• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve iddiaa bağımlılığı

Para Yok ki dugun olsun ev olsun ev kurulsa hepsini satar oyun oynar Ailem zaten en basından karşı şimdi desem biz demiştik diyecekler diyemem
Aileniz yahu.
Size canını isteseniz verecek insanlar onlar.
Ne demek diyemem?
Elin kumarbazı için onları ezecek misiniz?

"annesini hırpalamış" bu bence sizin için arkanıza bakmadan kaçma sebebi olmalı. Lütfen "ama onu kurtarabilirim iyilesebilir" diye düşünmeyin. Eğer onun kumarda harcadıklarından biride hayatınız olsun istemiyorsanız.

Vovv adam. Daha evlenmeden altınlara dadanmis. Bugün annesini döven yarın sizi döver. Tedavi falan da hikaye bence değmez değiştiremezsiniz bu kumar illeti kaç aileyi yedi bitirdi. Bir de intihara kalkisiyormus hiç sağlıklı değil. Elin kumarbazini niye cekesiniz.

Nisanlilik evresi niye var .Tamam iste tanimişsin adami . Hemenn ayril . Evlendikten sonra ogreseydin ne olacakti. Dúşúnúlcek bir konu bile degil

Yazmıştım tekrar tekrar yazıyorum.
Tecrübe ile sabittir.
Şimdi ayrıl 5ay üzülürsün 10ay üzülürsün.
Ama evlenirsen bir girdap içine gireceksin sürekli aşağıları görceksin.
Eroin madde bağımlılığı ile eşdeğer bir bağımlılık.
100liralık kupon yapıp , kupon 5 lira tutunca ,tutturdum diye sevinir hale geliyorlar.
Çöp toplayan abi , sattığı çöpleri yatırıyordu bu oyunlara.
Babam trilyonlar sattı şimdi otobüsle gidip gelio gittiği yere.ve hala oynuyor.
Annem onun yüzünden sinir hastası epilepsi.
Boşanmama sebebi ,üstüne olan evin yarısı ona gitmesin die...

Ben, bu koca adam olmuş ama iradesini kullanamayan adamları tedavi ettirip, düzeltmek istemeyi anlayamıyorum.
Genç kızlarımızın adeta bunu misyon ediniyor.
Bir de ayrılırsak intihara teşebbüs eder yazmıyor musunuz? Ne düşüneceğimi şaşırıyorum.
Kendi hayatını önemsemeyen,anne-babasının çekeceği üzüntüyü umursamayan adamları siz niye bu kadar önemsiyorsunuz?

Erkek işsiz kalır,kaza geçirip çalışamaz,
elinde olmayan sebeplerle maddi sıkıntı geçirir, hastalanır vb elbette yanında olup her şeyiyle ilgilenilir.
Sevgi, iyi günde olduğu gibi, kötü günde de birlikte olmayı gerektirir.
Bununla birlikte uyuşturucu,kumar,içki,iddia bağımlılığı bambaşka bir durum.
Siz niye bu sorumluluğu alasınız?
Gereksiz bir çaba olarak görüyorum ben bu isteği.
Üstelik kişi kendisi düzelmek istemediği ve profesyonel yardım almadığı sürece iyileşme olmuyor.
Yardım alsa da ciddi zaman ve emek isteyen süreçler.
Vaktiniz,sabrınız,enerjiniz çoksa, aşk gözünüzü kör ettiyse tercih sizin elbette.

Cok fazla Türk dizilerinide izledikleri icin. Böyle kurtarici olmak romantik oluyor. Hele erkek yalvariyor ya, egolari oksaniyor. Anne bile cözemiyor ama bir iki yildir tanidigi kiz cözecek olayi, ivet. :KK14:

Kumar kadar zor birsey yok. Cünkü madde degil. Madde bagimliginda, maddeyi biraktiktan sonra bir nebze daha kolay. Yine ömür boyu bagimliga karsi savasman gerek tabi.

Ancak kumar ve iddaa gibi seyler her yerde var. Legal birsey. Ulasimi kolay. Fiziksel sorunda yasanmiyor. Psikolojiyi tamamen bozuyor. Beyini bozuyor. Icinden cikmak cok cok zor.

Ben olsam nisani atardim. Tedavi olsa dahi bu adamin yillarini alir tekrar normal seviyeye gelmek icin. Ve geri baslamayacaginin garantisi yok. Adam 5 yildir oynamiyor sonra birden hoop 5 liralik oynuyor. Meblag az diyerek. Sonra birden hoop 20bin oynar. Konu sahibi isterse kendini atese atabilir, ama en azindan ömü boyu cocuk yapmasin o zaman. Masum bir cocugu atese atmaya hakki yok.

Sen süper kahraman değilsin. 200 bini kumara yatırmak, icralık olmak, annesini hırpalamak, yalanlar ve hırsızlık. Böyle bi adamla mı evleneceksin? Aklın mı yok? Anası babası evlat der atamaz uğraşır Allah başa vermiş çekiyor zavallı insanlar, sen kaç kurtar kendini.

