Cnm sen sadece ilk sayfayı okumuş, sonrasına bakmamışsın anlaşılan. Şimdi durum oldukça farklı. Hatta dur yapıştırayım;
Hatta; nişanlım sporda omzunu incitmesi yüzünden bu haftanın çoğunu raporlu olarak evde, ben de gündüzleri ilgilenme izniyle(ailemden) yanında geçirdim. Şu kadarını söyleyebilirimki hayatımın en eğlenceli ve en güzel üç gününü yaşadım. Yani 2.5 yıldır yanlış anlarız diye karşılıklı cinsel sohbet/şaka bile yapamazken dün çocuğu küvete oturtup yıkadım resmen. Onu bir iki hafta işe götürmem gerektiği için araba kullanma dersine çıktık, internetten tarif alıp yemek yapıp yedik, uzanıp gelecekte "Kendi pastahanemi açıp kızımla işletme" hayalimden bahsettim, o da "Zaten benim tayin için sana stabil bir iş lazım iyi fikir" dedi, şimdi anlatamayacağım bi kaç şey denedik, boş kaldığımızda sarılıp aşk filmi izledik. şimdi vicdanın rahat mı? diyorlar. Pek değil, ama ikimizin mutluluğunu bozup, hayatımı karartma tehlikesi barındıran bir işe kalkışacak kadar rahatsız etmiyor açıkçası.
Yanlız, düğün hazırlıkları yaptığım adama senin tavsiye ettiğin gibi; "bişi itiraf etmem gerekiyor; ellerle birlikte oldum ama seninle evlenene kadar hayatta olmaz; prensip meselesi cnm" diyeceğime kısa yoldan "Seni sinir krizine sokmak ve kendi hayatımı mahfetmek istiyorum, bi el atarmısın cnm" derim daha iyi. Beş dakikadır düşünüyorum ve bir erkeğe edilebilecek daha ağır bir hakaret bulamadım(benden geçti artık, ama şaka yoluyla filan denemek isteyen varsa sonucunu çok merak ediyorum). "Seven affeder" olayı iyi güzel de bu bambaşka bir boyut. Hatta böyle bir şeyi içine sindirecek erkek; eşinin/çocuğunun hakkını savunamayacak kadar pısırıktır, libidosu aşırı düşüktür, başka biri vardır veya siz onun için son şansısınızdır(hepsi de olabilir).
Diğer yandan onun bu zamana kadar bakir kaldığı hakkında şüphelerim var(kafama taktığım yok, haddim değil zaten). Hem pek tecrübesize benzemiyordu hem de bir haftadır onun evinde zaman geçirdiğimden hakkında bir sürü yeni şey öğrendim; mesela ilk öpüştüğü kişi o zamanlar kiracıları olan ve hala görüştükleri lise öğretmeniymiş, tabancası var, ölü teröristlerle çektirdiği askerlik fotoğrafları var, düzenli olarak günlük tutuyor, bana hiç bahsetmediği liseli sapık öğrencileri var(rehberlik servisi ilgileniyormuş sanırım)...
Eski kız arkadaşlarından ikisi ile ve o bahsettiğim öğretmeni ile tanıştık. Şimdi gelip "ben bunlarla yattım" diyemez herhalde. hem bakir olmuş olsa 17 yaşındaki kızları geri çeviremez gibi geliyo bana.
Ayy bi de günlüklerini ölesiye merak ediyorum. Acaba ilk tanıştığımız zamanlarda hakkımda ne yazmış?
freud un tüm savunma mekanızmalarını bilirim de sizinkini nereye oturtayım bilemedim! siz kimsiniz de bu teşhisi koyuyorsunuz he! sizin ne haddinize! biz öyle erkeklere "gerçek erkek" diyoruz. bunca yıl bana niye yoksunluk çektirdin diyenlere de "erkekcik" .biraz daha konuşursam ban yiyeceğim.