Bazı hemcinslerimiz resmen kaşınıyor konunun başı nasıl sonu nasıl bende feminen bi yapıdayım ama artık hemcinslerimin güya uyanık tutumu ile bu ülkede kadının kalitesine düşürmeye erkeklere aşırı rahatlık vermesine karşıyım.
Nişanlısına çok büyük yalan söyleyen kadın ile şimdi ki kadın nerede ?
Nişanlısı madem soruyor bu önemsiyor demekdir ee önemsiyen adam şimdi ne olduda sustu ? Kesin anlatmadıklarıda var. İki yüzlü sahtekar olmasını geçtim o onun karakteri bide arsızlığa başladı edepsizlik yahu yok pısırıktır yok herşeyi yaşayıp o işi yapmayanlardır.
Bi tür savunma mekanizması geliştirmiş ve sevinçten dört köşe aslında kekledim de kekledim diye.
cowgirl ve yastık ne alaka hayrına konu sahibi açıkla
Valla canim konu aynen oraya gidiyor yazmis ki " hergun yeni bisey ogreniyorum bugun cowgirl seks pozisyonunu ogrendim . Canim acimasin diye bidaha yastik koyucam "hiç şaşırmam emin ol arkadaşım
bir sonraki günde dünyanın en mikemmel çifti biziz der
sonraki günler +18 olan dünyanın en mükemmel anılarını anlatabilir
herşeyi bekleyelim şu saatten sonra
tşk ederim cvp için
her kadın güzeldir ama ben güzelim diyip orta da gezenler
güzellik sadece yüz ile olmaz önemli olan kalp güzelliğidir
ayrıca ezik diyenlerde kızmasın önce yazdıklarını tekrar okusunda neden ezik dediklerini anlarsın
hoş onuda kendisine göre çevirir ya.........
Ayy cok komik ve ezik bi tip bence ya nisanlisi da oyle kendisi de :)hiç şaşırmam emin ol arkadaşım
bir sonraki günde dünyanın en mikemmel çifti biziz der
sonraki günler +18 olan dünyanın en mükemmel anılarını anlatabilir
herşeyi bekleyelim şu saatten sonra
Ezik iate canimtşk ederim cvp için
her kadın güzeldir ama ben güzelim diyip orta da gezenler
güzellik sadece yüz ile olmaz önemli olan kalp güzelliğidir
ayrıca ezik diyenlerde kızmasın önce yazdıklarını tekrar okusunda neden ezik dediklerini anlarsın
hoş onuda kendisine göre çevirir ya.........
Yastik simdi konu sahibi tezgahtar pastane guzelinin adama verirken caninin yanmamasi icin ogrendigi muthis sey :))))cowgirl ve yastık ne alaka hayrına konu sahibi açıkla
Valla canim konu aynen oraya gidiyor yazmis ki " hergun yeni bisey ogreniyorum bugun cowgirl seks pozisyonunu ogrendim . Canim acimasin diye bidaha yastik koyucam "
Bende ogreniyorum deyince cidden hani adam gibi bisey bekliyorum ne bileyim :) konu sahibi zaten senin bu konular uzmanlik alanin olmali bencr ya :) yalamaktan bi hal olmus olmasi lazim o derece yani :) bide komik gelen su nisanlim bana güzelsin dedi diyorla sen adama verdikten sonra dunyanin en cirkini olsan yine o adamin gozune guzel gelirsin mal :))))) tam kara cahil ya :)))
Ayy cok komik ya gulmekten bi hal oldum konu sahibine.. bekliyoruz konu sahibi pastane guzeli tezgahtar cowgirl artik her neysen gel ve biz cirkin liselileri aydinlat
Ayy cok komik ve ezik bi tip bence ya nisanlisi da oyle kendisi de :)
Yazmis ki bisey ogremdim cowgirl seks pozisyonunu ogrendim yazmis harbi mal ya :)))) bide diyor ki nisanlim bana sen guzelsin dedi :))) la Gerizekali sen adama verdikten sonra duntanin en cirkini olsan ki bana gore oylesin. Afam sana guzelsin der tabi komwdi ya:)))
Yarin obur gun tekmeyi basacak iate nolacak boyle yalan dolan islerin hic iyi bittigini gormedim ben
Ezik iate canim
Yastik simdi konu sahibi tezgahtar pastane guzelinin adama verirken caninin yanmamasi icin ogrendigi muthis sey :))))
Zannedersiniz atomu parcalamis mubarek:))))
Ay çok fena pozisyonun adı da benim nickmiş resmen kötü hissettim
Yok tatlim senin daha pozisyonun adindan haberin yok ama konu sahibine bu konuda prof luk unvani verilmeli:))))
Yok tatlim senin daha pozisyonun adindan haberin yok ama konu sahibine bu konuda prof luk unvani verilmeli:))))
cowgirll,
ben önce senden bahsediyor sanmıştım
sonra pozisyon falan diye devam edince haaaaaaaaaa anladıııııııımmmm dedim
nasıl bir cahilsem artık hesapla
bunun nişanlısı öğretmenmiş ya,cinsel eğitim mi veriyor acaba
cowgirll,
ben önce senden bahsediyor sanmıştım
sonra pozisyon falan diye devam edince haaaaaaaaaa anladıııııııımmmm dedim
nasıl bir cahilsem artık hesapla
bunun nişanlısı öğretmenmiş ya,cinsel eğitim mi veriyor acaba
canım sen bu soruna cvp vereceğini düşünüyor musun
bence bunuda pas geçecek
ama çok güldürdün beni
bu gidişle konu sahibi bütün pozisyonların adlarını yazacak
sayesinde ne halt yediğini,nasıl keklediğini öğrendik bi pozisyon adları eksikti
tövbe ya..............
Evet açıkla biz senin gibi değiliz cahiliz eziğiz öğret bize
Ben açıklardımda ne ise ama nişanlısınada kendi öğretmiştir adam bakir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?