E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Rus hatun benden once olmus... Ama ben resimlerini bulmustum... Bana acıklama olarak: "Antalya da tanıstık, o da aranıyordu; ben de... İki hafta geceli gunduzlu .... pek bir guzeldi...Sana ne" demisti... Bu sozlerine cok kırılmıstım...
Rus hatun benden once olmus... Ama ben resimlerini bulmustum... Bana acıklama olarak: "Antalya da tanıstık, o da aranıyordu; ben de... İki hafta geceli gunduzlu .... pek bir guzeldi...Sana ne" demisti... Bu sozlerine cok kırılmıstım...
Az önce nişanlımı aradım... Anlattım, bu kız bana mail attı dedim. Sil gitsin, takma dedi... Sen zamanında bunları bana oldugu gibi anlatsaydın, ben de o kıza gecen yıl mail atıp; ben Türkiye'den bir erkeğim takılalım mı demezdim dedim...
O da bana, senin de gecmisin var, kiminle ne yaptıgın belli degil gecmisinde dedi... Ben de telefonu kapattım... İş telimden aradı... Ben sana ne oldugun belli degil gibi bisi soylemedim dedi... Ben de yalnız kalmaya ihtiyacım var dedim...
Ben de kıza mail attım, nisanlıma da forwardladım... O seni bedenen kullanmıs dedim. Sana asla seni seviyorum demedi. Türk erkeleri boyledir. Rusları sex için kullanır dedim. Bu tam olarak onun düşüncesi dedim... Ben erkek degil, bayanım onun nisanlısıyım ve onunla haftaya evleniyorum, sakın bana bir daha mail atmaya cesaret etme dedim...
Öyle yalnızım ki... Neden beni halen salak yerine koyuyor? Ben ona ne yaptım?
Az önce nişanlımı aradım... Anlattım, bu kız bana mail attı dedim. Sil gitsin, takma dedi... Sen zamanında bunları bana oldugu gibi anlatsaydın, ben de o kıza gecen yıl mail atıp; ben Türkiye'den bir erkeğim takılalım mı demezdim dedim...
O da bana, senin de gecmisin var, kiminle ne yaptıgın belli degil gecmisinde dedi... Ben de telefonu kapattım... İş telimden aradı... Ben sana ne oldugun belli degil gibi bisi soylemedim dedi... Ben de yalnız kalmaya ihtiyacım var dedim...
Ben de kıza mail attım, nisanlıma da forwardladım... O seni bedenen kullanmıs dedim. Sana asla seni seviyorum demedi. Türk erkeleri boyledir. Rusları sex için kullanır dedim. Bu tam olarak onun düşüncesi dedim... Ben erkek degil, bayanım onun nisanlısıyım ve onunla haftaya evleniyorum, sakın bana bir daha mail atmaya cesaret etme dedim...
Öyle yalnızım ki... Neden beni halen salak yerine koyuyor? Ben ona ne yaptım?
Ruslardan nefret ediyorum..çünkü çok güzel fizikleri var ve her erkeğin başını döndürebilecek kadar seksiler..kaydirigubbakcemile
Bize burda annelerimiz ev hanımlığını öğretiyor.Örflerimiz adetlerimiz gereği..
Orda da anneler kızlarına nasıl sevişeceklerini,birlikte olacaklarını öğretirlermiş..kafamçokkarıştı
Ben Rus bir kızla olan erkeğin kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum..Yani yine mutlaka bir şekilde o olmasada başka Ruslarla ilişki kuracağını savunuyorum..
Seni etkilemek istemem..Ama inanmadığım bir şeyide sana savunamam arkadaşım..
Sen içine nasıl siniyorsa öyle yap.Ama unutma bu hayat senin..
Etrafındaki insanların maskeleri ardında mutlu olduğunda mutlu olduklarına inanma..
Ve onları düşünerek karar verme..:1ninca:
Allahtan annemi dinlememişim :Saruboceq: -tatlicadiarzu-
böcüüme aynen katılıyorum
bi erkek rusların tadına baktıysa kolay kolay vazgeçemez ne yazık ki...:1no2:
Deger verebilmek baska birsey....
Deger veren erkek baska bir sekilde davranıyor...
Sacını duzeltiyor... Gözlerinin icine bakıyor...
Bana herhalde saygı duymuyor ve deger vermiyor....
Cok yorgunum...
hadi bi hata yaptı
pişman olup af dileyeceğine şu tutuma bak hele
kusura bakma ama ben bu adamın suratına tükürmüş, kıcına da 38 numarayı basmıştım çoktan :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?