- 3 Ağustos 2012
- 5.213
- 15.135
- 448
Hayır bu o adamı normal bir insan yapar.Keşke konunun tamamını okusaydınız o halde. Burada toplum tarafından yadırgandığını söylediğiniz kadınlardan biri de benim. Yazılanların tamamını okursanız olayın eski sevgilisiyle yatmış olmadığını anlarsınız. Namus bekçilerinden de nefret ederim ayrıca, ilk sayfalarda onlara da cevabımı verdim. Fakat bu yorumu yapabilmeniz için öncelikle konu sahibinin yorumlarını okumanız gerekirdi. Acaba konu sahibinin "Benim nişanlım böyle bir şeyi kaldırabilecek erkeklerden değil. Bunu kaldırabilen erkekler pısırık, karısını çocuğunu koruyamayan, libidosu düşük erkeklerdir. dediğini okudunuz mu? Okuduğunuz halde mi destek çıkıyorsunuz? Yani ben sevgilimle ilişkiye girip ayrılsam ve başkasına dürüstçe bunu söylesem, o da beni kabul etse, bu o adamı pısırık ve beni,çocuğumu koruyamayacak bir erkek mi yapar?
Böyle bir cümle kurmuş olabilir, bana göre de hatalı bir cümle.
Ama bu konu sahibini iğrenç, yalancı, namussuz vb. yapmaz.
Yanlış bir cümle sarf etmiş, normal bir insan yapar.
Kimse kimseye geçmişini anlatmak zorunda deil.
Ben dahil burda çoğumuzun sevgilisi/eşi çok uç şeyler yapmıştır belki. Atıyorum (çok abartı bişe olsun) grup seks yapmıştır hayat kadınlarıyla.
Ama bize bunu söylemiyolar biz de söylememelerini normal karşılıyoruz dimi.
Ben sadece bundan bahsediyorum.
Söylemek/söylememek gibi bi zorunluluk yok, bence kimse kimseye kendinden önceki mevzuları sormamalı.
Hepimizin de anlatmama hakkı olmalı.