Nişanlım yılbaşını benle geçiremeyeceğini evde annesinin birlikte geçirme beklentisi olacagını söyledi ?

Yanlış düşünüyorsunuz. Herhangi bir misafirlik değil bu, evet ben de genelde karşımdakine kaçta gelirsiniz derim ama mesela benim kv kp çok erken kalkar, yaşlı insanlar.. beni mi beklesinler 11 e kadar. Bir gün erken kalkar onlara uyum sağlarım. Sen bana uy, ben sana uymam alenen inatlaşma var..

Ben kalkamam nedir yahu, çok komik.. İşe giderken de kalkma, düğün günü de erken kalkma o zaman.. ama yok aynı şey mi hiç, kv ye kahvaltı bu… kalkamam da kalkamam. Oldu.

Doğum günü dogdugunuz gün kutlanır talafisi olacak bişey değil çok uzatmissiniz. Kahvaltı için erken kalkmak kısmıda çok premsesce olmuş. Nisanlinizda bir ay önce dediği laftan dönmüş çok anneci agladiginiz halde hala annesine götürmek için duygularınıza önem vermemesi ayrılma sebebi olarak benim için yeterlidir

Bu adamın fıtratı bu.Bundan Instagramlik hayat bekleme sekerim.Adam zaten ağzıyla demiş kumaş belli.

1 saatlik mesafe olan yerden sabah kahvaltısına çağrıyorsa kahvaltı daha geç bir saate alınır. O saçma olmuş.

Bence ikiniz de aynı yöne bakıp başka şeyler görüyor gibisiniz bu nişanlınizin kötü oluşundan değil..sizin hayata bakış açınız çok farklı.evlenince daha da zorlaşır bu durum.bastan birbirinizi anlamalisiniz.

bişey dicem. yol yakınken dön bu işten. evde çerez yeme etkinliğinde bile anacığından kopamayan adamdan koca olmaz.

Bu nasıl bi nişanlılık?

Tamam özel günlere ben de pek önem vermem ama nişanlılık birbirine doyamama evresidir benim bildiğim.

Onun sizinle 2 dakika daha fazla zaman geçirebilmek için vakitlerden vakit yaratmaya çalışması lazim. Ama adam annem diyor başka demiyor.

Sevmek gerçekten emek ve gayret ister. Bakın annesi ile yılbaşı geçirmek icin emek veriyor. Sizi kolaylıkla kırabiliyor.

Nişanı böyle olan adamin evliliğini tahayyül edemiyorum.

Bu adamla evlenenin aklından şüphe ederim.

annemlere oturmaya gıdelım dedıgınde ıstemıyorsanız gıtmeseydınız hem tamam deyıp hem nıye sinir oluyorsunuz

sızı pazar kahvaltısına davet etmıs uyanamam demıssınız tamam demıs gayet normal bur dıyalog bunu nıye belırttınız yanı bununla ılgılı bır sorun var gıbı anlatmıssınız

daha once dogum gununuzude kutlayamamıssınız cenazeden dolayı hem yılbası hem dogum gunu bırlıkte kutlayalım dıye konusmusken adamda tamam demısken nıye son dakıkaya kaldın dıye adama kızıyorsunuz kı ıllakı mekan bulunur ? bulmak ıstedıgınde ayarlayalım dedıgınde de son gune mı bırakılır dıye kızmıssınız yanı ...

sıze bu nedenle normalde ben boyle seylerı umursamam bıle sırf sen ıstıyorsun sen mutlu ol dıye ugrasıyorum demek ıstemıs

dugune az kaldı dugunden sonra zaten hep senınle kutlayacagım annem cerez falan yerız oglum dedı onu da kırmak ıstemıyorum hem sonrasında ıs de var gec de kalmamam gerek bugunu sırf senınle gecırıcem dıye herseyı ona gore ayarladım demıs
sız bundan memnun olmadıysanız veya baska planınız varsa benımle oncesınde gorusursun sonra aılenle gecırırsın buna ne dersın dıye bır teklıfde bulunabılırdınız ?

aglamanız sacma olmus ... canımı yakmak ıcın konusuyorsun demenızde sacma olmus... ona sureklı sankı bır ınat ıcındeymıssınız gıbı davrandıgınız ıcın ya kımse dusunemezken ben dusundum benım umursamadıgımı nasıl soylersın demek ıstemıs

sımdı genel dusunceme gelecek olursak
cok anacı, aranızda da cıddı ıletısım sorunu var
evlenırsenız mutlu olamayacaksınız
yınede evlenecegınızı bılıyorum . sız bılırsınız
cok catısacagınızı bılın en azından bırınız ınadı bırakın .

Yılbaşını kutlamam ama sizin yerinizde olsam karşımdaki böyle tavırlar sergilese ben de sinir olurdum. Doğum gününüzü kimsenin hatırlamadığını, bir tek kendisinin kutladığını yüzünüze söylemesi bana göre karakteri hakkında ipucu verecek bir nokta. Boyle bir durumda direkt sizi buradan yakaliyorsa yarın başka bir sorunda sizi yaranızdan da vurur. Evet doğum gününü kimsenin kutlamaması çok büyük bir sorun değil ama sizi üzmüş mu bu durum evet üzmüş bunu sizin yüzünüze vurması kötü bir özellik bana göre.
Ayrıca agladiktan sonra bile annem bekler makyaj yaparsın belli olmaz agladigin gibisinden konuşan adamı da bir sorgularım. Ama sadece bu konuya bakarak çıkarım yapmak çok mantıklı olmayabilir. Normalde sizi değerli hissettiriyorsa, size hareketleriyle de değer verdiğini gösteriyorsa varsın bugünü annesiyle geçirsin ne olacak ki..

Edit: Şimdi diğer yorumlara baktım. Bu konuda hangi yorumu okusam hak veriyorum gibi oldu. Adamı haksız bulan yorumu okuyunca adam haksız, adamı haklı bulan yorumu okuyunca adam haklı diye düşündüm. Üstteki yorumumu tamamen silemedigim için bunu ekleyeyim

ama sabahın 6 bucugunda nıye uyansın kaynanayla kahvaltı yapacam dıye yarım saat hazırlan cık 1 saat yol .. manasız degıl mı
cocuk erken kalk gel dıyor bırde
kahvaltıyı ben hazırlarım ,senın ıcın 1 saat gec hazırlarım deseydı o zaman ıs baskaydı
resmen anasına yardım etsın dıye cagırıyor bu bellı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…