• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım yılbaşını benle geçiremeyeceğini evde annesinin birlikte geçirme beklentisi olacagını söyledi ?

Ay sonunda gerçekten duygularımı söylemişsiniz . Benden gerçekten suratsız kaynanamla kahvaltı yapmak için sabahın 6 sında uyanmam bekleniyo .
ama sabahın 6 bucugunda nıye uyansın kaynanayla kahvaltı yapacam dıye yarım saat hazırlan cık 1 saat yol .. manasız degıl mı
cocuk erken kalk gel dıyor bırde
kahvaltıyı ben hazırlarım ,senın ıcın 1 saat gec hazırlarım deseydı o zaman ıs baskaydı
resmen anasına yardım etsın dıye cagırıyor bu bellı

Siz gerçekten şımarıklık yapıp olayı büyüütmüşsünüz. Nişanlınız da gereğinden fazla anacı. Anacı olmasına şimdiden fazla sinir oluyorsunuz. Evlenince belli ki ikinizin arasında kalacak ve çoğunlukla anasını tutup sizden anlayış bekleyecek. Yani karar sizin 🤷‍♀️

Ay sonunda gerçekten duygularımı söylemişsiniz . Benden gerçekten suratsız kaynanamla kahvaltı yapmak için sabahın 6 sında uyanmam bekleniyo .
maalesef karsılıklı hatalarınız var
ya evlenmek ıcın 1 sene bekleyın acele etmeyın ya da bır terapıste gıdın buraya yazdıklarınızı orada konusun bırlıkte cozmeye calısın bu sekılde evlenırsenız gercekten sorunlar yasayacaksınız

Dün nişanlımla uzun süredir birlikte bişey yapmadıgımız için dükkanına gittim yemek yedinkten sonra eşya bakmaya gitcektik bana eşyadan sonra annemgile oturmaya gidelim dedi sinir oldum ama tamam dedi .
Eşya olayında bişey bulamadıgımız içib gerildik ve o sırada bana pazar kahvaltısına gelirmisin bize dedi ( aramızda 1 saatlik yol mesafesi var ) siz çok erken yapiyosunuz kahvaltıyı gelebilmem için 8 de çıkmam lazım uyanamam ki dedim .
Daha sonra bi cafeye oturduk . 1 ay öncesinden yılbaşında baş başa kalalım doğum günümü de kutlamadık (cenaze vardı) bak çok bunaldık ikimiz vakit geçirelim dedim . Tamam dedi şuraya mı gitsek buraya mı gitsek diye konuşuyoduk . 1 hafta önce bi plan yapamadıgımız için tartıştık bidaha konu açılmadı. Dün bi kaç mekan aradı bende böyle şeyler son güne bırakılmaz yer kalmamıştır dedim .
Oda bana sen hayatımda olmasaydın ben yılbaşını kutlamazdım sen istiyosun diye istiyorum dedi . Bende tamam bende istemiyorum ozaman isteksizsin zaten dedim .
Oda bana zaten düğünümüze 5 ay kaldı annem evde olmamı isteyebilir oğlum kuruyemiş yiyelim birlikte yemek yiyelim zaten gitcen diye düşünebilir . Hem yarın çok iş olur benim çok yüküm var para kazanmam lazım zaten bugunde sen gelcen diye çok müşteriyi erteledim dedi.
Ben şok oldum benim derdim mekan mekan gezmek değil işten çıktıktan sonra gelsen bile tamam derdim tek istediğim yanında olmaktı dükkanda bile otururdum dedim . Oda gidememişiz gibi düşün evlenince birlikte vakit geçiririz dedi . Bende sana 1 ay öncesinden bak doğum günümü kutlamadık biyerlere gitcektik gidemedik demiştim dedim nişanlımda bana senin doğum gününü kimse hatırlamadı bile ben kutladım sadece dedi Sonra ben ağlamaya başladım niye böyle canımı yakmak için konuşuyosun dedim oda sakinleştirmeye çalıştı fln ben ağlamaya devam ederken hadi bize gidelim annem bekliyo dedi 10 dk arayla bunu söyledi bende şu halime bak yüzüm gözüm şiş dedim oda makyajını düzeltirsin geçer bişey olmaz bende sinirle makyaj yaptım bak hiç ağlamamış gibiyim hazırım gidelim istediğin olsun dedim .
Gittik rol yaptım ve dünden beri buz gibi oldum özür diliyo telafi edicem izin ver bugun birlikte geçirelim diyo ama nafile siz olsanız ne yapardınız?
Acil ayrıl aklın varsa.
Bence ilişkilerde maddiyat fikir farklılığı eğitim farkı falan hepsi fasa fiso. En temeldeki şey hayatındaki kişiyi herkesten ve her şeyden farklı bir yere konumlandırıp ona değer vermek ve bunu davranışlarla da sözlerle de göstermek. Ve saygı göstermek. Sizin nişanlıda bunlar yok. Önceliği başka şeyler olacak kadar değer verdiği birisiniz. Omyüzden bence daha şimdiden böyle yapan evlenince her dk annesine gitme baskısı yapıp sizi çok yalnız bırakır
Ben bunları yazıyorum da nolcak ki bence gene barışma ihtimaliniz yüksek. Makyaj tazeleyip anneye gitmenizden belli. Kalkıp şehrinize dönmeliydiniz bu bir tavır olurdu. Yine de yazayım ben.