Ablamin eski kocasi asiri para harcardi. Maasini aldigi gun hesabinda hic parasi olmazdi. Ablam evi cekip cevirirdi. Gunahina girmek istemem ama kumar oynuyordu belki de. Nikahliyken de aldatmisti ama ablam bize soylememisti. 1 yil evli kaldilar. Olanlari atlatmasi 3 yilini aldi ki cocugu falan da yoktu. Sizde sihirli degnek falan yoksa kumarbaz yalanci ve dayakci bir adami degistiremezsiniz. Evlenip bosanmis olmak nisan atmis olmaktan kat kat zor. Kacin. Aileniz icin kendiniz icin arkaniza bile bakmayin.

Cok fazla Türk dizilerinide izledikleri icin. Böyle kurtarici olmak romantik oluyor. Hele erkek yalvariyor ya, egolari oksaniyor. Anne bile cözemiyor ama bir iki yildir tanidigi kiz cözecek olayi, ivet. :KK14:

Kumar kadar zor birsey yok. Cünkü madde degil. Madde bagimliginda, maddeyi biraktiktan sonra bir nebze daha kolay. Yine ömür boyu bagimliga karsi savasman gerek tabi.

Ancak kumar ve iddaa gibi seyler her yerde var. Legal birsey. Ulasimi kolay. Fiziksel sorunda yasanmiyor. Psikolojiyi tamamen bozuyor. Beyini bozuyor. Icinden cikmak cok cok zor.

Ben olsam nisani atardim. Tedavi olsa dahi bu adamin yillarini alir tekrar normal seviyeye gelmek icin. Ve geri baslamayacaginin garantisi yok. Adam 5 yildir oynamiyor sonra birden hoop 5 liralik oynuyor. Meblag az diyerek. Sonra birden hoop 20bin oynar. Konu sahibi isterse kendini atese atabilir, ama en azindan ömü boyu cocuk yapmasin o zaman. Masum bir cocugu atese atmaya hakki yok.
Siz benden daha iyi analiz etmişsiniz bu tip kadınların veya genç kızların içinde bulunduğu durumu.
Böyle bir konu için ne yapsam? Diye düşünüp konu açmak bile tuhaf geliyor bana.
Dert,bela,sıkıntı adına ne derseniz deyin davul çala çala geliyor.
Kızımız duymuyor mu duymak mı istemiyor?Bilemiyorum.
Bu tip konuları okudukça, akıl tutulması yaşıyorum.

Kumar bağımlılığı zor yenilebilen bir hastalık. Bu bağımlılığı olanlar çok güzel duygusal manipülasyonlar yapar, seni sömürür, rollere bürünürler. Maalesef nişanlın samimi değil ve seni de cok güzel kandırabilir ki hafiften kandırmış. Düzeleceğim filan fasa fiso. Annesine zarar veren adam sana canım cicim olmaz. Başını yakma senin de yapacagın pek bir şey yok şu durumda.

Çok üzüldüm. Şu sıralar hep karşıma çıkıyor böyle hikâyeler.

Ayrılmak maalesef en mantıklı ve doğru yol. Çünkü her dinlediğim hikaye de çok acılar var. Sizin kendi hikayeniz de öyle zaten. Yalan, kızgınlık , borç şimdiden başlamış.

Kendinizi kötü hissetmemek için devam ediyim diyorsanız da bunu evlenmeden yapın. Zaten görürsünüz kendiniz de gidişatı. Ama ben duzeltirim falan diye böyle bir yükün altına girmeyin evlenerek.

Para önemli değil her zaman ama borç önemli. Borçsuz ama parasız bir şekilde huzurlu olabilirsiniz. Ama hem borçlu hem parasız büyük stress ve psikolojik buhran. Bunu da göz ardı etmeyin.

Sakın değişir, değiştiririm diye düşünme uzaklaşarak kaç. Maalesef bu da bir bağımlılık ve bırakması çok kolay olmuyor. Bizim bir akrabamız da iddia bağımlısı, evli bir de evladı var, eşi evi terk etmiş. Çok çok zor bir durum :KK43:

Arkadaşlar merhaba

Öncelikle vereceğiniz akıllara o kadar çok ihtiyacım Var ki ne yapacağımı bilmiyorum..

24 yaşındayım Ağustos ayında ayni is yerinde çalıştığım asık olduğum kişiyle nişanlandım eğitim durumumuz askerlik falan derken ailem cok karşı çıktı ama herkesi ikna ettim yada zorladım bilmiyorum.

