Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum :(

Bugün annesinden dolayı tartıştık. Arada bu tartışmaları yapar olduk zaten. Konuyu merak edenler bir önceki konuma bakabilirler. Konu annesi olunca gözleri dönüyor. Ben ona 'annen böyle böyle bu yüzden bunu diyorum' dediğimde tamam diyor, anladığını sanıyorum beni, ama sonra bir bakıyorum ki hayır.

Bugün en son olay şu oldu, biz eşya bakmaya gideceğiz birkaç güne, ben zaten ona bugün yine yazdım, dedim ki 'o alışverişte kimse bana karışmayacak,' o da 'zaten öyle olacak' dedi.

Neyse sonra kv nin birlikte oturduğu başka bir gelini var. Bana mesaj attı bugün. Kv nin her şeye karıştığını, artık dolduğunu, intihar etmek istediğini yazdı -ki 2 yıldır evli kız, bir kere bile bana derdini anlatmamıştır. Yani o kadar dolmuş- En olayda da kızın abisi evlenecek, eşinden izin alıp abisine gitmiş, vay efendim kv neden benden izin alınmadı diye kızı ağlaya ağlaya eve getirtmiş. Kız bunu nişanlıma da anlatmış. Psikolojisi iyi değil sanırım. Nişanlım da, 'ben annemle konuşucam' yazmış.

Neyse, ben de ayrıntı vermeyerek nişanlıma 'kız bana mesaj attı, bu kızın durumu iyi değil' dedim. O da bana 'annemle konuşucam artık, kızıcam ona' dedi. Ben de 'dünya onun etrafında dönsün istiyor ama yok öyle bir dünya, umarım onu kıracağım bir şey olmaz bundan sonra, çünkü rahat bir insanım ve katlanamam' dedim.

Ne olduysa bundan sonra oldu. 'Anneme saygı duymayacaksan git, Karşındaki çocuk değil senin, annenle buraya alışverişe geleceksiniz ya, alıcam anneni karşına, kızın böyle, olmuyorsa seni onla geri göndericem' dedi. Ben de patladım. 'Sen kimsin de bizi ayağına getireceksin de sonra yollayacaksın, bitti, oraya gelirsem sen de benim yüzüme tükür' dedim. Sonra mesaj attım, yüzüklerini -zaten sadece bir o var- istedikleri zaman yollayacağımı söyledim. O da 'otur oturduğun yerde, bitmeyecek' dedi. .

Ya bilmiyorum. Kendimi hiç bu kadar çıkmazda hissetmemiştim. Barışsak bile ben artık onun annesine ısınamam, o bana diyor ama sanırım artık bu kadar şeyden sonra o da bana karşı bilenecek ve annesiyle alakalı tek bir şey dediğimde parlayacak. .

Ne yapmalıyım nolur akıl verin. .
Bu adamdan ayrıl ya hayır yok sana çok mutsuz olursun

eski konularından da belli daha çok büyük sorunlarınız var.

Allah kolaylık versin.
umarım her şey yoluna girer. seviyorsanız bu olayı halledersiniz kendi aranızda.

Bugün annesinden dolayı tartıştık. Arada bu tartışmaları yapar olduk zaten. Konuyu merak edenler bir önceki konuma bakabilirler. Konu annesi olunca gözleri dönüyor. Ben ona 'annen böyle böyle bu yüzden bunu diyorum' dediğimde tamam diyor, anladığını sanıyorum beni, ama sonra bir bakıyorum ki hayır.

Bugün en son olay şu oldu, biz eşya bakmaya gideceğiz birkaç güne, ben zaten ona bugün yine yazdım, dedim ki 'o alışverişte kimse bana karışmayacak,' o da 'zaten öyle olacak' dedi.

Neyse sonra kv nin birlikte oturduğu başka bir gelini var. Bana mesaj attı bugün. Kv nin her şeye karıştığını, artık dolduğunu, intihar etmek istediğini yazdı -ki 2 yıldır evli kız, bir kere bile bana derdini anlatmamıştır. Yani o kadar dolmuş- En olayda da kızın abisi evlenecek, eşinden izin alıp abisine gitmiş, vay efendim kv neden benden izin alınmadı diye kızı ağlaya ağlaya eve getirtmiş. Kız bunu nişanlıma da anlatmış. Psikolojisi iyi değil sanırım. Nişanlım da, 'ben annemle konuşucam' yazmış.

Neyse, ben de ayrıntı vermeyerek nişanlıma 'kız bana mesaj attı, bu kızın durumu iyi değil' dedim. O da bana 'annemle konuşucam artık, kızıcam ona' dedi. Ben de 'dünya onun etrafında dönsün istiyor ama yok öyle bir dünya, umarım onu kıracağım bir şey olmaz bundan sonra, çünkü rahat bir insanım ve katlanamam' dedim.

