önce yazmıştı diye bunu annesinin yanında bağıra bağıra söyledi ki neredeyse her tartışmada söylüyor. onu çok seviyorum ama kalbim çok kırık. cahil biri değil hemşire sonuçta insan yüzü görmemiş olsa tamam diyeceğim. her sinirlendiğinde telefonu kapatma diyorum saatlerce gelmiyor. dün ona eski sevgilisini unutmadıgını söyledim. unuttugunu ben de biliyorum üstünden 6 yıl geçmiş sen benim senle nişanlıyken nasıl eskiyi unutmadığımı iddia edersin dedi. annenin eteğinin altından çık dedim. bunu annesinin yanında yükses sesle kaç kere tekrarladı. annesi de arkadan bir şeyler dedi duymadım. aradım annesi çıktı. ondan da gıcık aldım. ne yapacagım ben bana akıl verin. ayrıca fazla tutumluluk yapıyor bazen. hayatttan soğutuyor beni.. sürekli annem bir şeye karışmaz deyip duruyor ama her tartışmamızı da onun yanında yaşıyor.