Daha nisanlanmadan önce şans eseri erkek arkadaşımın daha önce iddiaa bagimlisi olduğunu ve benimle tanıştıktan sonra bıraktığını öğrendim annesi sen benim oğlumu kurtardın basımın tacı oldun dedi sonradan ögrendim ki cok borç yapmiş ailesi kapatmış nisanlanmamiza iki ay kala ögrendim bunu ailemi zaten zar zor ikna ettiğim icin yeminlerine sözlerine inandım ve affettim benden önce olan bisey dedim

Vee dün bir hafta önce ögrendim ki tekrar başlamış nerden baksanız 10 bin yatırmış ve kaybetmiş cok zengin bir ailenin çocukları değiliz ama yol parasini bile ayırmadan bütün parasini o illete yatırmış bir aydır sürekli oynuyormuş sürekli param Yok diyordu seziyordum ama o kadar usta yalancı ki annem eski borçlarım yüzünden benden para istiyor diye beni kandırdı maaş yattı nerde dedim kardeşime attım annem zorla elimden aldı dedi sonra ogrendim ki dört milyarı hiç acımadan iki dakika da yatırmış iddiaya

Kaç hafta önce de annem Nisa’nda sana bilezik taktı ya durumu kötü sürekli basıma vuruyor bileziği verelim maaşta ben sana geri alalım dedi hem annesi hem ben hem nisanlim oturduk yüzleştik yalan söylemiş kızlar annesinin bilezikten falan haberi Yok benim bilezik paramı da iddiaya yatırmış ve bu yüzleşmede ögrendim ki dört senede tam 200 milyar borç yapmış halada devam ediyormuş annesi icralık olduk diye ağlıyor

O kadar kotuyum ki ne yapicam bilmiyorum ve annesini hırpalamış para yüzünden. Bütün bunları duyduktan sonra yollarımızı ayıralım dedim annesi de seni ateşe atamam iyi düşün taşın kızım karar senin dedi ondan sonra oturdu yalvardı bankaların mobil uygulamaları yüzünden oynuyorum telefon kullanmayacağım bilgisayar kullanmayacağım dedi kırdı attı ayrıca iki hafta önce telefonum bozuldu diye yalan söylemiş gitmiş satmış telefonunu iddia oynamis

Yalvardı yakardi hastalık bu tedaviye ihtiyacım var çukurdayım beni yalnız bırakma sen gidersen yasayamam falan filan daha oncede kaç kez intihar etti zaten oynadi kaybetti pişman oldu intihar etti daha doğrusu intihara kalkıştı

Şimdide yalvarıyor beni bırakma diye yuzugunu falan aldım geldim bir yanım diyor ki hayatını mahvedecek bu adam senin ama bir yanımda diyor ki gerçekten yardıma ihtiyacı varsa ve ben ona yardım edebilirsem onu kurtarabilirsem diyorum ama isin içinden çıkamıyorum kimseye de derdimi anlatamıyorum

Ne yapayım ben dostlar telefonunu satmış bileziğimi sattı dört milyar maaşını yatırdı bir ayda on milyar para kaybetti belki bilmediğim daha nicesi var cok çaresizim...

Cok lanet birsey oldugunu soylememe gerek yok. Esini isini ailesini kaybeden de cok. Bu illeti biraksa bir durtü yetiyor tekrar baslamasina... allah yardinciniz olsun.

Kaç kızım kaç ayrıl hiç düşünme bekleme kumarcıdan sanaa koca olmaz

İlerde boşan tavsiyesi almak istemiyorsan ki inan bana çok ağır bir travmadır..ayrıl şıkıyla şükrederek abiyane tabirle yırt derim.

Sakıııınnnnn benim kuzenim iddaa bağımlısı amcami tam 500.000 tl borca soktu. Kac ev sattı .tefeciler isyerine geldiler. Is arkadaslarina bile kredi cektirmis megersem (evliyken ) ve nişanlıyken beri,askerdeyken oynarmış.Askerdeyken bile arıyor arkadasini oynatıyor düşün Şuanda evli ,amcam gelinine boşan dedi ama boşanmadı. Cocuklari da yok. Ya da olmuyor bilmiyorum . Amcam diyorki sevmiyorum oğlumu. Bir babanin bunu demesi ne kötü
Bak annesi bile sana kendini atese atma demis
Demek ki dürüst insanlar benim amcam gibi
Cok mutsuz olursun .
Düzelmez
Eminim dü zel mez
2 2 daha nasıl 4 ediyorsa
Kumar isi bitmez bitmis gibi gözükür sadece malesef. Zannetmeki düzelir aklını basina topla ve ayrıl
Baska caren yok

Kesinlikle ayrılın. Ben eski nişanlım alkol bağımlısı diye konu açmıştım burada. Hergün içiyor. Sarhoş oluyor. Bu yüzden çok kaza yaptı. Herkes alkol bağımlılığı geçmez dedi ayrıl dedi buradan. Dinledim. İyi ki ayrılmışım. Şiddet, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı, iddia, kumar, aldatma, cimrilik, aşırı kıskançlık, titizlik hastalığı gibi şeyler nişanlıyken ortaya çıkarsa kesinlikle ayrılma sebebi. Babam doktor. Kaç tane hastası psikolojik tedavi için geldi. Bağımlılığı düzelmedi. Sonra tekrar başlamış. İddia ayrı bir şey. Ben aşktan ölüyordum. Ne oldu. Babam ile annem sayesinde yendim. Geçen gün karşıma çıktı. Zerre kadar birşey hissetmedim. Sakın unutamam demeyin. Ben ona neler neler yaptım. Ben bile unuttuysam siz de unutursunuz. Kesinlikle ayrılın. Borç ödemek istemiyorsanız ayrılın.

Back