Ne olduysa bundan sonra oldu. 'Anneme saygı duymayacaksan git, Karşındaki çocuk değil senin, annenle buraya alışverişe geleceksiniz ya, alıcam anneni karşına, kızın böyle, olmuyorsa seni onla geri göndericem' dedi. Ben de patladım. 'Sen kimsin de bizi ayağına getireceksin de sonra yollayacaksın, bitti, oraya gelirsem sen de benim yüzüme tükür' dedim. Sonra mesaj attım, yüzüklerini -zaten sadece bir o var- istedikleri zaman yollayacağımı söyledim. O da 'otur oturduğun yerde, bitmeyecek' dedi. .

Ya bilmiyorum. Kendimi hiç bu kadar çıkmazda hissetmemiştim. Barışsak bile ben artık onun annesine ısınamam, o bana diyor ama sanırım artık bu kadar şeyden sonra o da bana karşı bilenecek ve annesiyle alakalı tek bir şey dediğimde parlayacak. .

Ne yapmalıyım nolur akıl verin. .
kaynanalardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm

:KK57::KK57:
Canim o elti hiç masum değil
Niye hiç mesaj atmayan insan eşya alınacağı zaman mesaj atıyor
Tamamen artniyetli

bazen burda yazılanları okuyunca korkuyorum :KK43: ama yorum yazanlar çok haklı kötü bişey söylememişsin sonuçta evleniosunuz die her şeyinize karışma hakkı yok ama belli ki karışsa nişanlınız sizi kollamayacak :KK43: eltiniz o hale gelene kadar eşi ne yapmış? geleceğini düşünmen lazım bence de kaç kurtul ayrıca söylediği şeyler de büyük terbiyesizlik hem size hem annenize herkes yerini haddini bilmeli...

Eltim, esinin sürekli arada kaldigini söylüyor. .

evlenme bence bu adamla.... annesinin nasıl bir karaktere sahip olduğunu bile bile senin arkanda durmuyor, evlendiğinde bu daha da beter olacak... bu seferde evlendiğin için onlara mecbur olduğunu düşünecekler ve psikolojik olarak eziyet etmeye başlayacaklar sana...

Bitanem o kadar Fevri davranma
Biliyosun Nişanlın geri adım aticak sana tanidgm anlattigin kadariyla

Annemle konusmus, ben anneme bitti dedim, konusmuslar iste, ozur dilemis, sizi uzdugumuz icin ozur dilerim demis. Beni cok sevdigini falan soylemis.

Ayrıl o zaman kardeşim, evlilik değil ki bu. Öyle bile olsaydı boşanırdın. Bununla mı uğraşacaksın?

Evlencek olan sensin ne diye karışırlar anlamıyorum..:KK12:
"eşyayı kullanacak olan benim,parayı ödeyecek olan babam.. Senin ne işin var "demiştim ben .. ne iyi etmişim..En Büyük TÜRKİYE
Nereye oturacaksınız?yakınmı?
Nişanlınla aran nasıl?
Sonuçta ailesi ile yaşamayacaksın. .
soruların cevabına göre sonuç ..

Annesini ne kadar eleştirirsen o kadar kıymetli oluyor erkeklerin gözünde tecrübelerimden biliyorum. Kendisi ne kadar kızsada sana laf söyletmez.

Evlencek olan sensin ne diye karışırlar anlamıyorum..:KK12:
"eşyayı kullanacak olan benim,parayı ödeyecek olan babam.. Senin ne işin var "demiştim ben .. ne iyi etmişim..En Büyük TÜRKİYE
Nereye oturacaksınız?yakınmı?
Nişanlınla aran nasıl?
Sonuçta ailesi ile yaşamayacaksın. .
soruların cevabına göre sonuç ..

Hayir, uzak, hem de baya baya uzak sehirlerde yasicaz. Birbirmizi seviyoruz nisanlimla

Hayir, uzak, hem de baya baya uzak sehirlerde yasicaz. Birbirmizi seviyoruz nisanlimla

nisanlıyken benimde senin gibi endişelerim olmuştu ..
babam,nişanlıma ; '' annenle karının yerini ayrı tutmayı becerebilmektir evlilik .. karını ezdirme,anneni de atma '' demişti ...

hayırlısı cnm ya nişanlını tanımadığım için birley diyemiyorum ..
uzak olacaksan da nişanlınla(eşinle)yaşayacaksın .
.

X