Eğer gezmek tozmak özel günlerde dışarda olma isteğiniz varsa ayrılın
Şimdiden böyle olan adamı evlenince evden çıkartamazsınız

cevaplarınıza baktım da siz bu adamla evleneceksiniz ve mutsuz olacaksınız.
evlenince değişir diye düşünüyorsanız değişmeyecek, daha evlenmeden anne hasreti 10 ise evlenince x100 olacak
annesinin yanında siz hep 2. planda kalacaksınız. hatta ilerde annem de bizle otursun bile diyebilir
bu adam annesi istemezse sizden bile vazgeçebilir. bari hemen çocuk yapmayın.

Dün nişanlımla uzun süredir birlikte bişey yapmadıgımız için dükkanına gittim yemek yedinkten sonra eşya bakmaya gitcektik bana eşyadan sonra annemgile oturmaya gidelim dedi sinir oldum ama tamam dedi .
Eşya olayında bişey bulamadıgımız içib gerildik ve o sırada bana pazar kahvaltısına gelirmisin bize dedi ( aramızda 1 saatlik yol mesafesi var ) siz çok erken yapiyosunuz kahvaltıyı gelebilmem için 8 de çıkmam lazım uyanamam ki dedim .
Daha sonra bi cafeye oturduk . 1 ay öncesinden yılbaşında baş başa kalalım doğum günümü de kutlamadık (cenaze vardı) bak çok bunaldık ikimiz vakit geçirelim dedim . Tamam dedi şuraya mı gitsek buraya mı gitsek diye konuşuyoduk . 1 hafta önce bi plan yapamadıgımız için tartıştık bidaha konu açılmadı. Dün bi kaç mekan aradı bende böyle şeyler son güne bırakılmaz yer kalmamıştır dedim .
Oda bana sen hayatımda olmasaydın ben yılbaşını kutlamazdım sen istiyosun diye istiyorum dedi . Bende tamam bende istemiyorum ozaman isteksizsin zaten dedim .
Oda bana zaten düğünümüze 5 ay kaldı annem evde olmamı isteyebilir oğlum kuruyemiş yiyelim birlikte yemek yiyelim zaten gitcen diye düşünebilir . Hem yarın çok iş olur benim çok yüküm var para kazanmam lazım zaten bugunde sen gelcen diye çok müşteriyi erteledim dedi.
Ben şok oldum benim derdim mekan mekan gezmek değil işten çıktıktan sonra gelsen bile tamam derdim tek istediğim yanında olmaktı dükkanda bile otururdum dedim . Oda gidememişiz gibi düşün evlenince birlikte vakit geçiririz dedi . Bende sana 1 ay öncesinden bak doğum günümü kutlamadık biyerlere gitcektik gidemedik demiştim dedim nişanlımda bana senin doğum gününü kimse hatırlamadı bile ben kutladım sadece dedi Sonra ben ağlamaya başladım niye böyle canımı yakmak için konuşuyosun dedim oda sakinleştirmeye çalıştı fln ben ağlamaya devam ederken hadi bize gidelim annem bekliyo dedi 10 dk arayla bunu söyledi bende şu halime bak yüzüm gözüm şiş dedim oda makyajını düzeltirsin geçer bişey olmaz bende sinirle makyaj yaptım bak hiç ağlamamış gibiyim hazırım gidelim istediğin olsun dedim .
Gittik rol yaptım ve dünden beri buz gibi oldum özür diliyo telafi edicem izin ver bugun birlikte geçirelim diyo ama nafile siz olsanız ne yapardınız?
Aman da ne kıymetliymiş anasının oğlu!!! Zaten evlenip gitcekmiş de 5 ay!!! sonra. Offf bu ne yaaaa. Bu ne bağımlılık. Kaynanayı şimdiden ateşler basmış, oğluşu evlenip gidecek diye, nişanlıları hiç rahat bırakası yok. Kaç kurtul dicem de evlenip çile çekersin sen.

