Nişan nişanlımdan ayrıldım yardım edinn :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
sıkma canını sakın üzülme hayırlısı buymuş demekki sen güçlü ol kendini toparla...

selam arkadaşlar bir sıkıntım var ben nişanlımı çok seviyordum o da beni seviyordu ama üvey annesi kışkırttı herkesi duydum ki babası beni istemiyor artık. çok iyi davranmıştım hiç kusur etmedim ama ailem de istemiyor artık olmaz dediler ailesi özür dilemeli. ama nişanlım ailesine söz geçiremedi annem zaten tipini beğenmiyordu şimdi evde akşama kadar nişanlımın arkasından laf sayıyo ayrıldık artık mecburen ayırdılar bizi :gitme:
ailesi bozdu herşeyi aileni sil gel dedim silemem ama görüşmezsin sen dedi. ailesine de demiş ilerde evime gelmein diye ama özür dilemediler işte zaten annem beğenmiyordu bunlar da tuzu biberi oldu bu durumda olsaydınız ne yapardınız

Cnm şimdi biz ne söylesek boş başımıza gelmeden anlayamayız senin sıkıntını..
Ama üzüldüm birbirinizide seviyomuşsunuz inşallah herşey düzelir...
Hayırlısı olan neyse o olsun..

Vay be nişanlını ailesi zamanında kovuyormuş ama nişanlanınca degerli olmuş :kızgın:

Allahım yardımcın olsun,sevenler ayrılmasın,düşmanıma bile yaşatmasın rabbim :Saruboceq:

hayirlisi neyse o olsun..bir erkek lafla hareket etmeycek,esi icin yikacak ortaligi..insallah oyle biri cikar karsina..

annen niye beğenmiyordu nişanlını cnm?
hakkkınızda hayırlısı olsun

Back