Mutlaka haklısın ama böyle bir durumda normalde içine sindirecek bile olmuş olsa somut olarak kelimelere dökülüp karşısına dikildiğinde kaldıramayabilir. Kaldırsa bile burada bile bazı bayan arkadaşlarım(ki hemcinlerin birbirini daha iyi anlaması lazım) yüzüme vururken "adamsa yüzüne vurmaz" diyemezsin ki. Doğrudan ona karşı yapılmış bir haksızlığa ses çıkarmaması onun pısırıklığını gösterir bence, bir tartışma anında bunu yüzüme vurması en doğal hakkıdır. Diğer yandan bana olan sevgisinin sınırlarını zorlamak yada bütün kredimi bir anda tüketmek ne kadar mantıklı?
nişanlım sporda omzunu incitmesi yüzünden bu haftanın çoğunu raporlu olarak evde, ben de gündüzleri ilgilenme izniyle(ailemden) yanında geçirdim. Şu kadarını söyleyebilirimki hayatımın en eğlenceli ve en güzel üç gününü yaşadım. Yani 2.5 yıldır yanlış anlarız diye karşılıklı cinsel sohbet/şaka bile yapamazken dün çocuğu küvete oturtup yıkadım resmen. Onu bir iki hafta işe götürmem gerektiği için araba kullanma dersine çıktık, internetten tarif alıp yemek yapıp yedik, uzanıp gelecekte "Kendi pastahanemi açıp kızımla işletme" hayalimden bahsettim, o da "Zaten benim tayin için sana stabil bir iş lazım iyi fikir" dedi, şimdi anlatamayacağım bi kaç şey denedik, boş kaldığımızda sarılıp aşk filmi izledik. şimdi vicdanın rahat mı? diyorlar. Pek değil, ama ikimizin mutluluğunu bozup, hayatımı karartma tehlikesi barındıran bir işe kalkışacak kadar rahatsız etmiyor açıkçası.
Ne münasebet. İnsan aşık olduğu biri ile hayatını birleştirmeye kalkması illa kapaklanmak mı oluyor? illa her alanda eşitlik mi gerekli?"Onu hak etmiyorsun" mu demek istiyorsunuz? Ben nişanlıma haftalarca platonik olarak baktım, sonra ilk sayfaya yazdığım gibi, dikkatini çekmek için hayatımda yapmadığım şeyler yaptım. Aşık olmamış olsam bunlarla uğraşırmıydım?
Temmuzun ilk haftası ayvalık/sarımsaklı civarında olacaksan sana tam adresi vereyim düğünümde misafirim ol.
Tabiki beni ispiyonlamama şartıyla