ama sabahın 6 bucugunda nıye uyansın kaynanayla kahvaltı yapacam dıye yarım saat hazırlan cık 1 saat yol .. manasız degıl mı
cocuk erken kalk gel dıyor bırde
kahvaltıyı ben hazırlarım ,senın ıcın 1 saat gec hazırlarım deseydı o zaman ıs baskaydı
resmen anasına yardım etsın dıye cagırıyor bu bellı
Niye uyanmasın ben de bunu anlamıyorum, kv ile ayda yılda bir kahvaltı yapılır zaten, sanki her hafta gel sabahın köründe bize mi demiş? Neden bu kadar gözde büyüyor vallahi anlamıyorum.

Hem bir kahvaltının ne yardımı olacak zaten, kahvaltı yani 🤷‍♀️ Böyle mi demiş çocuk hem, gel anneme yardıma mı demiş okumadım öyle bir şey, gözden kaçırmış olabilirim tabi. Değilse hepsi farazi şeyler.

bu site sayesinde öğreniyorum ben de bazı şeyleri ne diyeyim.

Bence şu cevap aslında konuyu özetliyor. Kv sevilmiyor (sebebi olabilir ya da olmayabilir bilemem) ve o taraftan gelen her teklif dokunduğu için yapmam etmem diye inada biniyor. N nscckts

Kız yapamamcı
Oğlan da anacı
Olmaz bu iş
Neden olsun ki…

Arkadaşlar karşılıklı hatalı olunan yerlerden bahsetmişler .Tekrar yazmaya gerek duymadım ama benim aklıma tek bir şey takıldı : sizin canınızı yakmış ağlatırken bunu önemsemeyip annem de annem diye tunutturması. Bu konuda size değer vermemesi ve siz ancak annesine gidip istediğini yapınca telafi sözleri vermesi... bunlar belki ufak bir şey gibi gelebilir ama büyük ipucu saklı bu davranışlarda... ona göre düşünün taşının bence.

Adamın ailesiyle yılbaşı kutlamasını ezik bir durummuş gibi görenlerin eşleri bekarken dansöz mü oynatıyordu? Lafa gelince herkes efendi erkek arıyor ne güzel ailesini mutlu etmiş yanlarında olarak. Evlenince zaten kutlayamayacaklar eskisi gibi. Bir de o kadar çok varsayım yapılmış ki yok ailesine çok düşkün yok ana kuzusu ayrıl falan. Sadece yılbaşını ailesiyle geçirdiği için ayrılmak??

Neden 2 aydır tanıdığınız biriyle hemen nişanlandınız?
Eski erkek arkadaşınız da annesine düşkün karakteri uymuyor diye ayrılmıştınız, nişanlınızla
eski erkek arkadaşınız aynılar.

Yılbaşını başbaşa kutlamanızı da bir kenara bıraktım, adam sanki annesinden ömürlük ayrılıyor gibi 5 ay sonra düğünümüz var, annem zaten gideceksin der, birlikte kuruyemiş yiyelim der gibi laflar ediyor.

Kadının da erkeğin de aileye bağlısı iyidir ama bağımlısı zordur, nişanlınız anne bağımlısı.

Siz evlenince bol bol annesine gideceksiniz, evlendikten sonra ilk yılbaşınız annesiyle kuruyemiş yiyerek geçer demedi demeyin.

Yanlış düşünüyorsunuz. Herhangi bir misafirlik değil bu, evet ben de genelde karşımdakine kaçta gelirsiniz derim ama mesela benim kv kp çok erken kalkar, yaşlı insanlar.. beni mi beklesinler 11 e kadar. Bir gün erken kalkar onlara uyum sağlarım. Sen bana uy, ben sana uymam alenen inatlaşma var..

Ben kalkamam nedir yahu, çok komik.. İşe giderken de kalkma, düğün günü de erken kalkma o zaman.. ama yok aynı şey mi hiç, kv ye kahvaltı bu… kalkamam da kalkamam. Oldu.

Bilmiyorum ya nişanlıyken daha misafir bence. Bir de uzaktan geliyormuş. En azından dokuzda yapılmaz yani. Kimse açlıktan ölmez. Hadi on olsun.

Kırıcı valla üzüldüm kendimi yerine koydum bende ağlardım yanii 😐

Back