Nişan nişanlımdan ayrıldım yardım edinn :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eLeSiLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
7
0
36
İçel Mersin
selam arkadaşlar bir sıkıntım var ben nişanlımı çok seviyordum o da beni seviyordu ama üvey annesi kışkırttı herkesi duydum ki babası beni istemiyor artık. çok iyi davranmıştım hiç kusur etmedim ama ailem de istemiyor artık olmaz dediler ailesi özür dilemeli. ama nişanlım ailesine söz geçiremedi annem zaten tipini beğenmiyordu şimdi evde akşama kadar nişanlımın arkasından laf sayıyo ayrıldık artık mecburen ayırdılar bizi :gitme:
ailesi bozdu herşeyi aileni sil gel dedim silemem ama görüşmezsin sen dedi. ailesine de demiş ilerde evime gelmein diye ama özür dilemediler işte zaten annem beğenmiyordu bunlar da tuzu biberi oldu bu durumda olsaydınız ne yapardınız

ben olsam ailemin sözünden çıkmazdım valla
onlar ne diyorlarsa çıkıyor arkadaşım bunu der bunu söylerim.

cokzor bi durum olsa gerek ne diycegimi hic bilemiyorum ama belkide hayirlisi öyleymis yinede siz birbirinizi cok seviyorsaniz ALLAH im sizi ayirmasin insallah

üüzldüm:/ hayırlısını dua et....inşallah iyi olur senin için herşey...zaten gerçekten büyük bi sevgi varsa hiçbişey engel olmaz.....zamana bırak..

Nişanlandıktan sonramı ailesinin aklı basına gelmiş ?Üvey annesi neden istemiyor olabilir seni yani nişanlın sana karşı nasıl bir savunma yapıyor arkadasım üvey bile olsa kimse ailesini silemez ailenin sana verdiği huzuru kimse veremez aileni sil ailen bizim evimize gelmesin bunlar yanlış davranışlar olmaz her iki aileye karsı da mesafeli olursunuz olur biter anneni de sakinleştir olumlu ol yapıcı ol inşallah barısırsınız...

canim valla cok üzücü bi durum.. ne diyecegimi bilemiyorum.. yazik 2 seven genc insanlari ayiriyorlar.. günahlari boyunlarina artik ne diyeyim..., allahima bin sükür sevgilimle cok mutluyuz.. ailelerde süper anlasiyor allah bozmasin :nazar: :nazar: ins. en kisa zamanda ailelerde vicdan yaparda.. tekrar barisirsiniz.. yazik günah ya vallahi anlamiyorum bu insanlari nasil bir düsünce.. beyenmediysen oglanin tipini..ozaman bakma sanki sen evleneceksin hayret bisey ya, hayir birsey duyduysan ben gelini taniyorum de cenesini kapatir insanlarin... yani cok yanlis hemen hazir bahane bulmusken bu is bozulsun diye ugrasmislar.. burdada öyle insanlar taniyorum.. kizla oglan cok seviyorlardir birbirilerini ama kizin annesi oglani istemiyordu zorla biseyler cikartip ayirdi.. oglanda serefsiz cikti kizi hemen unuttu.. yani valla allah hepimize hayirlisini versin aminnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

ailesi kendisine hiç huzur vermiyor ki yıllardır dışarda babası iyi bir insan değil annedinin ölümünden 25 gün sonra evlenmiş nişanlımı da kovmuş arası iyi değildi zaten onlarla.. üvey annesi kıskanıyor yeğeniyle evlendiremedi diye. bir söz yüzügü taktılar 3.5 ay çıt yok babam sordu nişanı ne zaman düşünüyorsunuz falan neymiş de sormaya hakkımız yokmuş aradılar kıyamet koptu şok olduk yani. ailem de özür dilerlerse kabul ederiz dedi ama yok yani bu kadar anormal bir aile olamaz kültür yok adamlarda

ailesi kendisine hiç huzur vermiyor ki yıllardır dışarda babası iyi bir insan değil annedinin ölümünden 25 gün sonra evlenmiş nişanlımı da kovmuş arası iyi değildi zaten onlarla.. üvey annesi kıskanıyor yeğeniyle evlendiremedi diye. bir söz yüzügü taktılar 3.5 ay çıt yok babam sordu nişanı ne zaman düşünüyorsunuz falan neymiş de sormaya hakkımız yokmuş aradılar kıyamet koptu şok olduk yani. ailem de özür dilerlerse kabul ederiz dedi ama yok yani bu kadar anormal bir aile olamaz kültür yok adamlarda

erkekler öyle hemen evlenirmiş eşleri ölünce.canım boşver sen takma kafana.evlenceğin kişinin ailesine bakıp evlencekmişsin zaten.aile geçinemiyosa olmaz canım.hem öğrenci yazıyo profilinde.sen okumana bak.düşünme yüreğine söz geçiremezsende.sevgide aşkta bi gün geçer.kısmet değilmiş.sıkma canınıkaydirigubbakcemile5

canim bosver ailesi af edersinde boktanmis.. arkadasin dedigi gibi.. ailesine bakip öyle evleneceksin sonucta türk olarak aileyle evlenmis gibi oluyorsun bir ömür boyu onlarida görecen onlarla yeri geldinde bi arada olucan.. böyle insanlarla birak ayni ortamda olmaya daha konusmak bile yaramaz kit beyinliler.. bosver canim üzülme... dogru insan olsaydi.. kaderin olsaydi böyle olmazdi zaten.. sen okuluna bak önüne bak, o seni kayip eder sen onu degil boshayallersmile

canım annenlerin sözünü dinle o adamdan koca olmaz sözünü geçiremediyse, zor senin için biliyorum ama zaman her şeyin ilacı

allah hakkınızda hayırlısını versin.nişanlın önce ailesine kendi sözünü geçirsin tatlım.yoksa ileride üzülen sen olursun.sevmek sadece huzur getirmiyor ve ailende istemiyorsa mutlaka aileni dinle

bana tekrar mesaj atmaya başladı seviyorum ailemi zorla getireceğim nişan yaptıracağım diyor babam biraz yumuşadı istersen olur diyor ama bakalım ne olacak hayırlıysa olsun inşallah ama değilse uzak olsun. babasına demiş hiç birinizle 1 yıl konuşmayacağım eve gelmeyeceğim herşeyi mahfettiniz demiş en azından bir kavuşma umudum oldu. yakında tekrar istemeye geliriz diyor

bazen hayrın mı şer, yoksa şerden mi hayır gelir bilinmez. sen dua et ve zamana bırak. bir gün gelip keşke bu kadar ağlamasaydım o zaman bitirseydim demek daha kötü. sevmek unutmak çok zor ama imkansız değil. sadece ölümün çaresi yok. unutma.

canım üvey annesi seni neden istemiyor anlamadım ama yeniden birşeyler olursa onlara çok iyi davran üvey annesi olsada sevmeye çalış yada en azından hoş karşıla iyiliğinle ez onu bakalım neyapacak ozaman. tabi bazı şeyler zorla olmaz içinden gelmeli bu benim fikrimdi denemeye değer birbirinizi seviyorsanız yazık etmeyin hakkınızda hayırlısı olur inşAllahbilmiyorumkismile

Back